Redmad
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 7
- Like
- 246
- Πόντοι
- 281
ασε μην εχουμε τρεχαματα με κανενα οδηγο εδω πηγε να μ σουφρωσει ενα δωρο που χω απο γκομεναΕπρεπε να τη σουταρεις
ασε μην εχουμε τρεχαματα με κανενα οδηγο εδω πηγε να μ σουφρωσει ενα δωρο που χω απο γκομεναΕπρεπε να τη σουταρεις
Να σουφρωσει ? Με τις κλοτσιες έπρεπε να την πετάξεις έξωασε μην εχουμε τρεχαματα με κανενα οδηγο εδω πηγε να μ σουφρωσει ενα δωρο που χω απο γκομενα
Εγω αν πηγαινε να με σουφρωσει....θα τη γαμαγα.Να σουφρωσει ? Με τις κλοτσιες έπρεπε να την πετάξεις έξω
γι αυτο δεν ξαναφέρνω στο χώρο μου και πάντα πάω στο χώρο τουςΕγω αν πηγαινε να με σουφρωσει....θα τη γαμαγα.
Εννοειται.ειδικα με τις ανεξαρτητες.γι αυτο δεν ξαναφέρνω στο χώρο μου και πάντα πάω στο χώρο τους
Όχι αδερφέ αυτή έχει σταματήσει πολύ καιρόΗ λουλου η κινεζα ειναι αυτη που δουκευε μασαζ στην Μαρνης???
Ρε παιδιά SOS αυτή την έχει πάρει κανείς; ήθελα μ τ δοκιμάσω αλλά δν ξέρω αν είναι αληθινές οι φώτο κτλπ. Σας ευχαριστώ πολύ αν μπορεί κανείς ν μ πει αν ξέρειΜυρτώ 6997135860, ψηλή και καυλιάρα για όλα τα κόλπα στο κρεβάτι. | Etaires
Γειά σου μωρακι μου, ονομάζομαι Μυρτώ και είμαι μια χυμώδης ψηλή ξανθια, μια 24χρονη γυναικάρα με γαλανά ματια, μέσα στην καύλα. Διαθέτω εξαιρετικές...www.etaires.gr
Την εχεις παρει αυτη τη νεα λουλου???Όχι αδερφέ αυτή έχει σταματήσει πολύ καιρό
Ηταν τρελο εργαλειο.....το κινεζακι.....Όχι αδερφέ αυτή έχει σταματήσει πολύ καιρό
Η γνωστή ειναι παιδες η εστεμμενη που εχει γυρισει τις τσοντες με τον σειρηνακη.....και ζηταει 500 .....οκκαι επειδή στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλη απατεωνιά στον χώρο των κολ γκιρλ-αγένεια,ψεύτικες περιγραφές κλπ- το πιο πιθανό είναι το γραφείο αυτό να είναι too good to be true(εννοώ μοντέλο ελληνίδα με 500 ευρώ)...
....εχει ρεστα απο χιλιαρικο?Η γνωστή ειναι παιδες η εστεμμενη που εχει γυρισει τις τσοντες με τον σειρηνακη.....και ζηταει 500 .....οκ
Όχι αυτήν δεν τη έχω πάρειΤην εχεις παρει αυτη τη νεα λουλου???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ηταν τρελο εργαλειο.....το κινεζακι.....
Χριστινάκι καυλωμενο 6982886909 και 6934759994
Ξέρουμε κάτι για το εν λόγο κορίτσι???
αυτό το σάιτ,λέει ότι τσεκαρει τις φωτογραφίες και απορρίπτει τις ψεύτικες,μαζί και την αγγελία.Μυρτώ 6997135860, ψηλή και καυλιάρα για όλα τα κόλπα στο κρεβάτι. | Etaires
Γειά σου μωρακι μου, ονομάζομαι Μυρτώ και είμαι μια χυμώδης ψηλή ξανθια, μια 24χρονη γυναικάρα με γαλανά ματια, μέσα στην καύλα. Διαθέτω εξαιρετικές...www.etaires.grΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε παιδιά SOS αυτή την έχει πάρει κανείς; ήθελα μ τ δοκιμάσω αλλά δν ξέρω αν είναι αληθινές οι φώτο κτλπ. Σας ευχαριστώ πολύ αν μπορεί κανείς ν μ πει αν ξέρει
Μακάρι ρε φίλε απλά με αυτά π διαβάζω καταλαβαίνεις δν εμπιστεύομαι κανένα site γι αυτό ρώτησα κ εδώ άμα τν έχει πάρει κανείς ν ενημερώσει..σ ευχαριστώ πολύ πάντως φίλε να σαι καλά!!!αυτό το σάιτ,λέει ότι τσεκαρει τις φωτογραφίες και απορρίπτει τις ψεύτικες,μαζί και την αγγελία.
Και δοκίμασε κάνεις;όντως;αυτό το σάιτ,λέει ότι τσεκαρει τις φωτογραφίες και απορρίπτει τις ψεύτικες,μαζί και την αγγελία.
Χριστινάκι καυλωμενο 6982886909 και 6934759994
Ξέρουμε κάτι για το εν λόγο κορίτσι???
Γραφείο πρέπει να είναι, με μια πρόχειρη αναζήτηση με αυτό το τηλέφωνο βγάζει ένα σωρό αγγελίες με διαφορετικά ονόματα και διαφορετικές τιμές. Άγνωστο τι θα σου έρθει, μακριά....Ξέρει κανείς εδώ τι παίζει παιδιά ;
Λουλου 6984831548, καυτή ασιάτισσα, διαθεσιμη εως 21.00. εμβολιασμενη | Etaires
Καλησπέρα σε όλους, με λένε Λουλου και είμαι μια 36χρονη κινεζα στην Αθήνα, αποκλειστικά για ραντεβού στο χώρο σου ή ξενοδοχείο. είμαι φλογερή...www.etaires.gr