Καλησπέρα, με λένε Γιολε, και είμαι μια 29χρονη καυτή γυναικάρα από την κολομβία μόνο για σένα. Mπορώ να κάνω τις σεξουαλικές φαντασιώσεις σου...
www.etaires.gr
Λοιπόν αδέρφια.... έκλεισα τελικά ραντεβού στο Πρίαμος.
Ήρθε πάλι καθυστερημένα αλλά ευτυχώς μόνο 15 κάτι λεπτά αλλά ας ήταν μόνο αυτό...
Εμφάνιση κάτω του μετρίου
Αν είδα καλά είχε και δύο χρυσά? Δόντια.
Μόλις μπαίνει στο δωμάτιο κάθομαι στην πολυθρόνα και της λέω να ξεκινήσει την πιπ@ και μετά να πάει για μπάνιο...
Βγάζει ρούχα γονατίζει και ξεκινάει με μια μέτρια πιπ@.... Μια και με είχε ξενερώσει με καθυστέρηση και εμφάνιση ξεκίνησα και την ζορισα αρκετά (έφτασε λαιμό) έκανε υπομονή και μπορώ να πώ ότι τα κατάφερε χωρίς γκρίνια αλλά δεν τα κατάπιε όπως ήταν η συμφωνία.
Μπάνιο και μετά στο κρεββάτι....
Εδώ αρχίζουν τα ωραία.
Μόλις έρχεται και ξαπλώνει δίπλα μου και κάτι μου λέει στα αγγλικά μου έρχεται μια σκορδιλα σαν Πακιστανός... Ωχ θεέ μου τι να κάνω τώρα που δεν θα σηκώνεται ο γιακουμης αλλά και να σηκωθεί δεν θέλω να την γαμήσω....
Την βάζω να μου κάνει μασάζ για να κερδίσω χρόνο και να σκεφτώ.
Μασάζ της πλάκας.
Σταματάει και μου λέει θα με γαμήσεις στα αγγλικά...
Ουφφφφ τον περνει στο στόμα πάλι σε ημιλυποθημη φάση το θηρίο.... Και μετά από λίγα λεπτά μου λέει έχεις προφυλακτικό?
Να η ευκαιρία μου...
Της λέω εσύ δεν έχεις?
Όχι... Ούτε εγώ... Να πάρουμε τηλέφωνο να μας φέρει το ξενοδοχείο μου λέει.... Συνέχισε την πίπα της λέω..... Μουδιασαν τα χείλια της... Σφιχτηκα από εδώ προσοαθησα από εκεί την χύνω ξανά στο στόμα τρέχει στο μπάνιο να τα φτύσει.... Βγάζω 30€ της τα δίνω αρχίζει τα να και μου βρεεεεεε ουρτττττττ της λέω και έφυγα τρέχοντας να γλυτωσω!!!!
Ούτε για πίπα παιδιά
Ούτε μεθυσμένοι ....
Υ.γ εννοείται ούτε φίλησα ούτε εγλυψα ούτε πολύ ακούμπησα....
Ρε ούτε το μουνί της είδα
Μόνο το χέρι μου έβαλα στο μουνί της στην δεύτερη πιπ@ μήπως και τελειώσω και βρωμαγε μουνιλας.... 4 φορές τα σαπουνισα.
Υ.Γ2 η συμφωνία ήταν 1 ώρα 2 φορές βαθύ στοματικό με τελείωμα στο στόμα τα καταπίνει σεξ πρωκτικό μασάζ. 60€