Καλησπέρα στην ομάδα.
Προσπάθησα ραντεβού με την Margo Μilf αλλά δεν ταίριαζαν οι ώρες και τελικά έκλεισα μια ώρα με την Liliana από την Πολωνία στο Exis hotel στην πλατεία Αμερικής.
Ωραίο και φθηνό ξενοδοχείο στα 17€ για όσους δεν το γνωρίζουν όπως εγώ!
Λοιπόν η κοπέλα είναι τρελό τυπακι πολύ άνετη και χαλαρή μαγκακι θα έλεγα!!!
Η αλήθεια είναι πώς στην αρχή έκανα δεύτερες σκέψεις αλλά στην συνέχεια με κέρδισε.
Χωρίς μακιγιάζ απλο καθημερινο ντύσιμο λες και βγήκε σούπερ μάρκετ!!!!
Είναι πεντακάθαρη παντού... στην πίπα αρκετά καλή... Η πρώτη φορά ήταν τελειωτικό με χαιδεματα και 69 ώσπου τα πήρε όλα στο στόμα της και τα έφτυσε στο μπάνιο... Χαλαρά στο κρεβάτι αγκαλιά κουβέντα ενώ χάιδευε τον Μήτσο και τις μπάλες μέχρι που τον ξύπνησε για δεύτερο γύρο με πίπα και μετά προφυλακτικό και ανέβηκε από πάνω.... κουνιέται απίστευτα καλά και αντέχει σφυροκόπημα και από ότι είπε γουστάρει κιόλας.... συνεχίσαμε στα 4 με δυνατό πήδημα και πολύ ωραία συμμετοχή και τέλος πήρα τον κώλο τής σιγά σιγά για αρχή.... αρκετά σφιχτή αλλά με προσοχή μπαίνεις όλος μέσα και μετά από λίγο συνηθίζει και την πηδάς με άνεση ακούγοντας της να βογκαει από καύλα και να ψιθυρίζει διάφορα καυλωτικα χαϊδεύοντας ταυτόχρονα μια το μουνί της και μια τις μπάλες... Κάπου εκεί τελείωσαν όλα !!!
Ωραίο ραντεβού θα ξανά πάρω κάποια στιγμή.
Ειμαι μια γυναικα 37 χρονων απο Πολωνια και ηρθα εδω για εσενα!!! Το ύψος μου είναι 1,65 53 κιλα με υπεροχο προσωπο κοντα ξανθα μαλλια φυσικο στηθος και απιστευτη κωλαρα! Το μουνακι μου ειναι ετοιμο να σε κανει να τελειωσεις και αν εισαι ωριμος και σοβαρος θα χαρεις και το στενο κωλαρακι μου...
kanesex.com