Ικτίνος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 109
- Like
- 8.229
- Πόντοι
- 24.806
Νανά άσε τα ψυχή μου και απαντά σε κανένα pm. Έλεος !ναι ψυχή μου ... κατάλαβα λέμε
??
Νανά άσε τα ψυχή μου και απαντά σε κανένα pm. Έλεος !ναι ψυχή μου ... κατάλαβα λέμε
δεν το έχω δοκιμάσει ... δε μου το ζήτησε και κάποιος ποτέ μουΝανα Νανα θα σου κανω των κωλο να χαχχααχαχχα γουσταρεισ πρωκτικο ;;;;; Σου αρεσει ;;
δεν έχω pm χαρά μου ...Νανά άσε τα ψυχή μου και απαντά σε κανένα pm. Έλεος !
??
Ελα να το δοκιμασουμε μαζι ειμαι καλοσ χειριστησ θα το φασ γλυκαδεν το έχω δοκιμάσει ... δε μου το ζήτησε και κάποιος ποτέ μου
καλά, θα το σκεφτώ και θα σου απαντήσωΕλα να το δοκιμασουμε μαζι ειμαι καλοσ χειριστησ θα το φασ γλυκα
Βρε Νανά, βρε Νανούκα, σε ένα άλλο νήμα μας έλεγες για αυνανισμό από τα 10 σου και για τρεις οργασμούς καθημερινά με τους συντρόφους σου και δεν έχει τύχει να σου ζητήσει κανείς κώλο;;; ???Λίγο περίεργα μας τα λεςδεν το έχω δοκιμάσει ... δε μου το ζήτησε και κάποιος ποτέ μου
Πρέπει να κάνουμε εντατικά μαθήματα... να μάθεις εκφράσεις να μπορείς να συνεννοηθείςδεν έχω pm χαρά μου ...
κι όμως !!! περίεργο, ξεπερίεργο είναι η αλήθεια ... δε με νοιάζει τι πιστεύεις!!!Βρε Νανά, βρε Νανούκα, σε ένα άλλο νήμα μας έλεγες για αυνανισμό από τα 10 σου και για τρεις οργασμούς καθημερινά με τους συντρόφους σου και δεν έχει τύχει να σου ζητήσει κανείς κώλο;;; ???Λίγο περίεργα μας τα λες
Εισαι τρελοκοριτσο σε γουσταρω οπως επισης οτι μας δουλευεις Το διασκεδασεις κουφαλιτσακ
καλά, θα το σκεφτώ και θα σου απαντήσω
άντε πάλι ... τι είναι τα pm ? πάλι γκάφα έκανα ?Πρέπει να κάνουμε εντατικά μαθήματα... να μάθεις εκφράσεις να μπορείς να συνεννοηθείς
κι εγώ σας λατρεύω ... κύριε!!!Εισαι τρελοκοριτσο σε γουσταρω οπως επισης οτι μας δουλευεις Το διασκεδασεις κουφαλιτσα
Αναρωτιέσαι από κοινωνιολογική άποψη;" ... 130 2μπαλο με κουλουρι ..."
τι σημαίνει αυτό ?
Τα μηνύματα είναι τα pmάντε πάλι ... τι είναι τα pm ? πάλι γκάφα έκανα ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κι εγώ σας λατρεύω ... κύριε!!!
Αλήθεια? 130 ευρώ 2 φορές σεξ με κωλο μεσα" ... 130 2μπαλο με κουλουρι ..."
τι σημαίνει αυτό ?
Παγκόσμιο φαινόμενο!!! Ώριμη κυρία, σεξουαλικά ενεργή, δεν έχει δεχτεί πρόταση να δώσει κώλο ΠΟΤΈ!!!! Κογκρατζουλέισονς!!!κι όμως !!! περίεργο, ξεπερίεργο είναι η αλήθεια ... δε με νοιάζει τι πιστεύεις!!!
Γενικά το λέω πρέπει να μάθεις και άλλα. Pm σημαίνει έχεις μήνυμαάντε πάλι ... τι είναι τα pm ? πάλι γκάφα έκανα ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κι εγώ σας λατρεύω ... κύριε!!!
αφού το κατάλαβα τι με μπερδεύεις κι εσύ ?Γενικά το λέω πρέπει να μάθεις και άλλα. Pm σημαίνει έχεις μήνυμα
Εδώ όμως έπεσε η 1η πρόταση πριν λίγοΠαγ
Παγκόσμιο φαινόμενο!!! Ώριμη κυρία, σεξουαλικά ενεργή, δεν έχει δεχτεί πρόταση να δώσει κώλο ΠΟΤΈ!!!! Κογκρατζουλέισονς!!!
Τον τύπο Ο.Υ.Κ. να προσέχειςαφού το κατάλαβα τι με μπερδεύεις κι εσύ ?
προσπαθώ να κάνω μάθημα σε ό,τι δε γνωρίζω !!!
Είσαι γάτα εσύ τα πιάνεις εύκολααφού το κατάλαβα τι με μπερδεύεις κι εσύ ?
προσπαθώ να κάνω μάθημα σε ό,τι δε γνωρίζω !!!
Σωστα Νανα τοιχο τοιχο μην σε πετυχωΤον τύπο Ο.Υ.Κ. να προσέχεις