Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.478
- Πόντοι
- 8.846
όλα τα άλλα εκτός από άναλ. 70 ευρώΔεν την ξέρω καλή φίλε μου ?
Τι πρόγραμμα κάνει?
όλα τα άλλα εκτός από άναλ. 70 ευρώΔεν την ξέρω καλή φίλε μου ?
Τι πρόγραμμα κάνει?
νταξει τωρα,ελληνιδα δεν ειναι,την ξερω και εχουμε συναντηθει.ειναι ομως πολυ καλο κοριτσι,εμφανισιακα ανω του μεσου ορου που κυκλοφορει,συμετοχη απιθανη και υπηρεσιες τιμιες και πολλες.προσχαρη κοπελα,αξιζει να την δει κανεις.όχι. ελληνίδα είναι.
από που ειναι φρανκ63 για πες...νταξει τωρα,ελληνιδα δεν ειναι,την ξερω και εχουμε συναντηθει.ειναι ομως πολυ καλο κοριτσι,εμφανισιακα ανω του μεσου ορου που κυκλοφορει,συμετοχη απιθαμη και υπηρεσιες τιμιες και πολλες.προσχαρη κοπελα,αξιζει να την δει κανεις.
πραγματα που δεν εχουν σημασια ,δεν αξιζει να τα σχολιαζουμε και δεν το κανω.οτι ηταν να πω το ειπα για το κατερινακι.από που ειναι φρανκ63 για πες...
και πως το κατάλαβες? ή στο είπε?
link?Πρόσφατη συνάντηση με κατερίνα (την από μάμπα).
Σταθερά πολύ καλές υπηρεσίες με ένα από τα καλύτερα vfm.
Αξίζει προσοχής και συνάντησης.
Τηλ???Πρόσφατη συνάντηση με κατερίνα (την από μάμπα).
ήταν στο μάμπα, τώρα δε νομίζω.
Και λινκ να στείλει δεν θα μπορείς μάλλον να δεις το προφίλ. Αυτά είναι συνήθως κλειδωμένα.... Αν είναι διαθέσιμο το τηλέφωνο θα το ήθελα κ εγώΤηλ???
Τηλ η λινκ αγελλιας αν θες,ευχαριστωΠρόσφατη συνάντηση με κατερίνα (την από μάμπα).
Και λινκ να στείλει δεν θα μπορείς μάλλον να δεις το προφίλ. Αυτά είναι συνήθως κλειδωμένα.... Αν είναι διαθέσιμο το τηλέφωνο θα το ήθελα κ εγώ
Τηλ παρακαλωΠΑΟΛΑ ΤΟΥΜΠΑΝΟ
εφτιαξα νημα για το κοριτσι , αλλα μου το εσβησαν γιατι δεν χρειαζεται.....γραφεις εδω.....
Το κοριτσι παραπανω ειναι Τουμπανο......ειχα γραψει στο παρελθον την ειχα χασει και τωρα επανεμφανιση.....
Στα του αγωνα πιπα με φτυσιματα βαθια.....γαμιση σουπερ....βυζαρες να χαθεις μεσα......και ζητησα και σουφρα αλλα μου ειπε αλλη φορα.....
100 δυο γυροι στην ωρα.....
Χυσιμο στις βυζαρες και Cif την δευτερη φορα....Της ειπα να φτιαξει αγγελια .....μεχρι τοτε τηλ με πμ
Και εγώ θα ήθελα το τηλΠΑΟΛΑ ΤΟΥΜΠΑΝΟ
εφτιαξα νημα για το κοριτσι , αλλα μου το εσβησαν γιατι δεν χρειαζεται.....γραφεις εδω.....
Το κοριτσι παραπανω ειναι Τουμπανο......ειχα γραψει στο παρελθον την ειχα χασει και τωρα επανεμφανιση.....
Στα του αγωνα πιπα με φτυσιματα βαθια.....γαμιση σουπερ....βυζαρες να χαθεις μεσα......και ζητησα και σουφρα αλλα μου ειπε αλλη φορα.....
100 δυο γυροι στην ωρα.....
Χυσιμο στις βυζαρες και Cif την δευτερη φορα....Της ειπα να φτιαξει αγγελια .....μεχρι τοτε τηλ με πμ
Παλιές φωτογραφίες δηλαδή κλπ? Σχέση απόδωσης-τιμής?Απολαυστική ήταν πριν κάποια χρόνια, τώρα αμφιβάλλω
μπορώ να έχω το τηλέφωνο παρακαλώ?
Πληροφορίες???Πρόσφατη συνάντηση με κατερίνα (την από μάμπα).