BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 135
- Like
- 36.276
- Πόντοι
- 27.636
Στο δίπλα μαγαζί έχει ανεβάσει φώτο της αυτή είναι αλλά η τιμή είναι περίεργη
Kαι δεν βλέπω να αξίζει
Στο δίπλα μαγαζί έχει ανεβάσει φώτο της αυτή είναι αλλά η τιμή είναι περίεργη
Απόθεμα τιμής τιμής πιθανόν όχι, σαν παρουσία εντάξει καλή είναιKαι δεν βλέπω να αξίζει
Απόθεμα τιμής τιμής πιθανόν όχι, σαν παρουσία εντάξει καλή είναι
Θα συμφωνήσωΝαι δεν αντιλέγω, αλλά σε κριτική της δεν είδα κάτι που να αξίζει
Στα πόσα ρούβλια την κανονισες παικτη ?Anna Anula μεγάλη απάτη...την ρωτάω τη Δευτέρα αν θέλει να βρεθούμε Τρίτη βράδυ στις 8 σε χοτέλι, μου λέει ναι. Δευτέρα στις 7 το βράδυ μου γράφει "αγάπη ξεκίνησα", στις 7:30 ξαναγράφει "μου ήρθε περίοδος και γυρίζω πίσω, αν θέλεις πάρε τη φίλη μου Εμιλία (tanuci12 στο ίνστα) να δεις αν μπορεί "... Εντάξει μπλοκ και τέλος το τσόλι, το έχει κάψει απ τις πολλές πίτσες...
Κορακο-milfares των 120,00 και οι 2 με φωτό ότι να ΄ναι.... πάμε παρακάτω !Στα πόσα ρούβλια την κανονισες παικτη ?
Καπου εκει θα παιζει και η tanuci12 ...
Να μας λείπουν τέτοιεςΚορακο-milfares των 120,00 και οι 2 με φωτό ότι να ΄ναι.... πάμε παρακάτω !
120 ήθελε για μια ώρα, αλλά όπως είπαμε δεν...Στα πόσα ρούβλια την κανονισες παικτη ?
Καπου εκει θα παιζει και η tanuci12 ...
100€ τήν ώρα μέ μία βολή...Στο δίπλα μαγαζί έχει ανεβάσει φώτο της αυτή είναι αλλά η τιμή είναι περίεργη
Μα έρχεται αλλη απο αυτη στη φωτογραφίαAnna Anula μεγάλη απάτη...την ρωτάω τη Δευτέρα αν θέλει να βρεθούμε Τρίτη βράδυ στις 8 σε χοτέλι, μου λέει ναι. Δευτέρα στις 7 το βράδυ μου γράφει "αγάπη ξεκίνησα", στις 7:30 ξαναγράφει "μου ήρθε περίοδος και γυρίζω πίσω, αν θέλεις πάρε τη φίλη μου Εμιλία (tanuci12 στο ίνστα) να δεις αν μπορεί "... Εντάξει μπλοκ και τέλος το τσόλι, το έχει κάψει απ τις πολλές πίτσες...
Έρχεται αλλη120 ήθελε για μια ώρα, αλλά όπως είπαμε δεν...
Αφού είναι καμμένη
Καργιόλες !!!Μα έρχεται αλλη απο αυτη στη φωτογραφία
Έρχεται αλλη
Πολύ καλή την πήρα πρόσφατα..Στο δίπλα μαγαζί έχει ανεβάσει φώτο της αυτή είναι αλλά η τιμή είναι περίεργη
Αν είναι αυτή που φαντάζομαι με το τατουάζ στο στερνό, δεν τα κλαις τα λεφτά σου. Αν είναι αυτή..... Η φώτο προσώπου μου τη θυμίζει. Το σώμα είναι fake. Γεμάτουλα και κοντηΗ δευτερη ειναι γυφτισσα, φωτο δεν ειναι δικες της, 60 παιρνει.
σταματάει που και πουKαλημερα συναγωνιστες
Ξερει κανεις αν εχει αλλαξει τηλ ή αν εχει σταματησει η Nelly GR (ind)?
Το εχει κλειστο και viber δεν εχει μπει.
Γνώμη για εδώ??μου φαίνεται αληθινο..και καυλαααΕύα 6941613069, είμαι μουναρα γυναικάρα στο κρεβάτι για σένα απόψε | Etaires
Είμαι η Εύα, μια νέα και άκρως ελκυστική 30χρονη μουνάρα, θέλω να πραγματοποιήσω όλα τα γούστα σου. Είμαι σέξι και μελαχρινή με απίστευτο καλλίγραμμο...www.etaires.gr
Φίλε αν μάθεις τίποτα σε pm στείλε και από δω σε παρακαλώ. Είναι ο σωματότυπος που με τρελαίνει!!!Για αυτήν ξέρουμε κάτι??Νεφέλη 6944746556, καυτη μουνάρα θελει να σου κανει κινκυ παρεα. | Etaires
Γεια σου καυτο αγορι, ειμαι η Νεφέλη και ειμαι ετοιμη να σε κανω να ξεχασεις ακομα και το ονομα σου. Μια καυτή 29χρονη μελαχρινή καυλάρα με τέλειο...www.etaires.gr
Για αυτήν ξέρουμε κάτι??Νεφέλη 6944746556, καυτη μουνάρα θελει να σου κανει κινκυ παρεα. | Etaires
Γεια σου καυτο αγορι, ειμαι η Νεφέλη και ειμαι ετοιμη να σε κανω να ξεχασεις ακομα και το ονομα σου. Μια καυτή 29χρονη μελαχρινή καυλάρα με τέλειο...www.etaires.gr
Η δουλειά δεν έχει περιορισμούς χαχαΛέει ότι πάει και στο Ζεφύρι.