tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ολες δικιες του αγγελιες ειναι !! ;)
Aρης Παπαρης !!
Δικια του ατακα !!!
ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΖΑΡΙΑ,ΤΣΙΓΓΟΥΝΙΕΣ ΚΤΛ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΤΣΑΜΠΑ
Ο γνωστός που ζητά "έμβασμα"
Ααααα ολα κι ολα, εχουμε κι εμεις οι μεγαλοι τα προνομια μας!! Αντε κανε υπομονη, γυμναστικη και μασκες ομορφιας, να σε βαλουμε στο κλαμπ με τα exclusive του χρονουΠτούσου ρε πούστη μου...εγώ είμαι 39...στον άξωνα
Κατω του 1.60? Τωρα ξερετε τι να στειλετε στον Yorgos αν θελετε να τον εκδικηθειτε ;)Μπαζακι κατω του 1,60 !!!
Για 50αρικακι που δεν το δινω ουτε και αυτο και αν !! ;)
τα κοριτσια στις φωτο ειναι υπαρκτα η αμα τσιμήσεις ερχεται χοιρος σε σακι?
να στέλνει τις τανες του με μηχάνημα για πιστωτική κάρτα
τι εμβαζμα και μαλακίες ρε παιδιά
Ε δεν θα της εβγαζα και το τζινακι στον καφενε ρε ath60!!!
Aλλα να ξερεις οτι οταν το κωλι της Ελληνιδας εξεχει οταν ειναι μεσα στο τζιν μπορεις να καταλαβεις τι θα γινει οταν θα βγει απο αυτο !!!
Έχεις μείνει πολύ πίσω μιλάμε... Άρη παίρνε ιδέες
ναι αλλά τί γίνεται με τις κάρτες που χρειάζονται να πληκτρολογήσεις pin??????
το ξέρωNo money...no honey , Dear !!!!!!!!!!
Καταρχήν ευχαριστώ τους gianevan και Tramountana για το τηλ της Angelas.
Η συνάντηση έγινε στα βόρια προάστια ,η Angela ήταν κανονικά στο ραντεβού απλά ντυμένη με φούστα τζιν και τζιν σακάκι, δεν ξετρελάθηκα με το ντύσιμο βέβαια.
Στο πρόσωπο είναι μια φυσιολογική κοπέλα και με αποδεκτό σώμα για εμένα To sex περιλάμβανε αρκετές στάσεις και κουλούρι , πάντα όμως με την απαραίτητη καθοδήγηση.
Ήταν μια καλή εμπειρία με Νορμάλ αντίτιμο να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι μάλλον πρόκειται για καλό κορίτσι σε χαρακτήρα (δεν θα την παντρευτούμε κιόλας )
Μια πρόβλεψη δεν την βλέπω να αντέχει παραπάνω από 3 μήνες στην δουλειά , εκτός και εάν το διαχειριστή σωστά.
Η φωτογραφία είναι κ www.ipanicmag.com/2010/05/blog-post_7828.html]εδώ[/url].
Πόσο πιθανό το βρίσκεται αυτό που αναδεικνύεται;
αν εννοείς ότι πίσω από την αγγελία αυτή είναι κάποιο τέτοιο μοντέλο μακάρι.. αλλά το βρίσκω ελάχιστα πιθανόν. Πιό πιθανό να έχει χρησιμοποιήσει τη φωτο της μοντέλας για να πουλήσει μούφα αγγελία. Αξίζει βέβαια να το ψάξει κανείς..δεν προσφέρομαι γιατί δεν την πιστεύω την αγγελία αυτήΗ φωτογραφία είναι κ www.ipanicmag.com/2010/05/blog-post_7828.html]εδώ[/url].
Πόσο πιθανό το βρίσκεται αυτό που αναδεικνύεται;
Αφού ήδη κάνει αυτή τη δουλειά 5 χρόνια λές να "σπασει" στους επόμενους τρείς μήνες; Εδώ έχει περάσει από γραφείο που έκανε πάνω από 10 ραντεβού την ημέρα ...Καταρχήν ευχαριστώ τους gianevan και Tramountana για το τηλ της Angelas.
Η συνάντηση έγινε στα βόρια προάστια ,η Angela ήταν κανονικά στο ραντεβού απλά ντυμένη με φούστα τζιν και τζιν σακάκι, δεν ξετρελάθηκα με το ντύσιμο βέβαια.
Στο πρόσωπο είναι μια φυσιολογική κοπέλα και με αποδεκτό σώμα για εμένα To sex περιλάμβανε αρκετές στάσεις και κουλούρι , πάντα όμως με την απαραίτητη καθοδήγηση.
Ήταν μια καλή εμπειρία με Νορμάλ αντίτιμο να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι μάλλον πρόκειται για καλό κορίτσι σε χαρακτήρα (δεν θα την παντρευτούμε κιόλας )
Μια πρόβλεψη δεν την βλέπω να αντέχει παραπάνω από 3 μήνες στην δουλειά , εκτός και εάν το διαχειριστή σωστά.