Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.183
- Πόντοι
- 1.056
Ραπέλ;!θα το χρεώσει παραπάνω;!Πιθανο.
Αν εχεις στεγη με κεραμιδι και οχι ταρατσα, δεν ερχεται.
Δεν μπορει να προσγειωσει το ελικοπτερο!
Ραπέλ;!θα το χρεώσει παραπάνω;!Πιθανο.
Αν εχεις στεγη με κεραμιδι και οχι ταρατσα, δεν ερχεται.
Δεν μπορει να προσγειωσει το ελικοπτερο!
Ραπέλ;!θα το χρεώσει παραπάνω;!
Και αμα της πεις ελα σπιτι μου θελει 300. Καλα με ελικοπτερο κυκλοφορει το ψωνιο ?
Να δω τη τύπισσα να σκάει από το παράθυρο σα τον Καλυβάτση στο αμάν όταν το έπαιζε swat κ χαλαλι το έξτρα!!Τυπε εννοειται πως παει εξτρα.
Αλλα σχοινια, αγκυρες και τετοια κολπα τα εχει στο τσαντακι της μαζι με προφυλακτικα και listerine!
Αλεξίπτωτα, υπηρετησε;Μάλλον με C-130.....
Μάλλον με C-130.....
Υπάρχουν και τα καπνογόνα για να μην βλέπουν......
300 € είναι αυτά..ε!...να μην γίνει της πουτανας?
φιλε μου μην τσιμπησεις ! προκειται για μουφα προφιλ ! εμενα μου ειχε δωσει ραντεβου και ουδεποτε εμφανιστηκε ! προσπαθει μεσω φβ να αποσπασει στοιχεια ταυτοτητας κλπ! θελει προσοχη !αδερφια εχει υποψη του κανεις σας για μια Ναντια Βαρζακου?
Έχετε σκεφτεί με όλα αυτά τα έξτρα πόσο θα πάει κ μήπως να αγοράζαμε κΥπάρχει και ο ιμάντας αναρρίχησης.....
Έστειλα και εγώ και ρωτησα και μου έστειλε κάτι φωτό οτιναναι και όταν είπα για αληθινές μου λέει από κοντά..δε ζήτησε στοιχεία κτλφιλε μου μην τσιμπησεις ! προκειται για μουφα προφιλ ! εμενα μου ειχε δωσει ραντεβου και ουδεποτε εμφανιστηκε ! προσπαθει μεσω φβ να αποσπασει στοιχεια ταυτοτητας κλπ! θελει προσοχη !
μήπως ήθελε να γράψει 150...λέω σαν χαζός εγώ τώραε οχι και να πληρωσεις γι αυτο....ενα τριημερο στην Ιο και καλα ειναι....
οποιος εχει αποψη για καμια απο αυτες αν μπορει να ενημερωσει.
Καί πολύ καλή σέ υπηρεσίες.Η Izzabela εχει νημα δικο της!Izzabela - bourdela.com forum
https://www.sexaki.com/community/1208-izza/profile ...www.bourdela.com
Η ζιζελ η λίγο παλιά αλλά έχουν ακουστεί καλά πράγματαοποιος εχει αποψη για καμια απο αυτες αν μπορει να ενημερωσει.
Το δίνει στο insta της , δεν δουλεύει τώρα , επιστροφή το Φεβρουάριο λόγο upgrade μπροστινού συστήματος.
Ζίζελ ναι καλό κορμί και υπηρεσίες την έχω τιμήσει σε στούντιο, Ιζαμπέλα τίμια από υπηρεσίες από εμφάνιση μακριάοποιος εχει αποψη για καμια απο αυτες αν μπορει να ενημερωσει.