maradona7
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 148
- Like
- 11.994
- Πόντοι
- 30.733
Το κοριτσι περιγραφεται αναλυτικα στη κριτικη μου και οποιος ενδιαφερθει λογω της κριτικης στελνει ενα μνμ και βλεπει και τις φωτο σε 1 λεπτο . Τωρα αυτο για τις φωτος που λες γενικα ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ με τη παπατζα που πεφτει απο τα γραφεια , πηγα χθες με μια εσκορτου ( Μιλα απο γκλαμουρ ) και με ρωτουσαν μερικοι σε πμ επειδη ειπα θα παω να τους πω πως ειναι απο κοντα . Κανεις δε τους πιστευει πια . Διαβασε τη τελευταια κριτικη μου και θα καταλαβεις , μιλαμε για αλλο ατομο απο το κοψε ραψε .Δεν θα επρεπε να μπει αυτη η κριτικη αφου αλλες οι φωτο αλλο το κοριτσι .
Τουλαχιστον η ουκρανεζα ανεξαρτητη που σχολιασες , οι φωτος που μου στειλε πριν παω ηταν ακριβεστατες .
Η κριτικη επισης αφορα υπαρκτο προσωπο που ηρθε για μικρο διαστημα ( θα φυγει στις 4 αυγουστου ) και που ενημερωσα για την υπαρξη του . Αυτες οι κριτικες ειναι λογος υπαρξης του ιστοτοπου αυτου γιατι ενημερωνουν για κατι τελειως αγνωστο οσο κι αν χτυπιεστε μερικοι . Συμβουλεψα κιολας μερικους να πανε σε incall για να μη περασουν αν ειναι ψευτικη η περιγραφη μου ή οι φωτος πριν πανε . Ποσο ακομη δλδ ; εχω ηδη ανεβασει κριτικες για κοπελες που δεν εχουν καν καρτελα σε στουντιο , θα καταντησουμε το σαητ να μιλαμε για τσιπροκουληδες μονο αντι για ενημερωση για εκδιδομενες . Αλλα μαλλον αυτο επιδιωκετε μερικοι .
Γραψε εσυ και αφηνω εγω το πληκτρολογιο ειτε για αγνωστες ειτε για γνωστες και οποιος σε κραψει εδω ειμαι να παρω το μερος σου και να του τη πεσω . Γραψε οτι θες δε με νοιαζει , ενημερωσε ομως , το νοημα του σαητ ειναι αυτο .
Αν ειναι δυνατον να βλεπεις μια καινουργια να ναι ενα ωραιο μωρο ( πηξαμε στη σαβουρα) και να γουσταρεις να ενημερωσεις και να σου λενε μην αφηνεις κριτικη αντι μπραβο ρε μαγκα που το μοιραστηκες . Ξαναπα δεν αφηνω παλι κριτικη για ανεξαρτητη παροτι θα συνεχισω να πηγαινω και ειχα καναδυο ακομα που ειδα . Καλα κανουν οσοι βρισκουν και δεν ενημερωνουν . Πληρωσα και την ειδα κιολας ενα 150αρι για μιση ωρα και σου απολογουμαι απο πανω .
Η περιγραφη ειναι η παρακατω για τη κοπελα και οποιος παει ας με διαψευσει .
Κριτικη και ενημερωση ειναι ο σκοπος του σαητ , αν δεν επιτρεπεται να μας το πουνε να φυγουμε μερικοι ενταξει φιλος ; αυτα δεν εχω να σου πω κατι αλλο, να σαι καλα
"Η κοπελα οπως θα δειτε και στις φωτο αλλα και απο κοντα ( οχι του σαητ τις φωτος αλλα αυτες που θα σας στειλει ) ειναι μια μετριου αναστηματος ξανθια κοπελα με υπεροχο προσωπο και ματια , 2αρι στηθος φυσικο και ωραιο στην αφη , απαλο φρεσκο νεανικο δερμα , ωραιες καμπυλες θηλυκες χωρις κανενα ιχνος λιπους αλλα με πιασιματα και μακρια ξανθα μαλλια που τα πιανει κοτσο . Ειναι πιτσιρικα μεταξυ 20-22 θα την εκανα και δεν εχει τιποτα πλαστικο πανω της ενω και το κωλαρακι της χωρις να ναι ιδιαιτερα πεταχτο δενει πολυ αρμονικα με το υπολοιπο σωμα σα συνολο"