Mitsaras29
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 30
- Like
- 1.387
- Πόντοι
- 1.011
όταν έχεις χρόνο κι εδώ φίλε, ευχαριστώ!Δες πμ (να είσαι καλα).
όταν έχεις χρόνο κι εδώ φίλε, ευχαριστώ!Δες πμ (να είσαι καλα).
αμα μπορεις στειλε κι απο δω πληροφοριες...ευχαριστωΜιλάνε φίλε Ιωάννη ντεμπου για μια κοπέλα ανεξάρτητη δες σελίδα 5885.Να είσαι καλά .
Αν μπορεις και σου ειναι ευκολο να διαφωτισεις και εμενα...Δες πμ (να είσαι καλα).
Θα ήθελα κ των στοιχεία επικοινωνίας, είναι καλή;Δες πμ (να είσαι καλα).
μηπως υπαρχει καποιο λινκ η τροπος επικοινωνιας με τη κοπελα? καλη χρονιαΜιλάνε φίλε Ιωάννη ντεμπου για μια κοπέλα ανεξάρτητη δες σελίδα 5885.Να είσαι καλά .
Δεν ξέρω κάτι αλλα γενικά όταν διαβάζεις για να συμμετέχει και το αγόρι κλπ, να αποφεύγεις...
Ποια μαγδα; αυτή με την ποντικοφατσα;Νομίζω είναι η γνωστή μαγδα
Γέρασα
Τύπε αυτή ψάχνεις;Παιδία ψάχνω την Ηρώ από την sirina που κάποτε είχε ανεβάσει αγγελίες. Αν έχει κρατήσει κανείς το τηλέφωνο ας μου στείλει pm
Γιατί ;;Δεν ξέρω κάτι αλλα γενικά όταν διαβάζεις για να συμμετέχει και το αγόρι κλπ, να αποφεύγεις...
Συμφωνώ 100%! Εκτός κι αν θες την ώρα που γαμάς πισωκωλητο να αισθανθείς κανα πουτσοκέφαλο να σου χαϊδεύει την κωλοτρυπίδα.... Άστο καλυτερα πηγαινε σε πιο safe καταστάσεις. Δεν είμαστε για τέτοια!Δεν ξέρω κάτι αλλα γενικά όταν διαβάζεις για να συμμετέχει και το αγόρι κλπ, να αποφεύγεις...
Μπορει να χρειαστει να πιασεις το σαπουνιΓιατί ;;
Φαίνεται τούμπανο το κορίτσιιΠαίδες για μια giannoulasampani1 στο insta ξέρουμε κάτι?δίνει το τηλ της σε. Story για συνάντηση.
Ναι παίζει αλλά από τιμή ξέρουμε τπτ;Φαίνεται τούμπανο το κορίτσιι
Αλλά για να το δίνει και φορά παρτίδα παίζει και να ισχύει.. ( μακάρι δηλαδή)
μια φορά ειχα επικοινωνησει με ζευγαρι. Ζήτησα να γαμησω μονο την κοπελα. Μου ειπε ο αντρας να παω στο σπιτι τους. Δεν δέχτηκα και μου την εστειλε ξενοδοχείο.Συμφωνώ 100%! Εκτός κι αν θες την ώρα που γαμάς πισωκωλητο να αισθανθείς κανα πουτσοκέφαλο να σου χαϊδεύει την κωλοτρυπίδα.... Άστο καλυτερα πηγαινε σε πιο safe καταστάσεις. Δεν είμαστε για τέτοια!
Ακόμα όχιΝαι παίζει αλλά από τιμή ξέρουμε τπτ;
Θα έστελνα και εγώ αλλά επειδή το βλέπει και η γυναίκα μου το προφίλ μου φοβάμαι μην γίνει καμιά μλκια.Αν μάθετε κάτι θα ήθελα και εγώ να μάθω λεπτομέρειες.Ακόμα όχι
Αν μάθω
Η μάθετε ενημερώστε
Μπορείς να Μ δώσεις φίλε μου το νήμα για τις κριτικές τις νεράιδας1234Για ποια λες φίλε λουκμπειλ;Να είσαι καλά .