tallAthens
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2006
- Κριτικές
- 14
- Like
- 33
- Πόντοι
- 1.997
εχεις δει πουθενα να λεω οτι πληρωνω;
Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά αν δεν πληρώνεις τι κάνεις σε αυτό το forum;
εχεις δει πουθενα να λεω οτι πληρωνω;
Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά αν δεν πληρώνεις τι κάνεις σε αυτό το forum;
οτι κανει η συντριπτικη πλειοψηφια εδω μεσα.χαβαλε και καλη παρεα.Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά αν δεν πληρώνεις τι κάνεις σε αυτό το forum;
οτι κανει η συντριπτικη πλειοψηφια εδω μεσα.χαβαλε και καλη παρεα.
Χριστίνα 23 (μου φάνηκε μεγαλύτερη γυρω στα 26), Σλοβάκα, νοσοκόμα στην Βιέννη!!!!
Μιλάει γερμανικά, γρι αγγλικά και ελληνικά της υπομονής...."εγώ Ταρζάν εσύ τσικίτα"!!!!
Κορμί 1.75, μοντελέ χωρίς λίπος, 2.5αρι βύζο μάλλον σιλικομένος αλλά πολύ καλή δουλειά του γιατρού!!!!!
Πρόσωπο με γαλαζοπράσινες ματάρες αλλά πηγούνι που γαμάει όλο το σύνολο!!!!
Αν δεν ήταν αυτό το πηγούνι, θα γαμούσα μία από τις ωραιότερες πουτάνες της καριέρας μου!!!!
Μόλις την είδα στην αρχή πλάτη, βάρεσα το κεφάλι μου στο ταβάνι από χαρά!!!
Μόλις γύρισε face to face βάρεσε το σαγόνι μου στο πάτωμα.....το κέρατό μου!!!!
Κάτσε να πάρω μια τζούρα θάνατο......
aderfe to tilefono tis julie kai tis alina to exeis>
ετσι ειναι καλυτερα δηλαδη? εχω το τηλεφωνο της Εβιτας και σια αλλα δεν εχω απο καμια αλλη πως μπορω να τα βρω?
Ξεκινάω με το χειρότερο που θεωρώ εγώ....
Παίρνω τηλ. και κανονίζω με την τσατσά το ραντεβού!!!!
Στο οποίο μου υπέδειξε αυτή σε ποιο ξενοδοχείο θα κάνω ....outcall!!!!!
Δεν γαμιέται λέω, αφού το φιλαράκι μου επιβεβαίωσε ότι το Χριστινάκι έχει κορμί όπως στις φωτό!!!!
Την ρωτάω...."100 για όλα?"
"Ναιιιιιιι".....μου λέει με γεμάτη φωνή!!!!!
Για να μην τα πολυλογώ, μου ζήτησε και μένα η κοπελιά 20 για ακάποτο.....
Πήρε τα αρχίδια μου....100 της έδωσα και αν υπάρχει πρόβλημα να με πάρει τηλ. η τσατσά!!!
Για να της πω πόσα εξτρά ζητάει τελικά?
Δεν είμαι και χτεσινός......αλλά μάλλον κατάλαβε ότι εκτός από σαβουρογάμια είμαστε και μαλάκες και μπορεί να λέει ότι θέλει στο τηλ.!!!!
Μην φεύγετε....ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ!!!!!
Δηλαδή στα ct δεν συμβαίνουν αυτά ? εμένα πάντως μου έχει τύχει αρκετές φορές και πήραν τον πουλο….
Είναι θεμα το τι κάνει ο κάθε συναγωνιστής αν το δέχεται η όχι
Τα γραφεία ct η cg είναι τα περισσότερα μπορντελα ειναι δεν είναι καινούργιο αυτό
Aν ητανε μεταξυ 5παρα τεταρτο με 5και τεταρτο εγω ημουνΣε όλη την διάρκεια του ραντεβού μάσαγε τσίχλα!!!!
Μόλις μπήκε, χτύπησε το τηλ. της και μπήκε στο μπάνιο και βγήκε μετά από 8 λεπτά!!!!!
Μόλις βγήκε, ξαναχτύπησε το τηλ. και το ξανασήκωσε...άλλα 3 λεπτά!!!!
αααααα...πουλάκι μου έτσι είσαι?
Οκ, της λέω με στρατιωτικό ύφος (όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν τι σημαίνει αυτό)...."ΓΔΥΣΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ"!!!!!
Την στρώνω και αρχίζει η μάχη που θα την θυμάται σε όλη της την ζωή!!!!
Κάθίστε, βάλτε ουϊσκάκι έχει και συνέχεια.....