GIORGIO222
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.343
- Πόντοι
- 1.191
Έστειλα και εγώ...για να δούμε,δεν ξέρεις καμιά φορά..
Έστειλα και εγώ...για να δούμε,δεν ξέρεις καμιά φορά..
πληροφορίες????Ελεύθερο Στοματικό ερωτική επαφή χάδια γλύψιμο ακουμπάς παντού γλύφεις παντού 100 ευρώ μια φορά.
Αυτά είπε το κορίτσι
Έστειλε φώτο. Όμορφο κορμί, Μελαχρινή . ηλικία νομίζω κάπου 25 με 30.
Αν έχει δοκιμάσει κάποιος ας πει.
Μίλησα μέσω viber..4ώριμες κύριες στον χώρο μας Καλλιθέα.Μην ψάχνεις σ άλλου
Είμαστε 3 καυτές Ρωσίδες Αλίκη - και Λιζα και Alina για καυτες. Παρτουζες Δυο κοπελες 35 κ 40- όλο χάρη και γοητεία, μπορείς να πάρεις και τις δυο ή και ξεχωριστά. Εχουμε τέλεια κορμία και κωλάρες. Με τέτοια κορμία δεν θα έχεις ούτε έναν λόγο για να μας αντισταθείς. Είμαστε πολυ παιχνιδιαρες που...kanesex.com
ξέρουμε τπτ??
έχει πάει κάνεις???
εδώ τι ξέρουμε τύποι? 70 μισή και 100 1 ώρα ειπεΣΤΗ ΡΟΔΟ ΞΑΝΘΙΑ ΚΑΥΛΙΑΡΑ ΒΥΖΑΡΟΥ
Ήρθα για πρώτη φορά καυλωμένη στη Ρόδο και θέλω να σε ευχαριστήσω και να ευχαριστηθω το δυνατό σεξ και όποια άλλη σου επιθυμία.σε περιμένω καυλωμένη να με πάρεις τηλέφωνο.Ειμαι η Μόνικα και θα σε ξετρελανω 6982960374kanesex.com
Με τίποτα..έχω λευκό απολυτήριο χαχαχαΕλαα πεζοναύτη μου
Πάμε για κρατική έρευνα χαχα
Όντως...Μεγάλο ρίσκοαμα δεις το προφιλ εχει 50 αγγελιες, εγω θα το απεφευγα
Στη δεύτερη φωτό κάνει μπαμ ότι είναι παραπάνω τα κιλά. Το +50 είναι για γέλια, ίσως την πρώτη φορά μετά πάει στο πακέτοΜίλησα μέσω viber..
100 +50 για κωλο.
167 ύψος 56 κιλά λέει...
Δεν ξέρω αλλά κάτι δεν μου κάθεται καλά στις φωτογραφίες...
Όχι ψεύτικες αλλά επεξεργασμενες...
Πρεπει να είναι πιο τσουμπωτη από ότι δείχνει.
Η εμπειρία μου λέει τσιγγανακι.Μίλησα μέσω viber..
100 +50 για κωλο.
167 ύψος 56 κιλά λέει...
Δεν ξέρω αλλά κάτι δεν μου κάθεται καλά στις φωτογραφίες...
Όχι ψεύτικες αλλά επεξεργασμενες...
Πρεπει να είναι πιο τσουμπωτη από ότι δείχνει.
Λες μαν;Η εμπειρία μου λέει τσιγγανακι.
σορυ αλλα η καλη ορθογραφια παιζει κ με Τ9 που τελικα εχει σωσει πολλουςΛες μαν;
Πάντως η έκφραση ελεύθερα πιασίματα που μου έγραψε με καλή ορθογραφία σε όλο το κείμενο μάλλον παραπέμπει σε ..δελο
εχει αναφερθει λιγο πιο πισω αν ψαξεις,μουφα φωτο,καβαλιμενη στο μυαλο,ακριβες τιμεςΕχει καποιος εμπειρια απο αυτη εδω που διαφημιζεται ως 22 χρονων φοιτητρια στη Νικαια ? KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Θεοδώρα
εριεργο προφιλ μου φαινεται και δεν εχει και φωτογραφιες της.....
110€ 1 ωρα αναφερει, φωτο δεν δειχνει καν δικες της δε νομιζω οτι χωραει αμφιβολια σε αυτο.εχει αναφερθει λιγο πιο πισω αν ψαξεις,μουφα φωτο,καβαλιμενη στο μυαλο,ακριβες τιμες
νομιζω πως ναι,κανε αναζητη και λογικα θα το βρεις110€ 1 ωρα αναφερει, φωτο δεν δειχνει καν δικες της δε νομιζω οτι χωραει αμφιβολια σε αυτο.
Το θεμα ειναι αν ειναι πραγματικη φαση και αν εχει παει καποιος μαζι της....
δε ξερω ποσο προσφατα εννοεις οτι σχολιαστηκε η συγκεκριμενη , αλλα εψαξα απο Δεκεμβρη μεχρι σημερα και δεν υπαρχει αναφορα. Μονο για μια που δηλωνει ιδιο ονομα (Θεοδωρα) αλλα δεν ειναι αυτη.νομιζω πως ναι,κανε αναζητη και λογικα θα το βρεις
κατα μενα ομως με μουφα φωτο κτλ δεν αξιζει τον κοπο,με τα ιδια και λιγοτερα βρισκεις καλυτερες και το βασικοτερο πραγματικες
τι να σου πω ρε αδερφε εγω εδω μεσα ειδα σχολια δε την εχω παρει αλλα κ ουτε προκειτεδε ξερω ποσο προσφατα εννοεις οτι σχολιαστηκε η συγκεκριμενη , αλλα εψαξα απο Δεκεμβρη μεχρι σημερα και δεν υπαρχει αναφορα. Μονο για μια που δηλωνει ιδιο ονομα (Θεοδωρα) αλλα δεν ειναι αυτη.
Δεν νομίζω ότι φτάνει αυτόσορυ αλλα η καλη ορθογραφια παιζει κ με Τ9 που τελικα εχει σωσει πολλους
Εξάλλου τι fingeringlover θα ήσουν αν δεν ζητούσες δάχτυλα