STARFIGHTER
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 43
- Like
- 1.862
- Πόντοι
- 8.220
....mmm
Συμφωνω στα θετικα. Στα αρνητικα ομολογώ πως το μπανιο δεν το εχω στα υποχρεωτηκα, γιατι θεωρω πως έχει κανει ακριβως πριν ερθει (οπως και εγω δηλαδη). Οποτε αν δεν μου βγαλει τιπποτα οσμες περιέργες, δεν με προβληματίζει. Όσο για την υγρασια στο μουνι, δεν το εχω παρατηρήσει ποτέ σε καμία. Τις γαμάω και μπαινει βγαίνει μια χαρα! τωρα, να περιμένω να καυλωσει με πελάτη και να κατεβάζει υγρα, δεν το περιμένω! Για κραυγές συμφωνώ ΦΟΥΛ! Μιλάμε είναι και γαμάς νταλικέρη.Τα θετικά της Νεράιδας για μένα:
Κορυφαία πίπα
Διάθεση να σε ικανοποιήσει/δέχτηκη σε γουστα
Ωραίο φτιαχτό βυζί
Αδύνατο προς γυμνασμενο σώμα(για τα γούστα μου κ τα κυβικά μου πολύ αδύνατη)
Αρνητικά
Απουσία μπάνιου/φρεσκαρισματος πρίν κ μετά την συνεύρεση
Μουνι υγρασία μηδέν
Φωνές κραυγές εντελώς ντεκαυλε, φωνή σαν νταλικερη
Η εμφάνιση είναι υποκείμενικη αλλά ταιριάζει ο όρος "σκυλί" ή μπαργουμανα που συναντάς στο Μπουρναζί
Μου κάνει ΤΡΟΜΕΡΗ εντύπωση. Όπως ανέφερα και πιο πάνω την πήρα την περασμένη εβδομάδα με 100.Εμένα πάντως μου ζήτησε 250 για 1 ώρα, 2 φορές..εννοείται πώς δεν πήρα
Μάλλον η κυρία φορτώθηκε μηνυματα και όπου σε πιάσει!!!!! Ας μην της τα δώσουμε για 1-2 μήνες να δεις πως θα λογικευτειΣυμφωνω στα θετικα. Στα αρνητικα ομολογώ πως το μπανιο δεν το εχω στα υποχρεωτηκα, γιατι θεωρω πως έχει κανει ακριβως πριν ερθει (οπως και εγω δηλαδη). Οποτε αν δεν μου βγαλει τιπποτα οσμες περιέργες, δεν με προβληματίζει. Όσο για την υγρασια στο μουνι, δεν το εχω παρατηρήσει ποτέ σε καμία. Τις γαμάω και μπαινει βγαίνει μια χαρα! τωρα, να περιμένω να καυλωσει με πελάτη και να κατεβάζει υγρα, δεν το περιμένω! Για κραυγές συμφωνώ ΦΟΥΛ! Μιλάμε είναι και γαμάς νταλικέρη.
Μου κάνει ΤΡΟΜΕΡΗ εντύπωση. Όπως ανέφερα και πιο πάνω την πήρα την περασμένη εβδομάδα με 100.
μαλλον, τι να πω. Μου κανει εντυπωση γιατι μου φανηκε πολυ κουλ ατομο, οχι χαζοβιζιτα που θα εκανε τοσο ακραίες πονηριεςΜάλλον η κυρία φορτώθηκε μηνυματα και όπου σε πιάσει!!!!! Ας μην της τα δώσουμε για 1-2 μήνες να δεις πως θα λογικευτει
Σε στούντιο δουλεύει φίλεαυτή δούλευε σε στούντιο ? στις φωτό φαίνεται υπερτουμπανόμουνο από άλλο πλανήτη !!!
φιλη της φιλης παιζει και αυτη?Ναι δες πμ φίλε ικαρια τζιμ (ελπιζω να σε βοηθήσα).
Αυτο ισχυει για ολες.Αν μπορουσαμε να κρατηθουμε και να κρατησουμε χαρακτηρα , αμεσως θα βλεπαμε τους καρπους των κοπων μας. Ουτως ή αλλως το 101% των γυναικων το κανουν για τα χρηματα.Μάλλον η κυρία φορτώθηκε μηνυματα και όπου σε πιάσει!!!!! Ας μην της τα δώσουμε για 1-2 μήνες να δεις πως θα λογικευτει
Με αυτές τις τιμές που βλέπω τα πιπινακια γύρω στα 22-24 πρέπει να έχουν τιμή εκκίνησης 150 εύκολα!Αυτο ισχυει για ολες.Αν μπορουσαμε να κρατηθουμε και να κρατησουμε χαρακτηρα , αμεσως θα βλεπαμε τους καρπους των κοπων μας. Ουτως ή αλλως το 101% των γυναικων το κανουν για τα χρηματα.
Καλησπέρα Faraw, ελπίζω να αισθάνεσαι καλύτερα. Ενδιαφέρομαι κι εγώ αν δεν σε κουράζω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Ναι δες πμ φίλε ικαρια τζιμ (ελπιζω να σε βοηθήσα).
Εμένα αυτή γιατί μου θυμίζει την Ελένη την Ρουμάνα;;;;;;Ερωτική απόλαυση
Σέξυ μιλφαρα,,ζουμερή με καμπύλες και μεγάλους στήθος .Καλέ σε με για ραντεβού Μαίρη Ακόμα το σκέφτεσαι?6997040881kanesex.com
Κι αυτό εδώ φαίνεται δυνατό!
Πριν ένα μήνα λεγόταν Μαριαλένακαλησπερα ξερουμε κατιΕλεάνα 6997136180, μια απίθανη γυναικάρα με τα όλα της, για εσένα. | Etaires
Με λένε Ελεάνα και είμαι μια απίθανη 23χρονη γυναίκα, μια κορυφαία συνοδός και μια καυτή γυναίκα. Μόλις βρήκες τη γυναίκα που μπορεί να κάνει...www.etaires.gr
Fakeκαλησπερα ξερουμε κατιΕλεάνα 6997136180, μια απίθανη γυναικάρα με τα όλα της, για εσένα. | Etaires
Με λένε Ελεάνα και είμαι μια απίθανη 23χρονη γυναίκα, μια κορυφαία συνοδός και μια καυτή γυναίκα. Μόλις βρήκες τη γυναίκα που μπορεί να κάνει...www.etaires.gr