- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
υπηρεσίες BDSM για όσους τα γουστάρουν φυσικά
υπηρεσίες BDSM για όσους τα γουστάρουν φυσικά
Μονο που πρεπει να γραφει ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΜΟΥΝΑ DEAD OR LIVEΠάντως ο admin ανταποκρίθηκε , και το πεδίο είναι ελεύθερο για να γράψεις εκθεσούλα για την λεγάμενη, κι έτσι η αποστολή σου θα έχει ολοκληρωθεί πραγματικά!
Από τις χειρότερες ήττες που έχω φάει στο σπορ!! Οι φωτό είναι πιθανώς δικές της (μοιάζει στο σωματότυπο) αλλά είναι ίσως και 15 χρόνια παλιές. (Και η γιαγιά μου ήταν καλλονή, κατά γενικήν ομολογία, πριν 100 χρόνια!)
Με δυο λόγια αν μου την έπεφτε σε μπαρ ΔΕΝ θα την πηδούσα ακόμη και να με πλήρωνε αυτή! Τώρα την είχα φέρει από του διαόλου τη μάνα και ντράπηκα να την διώξω (καλά να πάθω!!)
Το μοναδικό θετικό είναι το ότι θαύμασα τον εαυτό μου, αφού στην ηλικία μου κατάφερα να φέρω ΑΥΤΗ την αποστολή σε πέρας!!
Αλλά τέτοιο κασκαντεριλίκι ΔΕΝ το ξανακάνω με ΤΙΠΟΤΕ!!
Μάλλον ξανασταματάω το σπορ για κάποιο διάστημα, μέχρι να συνέλθω από την χθεσινή ήττα, που φοβάμαι πως θα μου πάρει καιρό...
"...προσοχη,αυτη η αγγελια δεν αφορα σεξ.αφορα μονο οσους γνωριζουν το αντικειμενο, ..."
Φαντάσου, στο λέει και στα μούτρα: σεξ δεν έχει, μόνο από τ' άλλο έχει, το "αντικείμενο":
Ε ρε γλέντια!
Το κασκαντεριλικι είναι ένα ελάττωμα που δεν διορθώνετε με τίποτα……απλά θα σου πάρει κανα μήνα να συνέρθεις.. σε βλέπω να γυρίζεις για λίγο καιρό μόνο με σιγουράντζες
Αλλά ρε παιδί μου είναι και η γοητεία του αγνώστου… η αναμονή και αγωνιά τι θα σου τύχει…είναι όμως μαθηματικά βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα σου συμβεί το κακό
Άκου και μένα που το έχω πρόσφατο….δεν πάει ούτε μήνας
Ξερω 4 ατομα απο την Ιταλια που την προτιμουν συν εμενα που την ειχα συναντησει μια φορα στη Ελβετια
Πάντως ο admin ανταποκρίθηκε , και το πεδίο είναι ελεύθερο για να γράψεις εκθεσούλα για την λεγάμενη, κι έτσι η αποστολή σου θα έχει ολοκληρωθεί πραγματικά!
Σκέπτομαι να κλείσω αυτό '' '' η αυτό '' '' ξέρει κάποιος κάτι .Ευχαριστώ ...
το δευτερο mail καπου το ξερω...και δεν νομιζω να ηταν για καλο!!!
σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω....
Η πρώτη μου εστειλε τηλ. να την πάρω για να πούμε λεπτομέρειες και η δεύτερη μου ζήτησε περισσότερες πληροφορίες (μεχρι και τι δουλειά κάνω ) απλά ρώτησα επειδή δεν είδα τίποτα στο site μήπως κάποιος ξέρει κατι .... ..... πάντως σας ευχαριστώ για την ανταποκρισή σας.....έχεις κάποιες πληροφορίες να μας δώσεις παραπάνω ;
έστειλες email στις συγκεκριμένες ;
πήρες απάντηση ή απλά τα βρήκες και ρωτάς αν ξέρουμε κάτι ;
α γεια σου!!!!οντως και γω κατι θυμαμαι....''αρνητικο'' ...πριν αρκετο καιρο....βεβαια....
μια κελλυ....που επαιζε και κρητη;;;ηταν απο κρητη;;
και ο συμπαικτης που την αντικρισε επαθε ''λαλα''
νάσαι καλά φίλε ευχαριστώ .α γεια σου!!!!
αυτη ειναι!!!!!!!!
και ο συμπαιχτης που λες ειμαι εγω!!!!
κατι μου θυμιζε το mail αλλα ειναι και πρωι....
αστο καλυτερα....μακρυα!!
ρε σεις πρεπει να βαλουμε την αγγελια αυτη με το συγκεκριμενο mail καπου που να φαινεται...ουτε στον χειροτερο εχθρο μου τετοια νίλα!
μακρυα και αλαργα...μιλαμε εκανα να παρω τηλεφωνο αγνωστη πανω απο κανενα 2 μηνο!!
εχω και φωτογραφιες της απο τις οποιες φαινεται μουναρα..αλλα δεν ειναι...
ειναι τελειως αματουρι και γι'αυτο σου ζηταει πιο πολλες πληροφοριες και φυσικα ειναι και λιγο χαζουλα(δεν την κανει-ειναι)
ρε σεις πρεπει να βαλουμε την αγγελια αυτη με το συγκεκριμενο mail καπου που να φαινεται...ουτε στον χειροτερο εχθρο μου τετοια νίλα!
μακρυα και αλαργα...μιλαμε εκανα να παρω τηλεφωνο αγνωστη πανω απο κανενα 2 μηνο!!
ειναι τελειως αματουρι και γι'αυτο σου ζηταει πιο πολλες πληροφοριες και φυσικα ειναι και λιγο χαζουλα(δεν την κανει-ειναι)
ΝΑΙ!το χαζούλα δεν με χαλάει καθόλου (δεν θα ανοίξω φιλοσοφική ή πολιτική συζήτηση) το αματούρι με ιντριγκάρει αλλά το μακρυά και αλάργα πού στηρίζεται φίλτατε? τόσο μπάζο είνια?