lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.348
- Πόντοι
- 5.646
Και δείχνει ωραία...Κρίμα...μακρυα με πολλα εξτρα που λεει απο κοντα κι γενικα να θελει νε σε ξεπεταξει
Σωστή ενημέρωση
Και δείχνει ωραία...Κρίμα...μακρυα με πολλα εξτρα που λεει απο κοντα κι γενικα να θελει νε σε ξεπεταξει
Δεν τη βλέπω πολύ σόϊ την αγγελία, γκουγκλαρισα και το τηλέφωνο και μου έβγαζε κάτι περίεργα.Εχει αναφερθει πιο πισω με θετικα σχολια αν δεν κανω λαθοσΠαρέα 5 Ελληνίδες φοιτήτριες κάνουν όμορφα ραντεβού Αθήνα
Είμαστε Ελληνίδες φοιτήτριες σε σχολές Αθήνα. Κάνουμε λίγα ραντεβού με σοβαρούς κυρίους μόνον που θέλουν 18 χρόνων φοιτήτρια μοντέλο για ραντεβού. Τηλέφωνο Viber whatsapp 6945-519078kanesex.com
Καποιοι απο εδω νομιζω εχουν παει ειναι στο κεντρο σ δικο τουσ διαμερισμα αν δεν κανω λαθοσ το μονο αρνητικο οτι ανεβαζουν την τιμη απο πενηνταρικο με τα συν παει κατοσταρικο .Ομως αν ειναι μικρεσ και κανουν παιχνιδι με τον πουτσο και τα αρχιδια.Ε τοτε χαλαλι.Κουκλαρα και τον αριθμο δεν βλεπω κατι το περιεργο.Αν ειναι ανεβασ να δουμεΔεν τη βλέπω πολύ σόϊ την αγγελία, γκουγκλαρισα και το τηλέφωνο και μου έβγαζε κάτι περίεργα.
Ακόμα 40 είναι η Νάντια???... χαχαχα αυτό με τις ηλικίες με ξεπερνάει.
Παλιά καραβάνα η κυρία έχουν γραφτεί πολλά, και θετικές και αρνητικές κριτικές.
Εγώ που είχα πάρει προ αμνημονεύτων και ήταν πάλι 40 ..δεν ενθουσιάστηκα
Και χωρίς βιασιματα......παίζει να είναι του Δημοτικού στο Σαραντάπορο35 χρονων και μωρο ? Θα μας τρελλανουν οι μιλφες
Μου απάντησαν στο Viber με ένα βίντεο..που μόνο φοιτητικό δεν είναι χαχαχα..Καποιοι απο εδω νομιζω εχουν παει ειναι στο κεντρο σ δικο τουσ διαμερισμα αν δεν κανω λαθοσ το μονο αρνητικο οτι ανεβαζουν την τιμη απο πενηνταρικο με τα συν παει κατοσταρικο .Ομως αν ειναι μικρεσ και κανουν παιχνιδι με τον πουτσο και τα αρχιδια.Ε τοτε χαλαλι.Κουκλαρα και τον αριθμο δεν βλεπω κατι το περιεργο.Αν ειναι ανεβασ να δουμε
Η τιμη ειναι 60. Σε ερωτηση τι περιλαμβανει το 60 περιμενω απαντηση απο το πρωι. Κι αυτες περιμενουν τους πολυ μαλακες. Σιγα μην ειναι 18αρες φοιτητριες φιλε Γιιωργο.Μου απάντησαν στο Viber με ένα βίντεο..που μόνο φοιτητικό δεν είναι χαχαχα..
Μπορεί να χρωστάνε μαθήματα. Εδώ και πολλά εξάμηνα.Η τιμη ειναι 60. Σε ερωτηση τι περιλαμβανει το 60 περιμενω απαντηση απο το πρωι. Κι αυτες περιμενουν τους πολυ μαλακες. Σιγα μην ειναι 18αρες φοιτητριες φιλε Γιιωργο.
Κάποιος παλιά μου είχε πει και για μυρωδιές πολλές ......καλά κρατιέται αλλά να προσεχουν οι μικροί που τυχον θα την προτιμήσουν.....την θυμάμαι από το 2010Ακόμα 40 είναι η Νάντια???... χαχαχα αυτό με τις ηλικίες με ξεπερνάει.
Παλιά καραβάνα η κυρία έχουν γραφτεί πολλά, και θετικές και αρνητικές κριτικές.
Εγώ που είχα πάρει προ αμνημονεύτων και ήταν πάλι 40 ..δεν ενθουσιάστηκα
Ξέρεις ποιες μπορεί να είναι; Δύο τυπισσες η μία γυμνάστρια τύπου, που έκαναν ραντεβού κοντά στο Bill στην Ομόνοια δεν θυμάμαι, δεν είχα πάρει και σου έδιναν οδηγίες από το τηλέφωνο πώς θα βρεις το σπίτι κλπΗ τιμη ειναι 60. Σε ερωτηση τι περιλαμβανει το 60 περιμενω απαντηση απο το πρωι. Κι αυτες περιμενουν τους πολυ μαλακες. Σιγα μην ειναι 18αρες φοιτητριες φιλε Γιιωργο.
Δεν θέλω να την αδικώ δεν είχα διαπιστώσει κάτι τέτοιο, άλλα ήταν τα δικά μου θέματα.. συμπεριφορά πάντως καλήΚάποιος παλιά μου είχε πει και για μυρωδιές πολλές ......καλά κρατιέται αλλά να προσεχουν οι μικροί που τυχον θα την προτιμήσουν.....την θυμάμαι από το 2010
Πάντως δεν θα με χαλάγε φρέσκο πράγμα.Η τιμη ειναι 60. Σε ερωτηση τι περιλαμβανει το 60 περιμενω απαντηση απο το πρωι. Κι αυτες περιμενουν τους πολυ μαλακες. Σιγα μην ειναι 18αρες φοιτητριες φιλε Γιιωργο.
Καλησπέρα !!
Για τη neraida1234 ξέρουμε κάτι ;
ουτε θα λαβεις ποτε απαντηση.Η τιμη ειναι 60. Σε ερωτηση τι περιλαμβανει το 60 περιμενω απαντηση απο το πρωι. Κι αυτες περιμενουν τους πολυ μαλακες. Σιγα μην ειναι 18αρες φοιτητριες φιλε Γιιωργο.
Πριν μια δεκαετια και βαλε ειχε ηδη ξεπερασει τα σαραντα και ειχε αρχισει να σπαει ...κωλος τοτε με αρκετα χιλιομετρα ..χωρις ζορι στο να μπεις ....σε ρδελο σε στουντιο δεν θυμαμαι ακριβως τι μου ειχε πει ηταν υπευθυνη ..και δουλευε ταυτοχρονα...εκει εγραφαν τα χιλιομετρα ...τωρα λογικα θα ειναι κοντα στα 60 ...ειχε καλες υπηρεσιες τοτε στο 50ρικο με κωλο ...χωρις βιασυνες ..οι τολμηροι ας κανουν την βολτα....Γνώμη?6945443773 Νάντια 40 στο χώρο μου ή σε ξενοδοχείο. - Love List
αγγελίες σεξ από callgirl, άνδρες gay, aggelies gia trans με μεγάλα προσόντα, γυναίκες milf με kinky διαθέσεις και πολλές προτάσεις για σεξ..www.lovelist.com.gr