TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
Ετσι κουμπαρουλη πες τσΥπάρχουν και τα σπίτια ,ας ξεκινήσουν η οποίες ανεξάρτητες δεν πανε να πηγαίνουν καλύτερο και για της δυο πλευρές!
Ετσι κουμπαρουλη πες τσΥπάρχουν και τα σπίτια ,ας ξεκινήσουν η οποίες ανεξάρτητες δεν πανε να πηγαίνουν καλύτερο και για της δυο πλευρές!
Ετσι κουμπαρουλη πες τσ
βαλε καμια αναλυτικη κριτικη στην καρτελα της φιλεΠήρα για 2η φορά την Έλλη την sexy russian girl πάλι έγινε μακελειό κ την βάζω στα τοπ εύκολα ??
Σαν το ΜύθοΠαντού υπάρχει ένας ρουφιάνος σαν την χαινεκεν
Εκτός από την Μ μελαχρινή ξυνομουρα έφεραν κ άλλη;Και εγώ παίχτη αλλά και πολλές φαπες αγεναστατη
ξυνομουρα ειναι η ξανθια, το μελαχροινακι καλο ειναι σε τροπουςΕκτός από την Μ μελαχρινή ξυνομουρα έφεραν κ άλλη;
Δεν έχει τύχει η δεν θυμάμαι την ξανθιά. Η μελαχρινή είναι μέρες μέρες τσίου εντελώς. Μια φορά θυμάμαι άφησε τα κλειδιά κοντρόλ με δύναμη στον πάγκο. Ω ρε νεύρα λέω...ξυνομουρα ειναι η ξανθια, το μελαχροινακι καλο ειναι σε τροπους
επρεπε να πεις παμε στο δωματιο πανω να σε χαλαρωσω λιγακιΔεν έχει τύχει η δεν θυμάμαι την ξανθιά. Η μελαχρινή είναι μέρες μέρες τσίου εντελώς. Μια φορά θυμάμαι άφησε τα κλειδιά κοντρόλ με δύναμη στον πάγκο. Ω ρε νεύρα λέω...
Το σκέφτηκα μαν αλλά σίγουρα θα το έχουν πει καλύτεροι από εμένα!! Τα νεύρα όμως το ίδιο παραμένουν άρα δεν θα δεχόταν.επρεπε να πεις παμε στο δωματιο πανω να σε χαλαρωσω λιγακι
Φιλε έχεις δίκιο ..ενώ από Ρουφ ξέρω με τι μπύρες δεν το εχωΣαν το Μύθο
Αγαμητου και απαρτου γωνία μένει φίλε. Άκου που σου λέωΤο σκέφτηκα μαν αλλά σίγουρα θα το έχουν πει καλύτεροι από εμένα!! Τα νεύρα όμως το ίδιο παραμένουν άρα δεν θα δεχόταν.
Σωπαα ρε έχει κ καρτέλα το καβλομωροοβαλε καμια αναλυτικη κριτικη στην καρτελα της φιλε
Κι αν πηγαινε κι αντι να τη χαλαρωσει του εσπαγε αυτη τα νευρα;επρεπε να πεις παμε στο δωματιο πανω να σε χαλαρωσω λιγακι
Δουλευε Μεταξουργείο κατα 99% εκανε φουλ προγραμμα. Αν μιλάει τσιριχτά αυτην ειναι!!Ότι πιο αντικαβλωτικό υπάρχει από σώμα. 34 χρονών, ταλεπωριμενο σωμα, 1,50 με παραπάνω κιλά. Μιλάει υπερβολικά πολύ, μέχρι και την ταυτότητα της μου εδειξε. 70 ευρώ ζητά.
10 ευρω επαιρνεΔουλευε Μεταξουργείο κατα 99% εκανε φουλ προγραμμα. Αν μιλάει τσιριχτά αυτην ειναι!!
Φιλε έχεις δίκιο ..ενώ από Ρουφ ξέρω με τι μπύρες δεν το εχω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αγαμητου και απαρτου γωνία μένει φίλε. Άκου που σου λέω
Θα τα έδινα και περισσότερα εαν ηταν καποια διάσημη και ήξερα οτι τα αξίζει. Τωρα η καθεμιά γίνεται σαν παπια φουσκώνει και τα βυζιά παταει και καμια 10ρια τατοο και ζηταει οσα γουστάρει.αληθεια υπαρχουν ανθρωποι που δινουν τοσα λεφτα για μια ωρα?
Το έχω αναρωτηθεί και εγώ αλλά προφανώς υπάρχουν.αληθεια υπαρχουν ανθρωποι που δινουν τοσα λεφτα για μια ωρα?
που τη βρισκουμε?Σωπαα ρε έχει κ καρτέλα το καβλομωροο
που τη βρισκουμε?
φιλε δεν ανοιγει...Εδώ εισαι φίλε!sexy Russian in Athens (@sexyrussianin) • Instagram photos and videos
3,119 Followers, 1,863 Following, 219 Posts - See Instagram photos and videos from sexy Russian in Athens (@sexyrussianin)instagram.com