giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.979
- Πόντοι
- 1.706
Κρίμα το όνομαμακρυα !!!!!!!!! μπαζο τεραστιο ! χοντρη , τρελλη και απεριποιητη
Κρίμα το όνομαμακρυα !!!!!!!!! μπαζο τεραστιο ! χοντρη , τρελλη και απεριποιητη
Ελα π.μΑπό συμμετοχή τι λέει;
Ε όλο και κάτι θα κάνει δεν γίνεται αλλιώς με τέτοια ποστ που κάνει ..Γνωρίζουμε τίποτα; Κάνει λέει συναντήσεις με ή χωρίς αντάλλαγμαwww.instagram.com
Δουλεύει σε στούντιο και σαν cg.Εδώ πάλι ξέρει κανείς; Μου βγήκαν μαζεμένες..Latin Angel Athens (@latin_angel_athens) • Instagram photos and videos
991 Followers, 87 Following, 6 Posts - See Instagram photos and videos from Latin Angel Athens (@latin_angel_athens)www.instagram.com
μακρυα σου λεω ! χα χαΚρίμα το όνομα
Εδώ πάλι ξέρει κανείς; Μου βγήκαν μαζεμένες..Latin Angel Athens (@latin_angel_athens) • Instagram photos and videos
991 Followers, 87 Following, 6 Posts - See Instagram photos and videos from Latin Angel Athens (@latin_angel_athens)www.instagram.com
Είχα μιλήσει παλιότερα και μου έλεγε για Viva και μαλακίεςΓνωρίζουμε τίποτα; Κάνει λέει συναντήσεις με ή χωρίς αντάλλαγμαwww.instagram.com
το ίδιο ακριβως κ μενα, δν νομιζω οτι κανενα παρομοιο προφιλ έχει ν προσφερει τίποταΕίχα μιλήσει παλιότερα και μου έλεγε για Viva και μαλακίες
Αν κάποιος την έχει συναντήσει ας ενημερώσει
Κι εμένα τα ίδια και λακισαΕίχα μιλήσει παλιότερα και μου έλεγε για Viva και μαλακίες
Αν κάποιος την έχει συναντήσει ας ενημερώσει
Οχι φιλε μου φανηκαν πολλα τα 100 και με ειχε στο περιμενε αρκετες μερεςΕμένα μου αρέσει αλλά την ήθελα στα 80, 70.. την έχει πάρει κανείς να δούμε τι λέει από συμμετοχή??
60 με βιβα για 1 ώραΓνωρίζουμε τίποτα; Κάνει λέει συναντήσεις με ή χωρίς αντάλλαγμαwww.instagram.com
Χαχαχα προκαταβολή?60 με βιβα για 1 ώρα
100 με βιβα για 2 ώρες μου είχε πει εμένα οπότε...
Όχι, μου είπε να βρεθούμε και να της την δώσωΧαχαχα προκαταβολή?
Έχει αναφερθεί ξανά ως απάτη με αγγελία
Έξω από το δωμάτιο η μέσα στο δωμάτιο?Όχι, μου είπε να βρεθούμε και να της την δώσω
ΈξωΈξω από το δωμάτιο η μέσα στο δωμάτιο?
Τσιγκινο σωβρακο να έχεις μαζί σου
Έχουμε λινκ απτό στούντιο;κουβανη, studioκοριτσο μου ζητησε 200 για 1 ωρα μεσω ινστα, φυσικα της εστειλα γελακια και την εστειλα στο καλο.
Cuban Rosangela (@rosybrown38) • Instagram photos and videos
1,824 Followers, 219 Following, 16 Posts - See Instagram photos and videos from Cuban Rosangela (@rosybrown38)www.instagram.com