MessyRonaldo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2022
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
Στείλε μου αν μπορείς το τηλέφωνο της
Έχω της αννουλας αλλά δεν είναι βυζαρου
Έχω της αννουλας αλλά δεν είναι βυζαρου
Ξέρεις κάτι αδερφέ;; Κουράστηκα ειλικρινά!!! Άστους να περιμένουν, δε γίνεται αυτό!!! Ειλικρινά, άστους στο περίμενε!!!τι ωρα την θες τυπε?
εχει δυσκολο ωραριο η κοπελλα και κανει πολυ λιγα ραντεβου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μετακομισε η κοπελλα. δεν μενει στο Φαληρο πλεον.
Φίλε τρολαρωΣτείλε μου αν μπορείς το τηλέφωνο της
Η Μάρτα … !!Υπάρχει κάτι σε κοντό αδύνατο για φουλ πρόγραμμα?
Μια επιθυμία τις τελευταίες μέρες με έχει πιάσει για γυναίκα μινιατούρα!!!!
Αθήνα
Παίζει η Ιόλη.Η Μάρτα … !!
Αλλά η Ιόλη είναι καλή, δεν ξέρω αν παίζει ακόμα
Ωραία περιγραφή. Ποία Αννα είναι; Αγγελία ποστ αν μπορείς, θενκςΣυνάντηση με Αννούλα. Δυσκολη επικοινωνία γιατί είμαι πολυάσχολος το τελευταίο διάστημα αλλά με πέτυχε ελεύθερο. Εμφανισιακά είναι ένα κορίτσι γύρω στο 170 με φυσικές βυζάρες και υπέροχο κωλο. Πανέμορφο πρόσωπο με δύο γαλάζια μάτια που δεν τα έπαιρνε από πάνω μου. Στο σεξ τώρα τα κάνει όλα και το ζει αλλά με ξενέρωσε γιατί δεν τα καταπίνει. Πρωκτικό πολύ καλό αλλά έχω δει και καλύτερο , (πριν 15 χρόνια μια μεθυσμένη Αγγλίδα). Κόστος 130 €. Δεν είχα εικοσαρικο να της δώσω ρέστα και μου άφησε 150€. Τηλέφωνο μην ζητήσετε, σας είπα είμαι πολυάσχολος. Καλή συνέχεια.
Όχι ρε φίλε. Τρολαρω για την Αννούλα φάντασμα που ψάχνουν όλοι.Ωραία περιγραφή. Ποία Αννα είναι; Αγγελία ποστ αν μπορείς, θενκς
Η Μάρτα αν δεν κάνω λάθος είναι 2μετραΗ Μάρτα … !!
Αλλά η Ιόλη είναι καλή, δεν ξέρω αν παίζει ακόμα
Έπρεπε να δώσεις τα ρέστα τύπε!!! Έτσι μας βγαίνει το κακό το όνομα πως το κάνουμε επίτηδες και δεν κουβαλάμε ψιλά!!!Συνάντηση με Αννούλα. Δυσκολη επικοινωνία γιατί είμαι πολυάσχολος το τελευταίο διάστημα αλλά με πέτυχε ελεύθερο. Εμφανισιακά είναι ένα κορίτσι γύρω στο 170 με φυσικές βυζάρες και υπέροχο κωλο. Πανέμορφο πρόσωπο με δύο γαλάζια μάτια που δεν τα έπαιρνε από πάνω μου. Στο σεξ τώρα τα κάνει όλα και το ζει αλλά με ξενέρωσε γιατί δεν τα καταπίνει. Πρωκτικό πολύ καλό αλλά έχω δει και καλύτερο , (πριν 15 χρόνια μια μεθυσμένη Αγγλίδα). Κόστος 130 €. Δεν είχα εικοσαρικο να της δώσω ρέστα και μου άφησε 150€. Τηλέφωνο μην ζητήσετε, σας είπα είμαι πολυάσχολος. Καλή συνέχεια.
Έχεις δίκιο φίλε. Συγνώμη σε όλους.Έπρεπε να δώσεις τα ρέστα τύπε!!! Έτσι μας βγαίνει το κακό το όνομα πως το κάνουμε επίτηδες και δεν κουβαλάμε ψιλά!!!
νεραιδαΚαλησπέρα συνάδελφοι..... Καμία με μεγάλα μουνοχειλα η να κάνει squirting...
Για squirt φίλος ιωαννα34Καλησπέρα συνάδελφοι..... Καμία με μεγάλα μουνοχειλα η να κάνει squirting...
ΚλαούντιαΈχουμε το τηλέφωνο καμίας βυζαρου κοπέλας που να κάνει ραντεβού σε ξενοδοχεία ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ευ
Ευχαριστώ για την ενημέρωση!
Ελεος ρε φιλεΩραία περιγραφή. Ποία Αννα είναι; Αγγελία ποστ αν μπορείς, θενκς
χαχαχα! Με τόσα αγαπούλικα που διαβάζω για κάποιες, ακούω τα πάντα απλά κρατάω μικρό καλάθι μέχρι να κάνω δικιά μου διερεύνησηΕλεος ρε φιλε