pussymaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 498
- Πόντοι
- 21
Περαστικά FARAW, και εγώ μια από ίδια αλλά το πέρασα πιο ελαφρύ και από γρίπη ίσα ίσα μια μέρα. Εύχομαι και εσύ το ιδιο.Κοντός 7 είχε νήμα εδώ μέσα αλλά το εκλεισε .Είχα πάει μαζί της φοιτητρια 20 χρόνων (όχι αδύνατη αλλά με πιασίματα ).1 ώρα 130 ευρώ (2 εκτονώσεις ,φιλία στο στόμα με γλώσσα ,όχι πρωκτικό και τελείωμα στο στόμα και κατάποση ).Να είσαι καλά φίλε μου .(να προσέχετε παιδιά τον κοβιντ εγώ κόλλησα αλλά είμαι καλά )
Φίλε FARAW και εδώ αν επιθυμείς είναι ενδιαφέρονΝαι δες πμ φίλε ικαρια τζιμ (ελπιζω να σε βοηθήσα).
μαλιστα.@anastasiaseng24 απο insta τα κάνει όλα για 2ωρες με 35 προκαταβολή και 15 σε δικό της χώρο ή δικό σου...
Αλαξανε οι τιμές 45 πλέον και 15 μετα έτσι μου έστειλε ??με κωλαράκι μέσα!!!!! Κανονίστε με το μαλακό μην την /τον χάσουμε .?μαλιστα.
αλλη μια που ψαχνει μαλακες-θυματα για προκαταβολες.
πεστης να ερθει να μου παρει προκαταβολικα μια πιπα
και αν μου αρεσει θα την πληρωσω μετα.
Μην χαθεί τέτοια ευκαιρία.. χαχαχα ?Αλαξανε οι τιμές 45 πλέον και 15 μετα έτσι μου έστειλε ??με κωλαράκι μέσα!!!!! Κανονίστε με το μαλακό μην την /τον χάσουμε .?
Κατάλαβα τι είδους προκαταβολές είναι αυτές...Αλαξανε οι τιμές 45 πλέον και 15 μετα έτσι μου έστειλε ??με κωλαράκι μέσα!!!!! Κανονίστε με το μαλακό μην την /τον χάσουμε .?
Καλυτέρα να το κανει πιο δελεαστικο .... 80€ προκαταβολή και να επιστρέφει τα 20€ με την συνάντησηΑλαξανε οι τιμές 45 πλέον και 15 μετα έτσι μου έστειλε ??με κωλαράκι μέσα!!!!! Κανονίστε με το μαλακό μην την /τον χάσουμε .?
οκ της τα δινω πεστης προκαταβολικα ΠΡΙΝ τη γαμησω.Αλαξανε οι τιμές 45 πλέον και 15 μετα έτσι μου έστειλε ??με κωλαράκι μέσα!!!!! Κανονίστε με το μαλακό μην την /τον χάσουμε .?
Χαμένες και εξαφανισμένεςΚατάλαβα τι είδους προκαταβολές είναι αυτές...
Εντελώς...Χαμένες και εξαφανισμένες
Έκανε παλιά συναντήσεις από ότι λέει αλλά όχι πλέον.εδω ξερουμε τπτwww.instagram.com
εχεις παρει ?Έκανε παλιά συναντήσεις από ότι λέει αλλά όχι πλέον.
Στέλνει μόνο φωτογραφίες και θέλει "δωράκι".
Ούτε την ίδια, ούτε φωτογραφίες.εχεις παρει ?
προφανως και καποιοι τα δινουν για να μην σταματαει η φαμπρικα.....τελικα υπαρχουν αρκετοι μαλακες.....μαλιστα.
αλλη μια που ψαχνει μαλακες-θυματα για προκαταβολες.
πεστης να ερθει να μου παρει προκαταβολικα μια πιπα
και αν μου αρεσει θα την πληρωσω μετα.
πάρα πολλοί !!!!!!!!!προφανως και καποιοι τα δινουν για να μην σταματαει η φαμπρικα.....τελικα υπαρχουν αρκετοι μαλακες.....