dimitris_zio
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Νάνσυ : Δεν έχω χημεία με την κοπέλα, καλό στοματικό όλα τα υπόλοιπα όπως τα είχε πει ένας φίλος 2 σελίδες πίσω απλά δεν είναι του γούστου μου…
αλλα δεν ειναι το γνωστο γραφειο, σωστα?ιδιο τηλ,αλλη φωτογραφια,ιδιο ονομα χρηστη "μισελ"..
Aυτη ειναι η Amanda kai ειναι στο Παρισι!!!πια είναι αυτή η κουκλάρα ?????
. Παληκαρι μου καλημέρα,όταν έγραφα «η Σούλα» έκανα Πλάκα,σορυ νόμιζα θα το καταλάβεις,γιατί η φωτο δεν είχε καμία άλλη πληροφορία!!! Έτσι κι αλλιώς έκανα Πλάκα και σορυ αλλά δεν την ξέρω!πια είναι αυτή η κουκλάρα ?????
γιατι δεν μπορεις να πεις πιο πολλα?? εχεις τα δαχτυλα στον κωλο και δεν μπορεις να πληκτρολογησεις??...Απλα μια συμβουλη για τους αναγνωστες του θεματος πολλα κατα την γνωμη σας αξιοπιστα μελη και με πολλα ποστ ειναι ΑΡΧΙΚΛΩΝΟΙ με πολλους λογαριασμους και σας οδηγουν οπου θελουν αυτοι........Δεν υπαρχουν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ολες ειναι ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ!!!!!! πραγματικα εφριξα......απλα δεν μπορω να πω πιο πολλα αλλα να αποκαταστησω τα κακως κειμενα.....ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ........
Όχι, στον κονιόρδο1 αναφέρομαι.
Νάνσυ : Δεν έχω χημεία με την κοπέλα, καλό στοματικό όλα τα υπόλοιπα όπως τα είχε πει ένας φίλος 2 σελίδες πίσω απλά δεν είναι του γούστου μου…
Θέλω να Ζητήσω συγνώμη από όλους σας καταλάθος έγραψα εδώ αντί να γράψω στο realdate… και πάλη συγγνώμη….Απορίες: 1) Ποια είναι η Νάνσυ;
2) Ποιος είπε τι δύο σελίδες πίσω γι αυτήν την Νάνσυ; στην σελίδα 81 έγραψες και έφτασα (πηγαίνοντας προς τα πίσω) μέχρι τη σελίδα 68 και δεν βρήκα τίποτα....
Θέλω να Ζητήσω συγνώμη από όλους σας καταλάθος έγραψα εδώ αντί να γράψω στο realdate… και πάλη συγγνώμη….
smmmmmoooooouts.......κουκλαρα μου που εισαι ερωτιαρης με τις βιζιτες.....
Απλά, είσαι ΖΩΟ. Από τα μεγαλύτερα που υπάρχουν.
Κάτι τέτοιους βλέπουν οι γυναίκες και χαρακτηρίζουν "μαλάκες" τους άντρες. Κομπλεξικέ. Που θα πεις και "αρνιά" τις βίζιτες.
Αν δεν ήταν αυτές, ΖΩΟ, ακόμα το καλοριφέρ θα πήδαγες (αν σου καθόταν κι αυτό).
τωρα ανακαλυψατε την αμερικη?ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ..............ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΩΝΟΥΣ!!!!!!!.ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ,ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.Π.Χ. ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΑ,ΕΧΩ ΠΕΤΥΧΕΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕΡΙΦΙΣΑ ΑΠΟ ΚΑΛ.............ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΑΝΤΡΙΚΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΡΕΥΕΙ Ή ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΤΣΙ!
ιδιο τηλ,αλλη φωτογραφια,ιδιο ονομα χρηστη "μισελ"..
τι να σου πω παιχτη???3 μέρες προσπαθώ να την κλείσω και ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ καταφέρει.. Μα είναι δυνατόν να είναι συνεχώς fully-booked???
δεν προσπαθουν να σου στειλουν αλλη ?3 μέρες προσπαθώ να την κλείσω και ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ καταφέρει.. Μα είναι δυνατόν να είναι συνεχώς fully-booked???
δεν προσπαθουν να σου στειλουν αλλη ?
ειναι απαραδεκτο να περιμενεις αλλη και να σου στελνουν αλλη... αυτο δειχνει ελλειψη σεβασμου και κοροιδια... χιλιες φορες να σου πουν δεν εχω αυτη που ζητας περιμενε λιγο καιρο παρα αυτο... εμενα μου ετυχε μια φορα στο παρελθον που φωναξα ενα κοριτσι σπιτι και μου εστειλαν αλλη οχι κακη περιπτωση αλλα και μονο απο τη κοροιδια εκνευριστηκα και την εδιωξα...Κλασσικά ρε σύ. Σύνηθες φαινόμενο. Πάντως δεν θα προσπαθήσω άλλο.
Το να σκεφτονται για μένα ότι "έλα μωρέ καυλωμένος θα είναι ότι και να του στείλουμε από τη στιγμή που θα κλείσει δωμάτιο θα το πηδήξει" πίστεψε με δεν μου αρέσει καθόλου...
ειναι απαραδεκτο να περιμενεις αλλη και να σου στελνουν αλλη... αυτο δειχνει ελλειψη σεβασμου και κοροιδια... χιλιες φορες να σου πουν δεν εχω αυτη που ζητας περιμενε λιγο καιρο παρα αυτο... εμενα μου ετυχε μια φορα στο παρελθον που φωναξα ενα κοριτσι σπιτι και μου εστειλαν αλλη οχι κακη περιπτωση αλλα και μονο απο τη κοροιδια εκνευριστηκα και την εδιωξα...