giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.979
- Πόντοι
- 1.706
Γνωστή και ως Μαρία σλουρπΗ Μαρία πολύ δυνατό σώμα βλέπω.Και ωραίες φωτό
Γνωστή και ως Μαρία σλουρπΗ Μαρία πολύ δυνατό σώμα βλέπω.Και ωραίες φωτό
απο που βγαινει το σλουρπ?Γνωστή και ως Μαρία σλουρπ
Εσύ από που φαντάζεσαι.. χαχαχα ?απο που βγαινει το σλουρπ?
χαχαχαχα τοτε πρεπει καποια στιγμη να το ακουσω και εγω απο κονταΕσύ από που φαντάζεσαι.. χαχαχα ?
Ρε παιδια οι φοιτητριες ποσα μαθηματα χρωστανε????Μαθαμε?????
Λογικά όχι. Αλλά το ραπιντ δεν είναι κακό να το κάνεις για το καλό όλωνΚαλησπέρα! Ρε παίδες ξέρετε τι παίζει με τα ξενοδοχεία ημιδιαμονης τώρα? Θέλουν πιστοποιητικα,rapid και τετοια?
Αυτά είναι κίνητρα!!!!Βιέννη: Οίκος ανοχής εμβολιάζει πελάτες ‑ Δίνει δώρο 30 λεπτά δωρεάν υπηρεσιών
Προσφέρεται μια 30λεπτη συνεδρία μέσα σε σάουνα με την «κυρία της επιλογής τους», εάν δεχτούν να κάνουν το εμβόλιο κορωνοϊούwww.e-radio.gr
Μπορει να μην θελουν. Αλλα για το καλο της κοπελας δεν θαπρεπε να εχεις εμβολιαστει ?Καλησπέρα! Ρε παίδες ξέρετε τι παίζει με τα ξενοδοχεία ημιδιαμονης τώρα? Θέλουν πιστοποιητικα,rapid και τετοια?
Καταρχήν ευχαριστώ και εσένα και τον dantedmc που απαντήσατε.Μπορει να μην θελουν. Αλλα για το καλο της κοπελας δεν θαπρεπε να εχεις εμβολιαστει ?
στον πριαμο ηλιουπολης την δευτερα δεν μου ζητησαν τιποταφίλε σπιν επειδή δεν έχω πάει αυτό το διάστημα για να σου πω από αν ζητάνε πιστοποιητικό εμβολιασμού και ταυτότητα .Διάβασα από αλλά παιδιά σε αλλά νήματα του φόρουμ και διαπιστωσα ότι σε κάποια ξενοδοχεία τα ζητάνε (μάλιστα είδα ότι κάποιο παιδί έλεγε ότι σε όλα τα ξενοδοχεία του Πριάμου τα ζητάνε στην υποδοχή ).Εσυ αν δεν το έχεις ΠρεπΕΙ να κανείς ραπιντ τεστ (να έχεις και ταυτότητα ) .Σου εύχομαι το καλύτερο .
εχεις απολυτο δικιο την ιδια ημερα πηγα στο πρακτικερ ζητησαν τα πανταΝα είσαι Καλα φίλε Τάσο Καρυπίδη για την πληροφορία αλλά εγώ θέλω να του πω να τα έχει πάντοτε μαζί του (αν δεν εινα εμβολιασμένοσ να έχει κάνει ραπιντ τεστ και να έχει ταυτότητα ) γιατί μπορεί να πέσει σε υπάλληλο παράξενο που να μην τον αφήνει να μπει μέσα αν δεν τα δείξει .
Mας ειπες που πηγες....αλλα δεν ειπες ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΗΓΕΣ????????στον πριαμο ηλιουπολης την δευτερα δεν μου ζητησαν τιποτα
στον πριαμο ηλιουπολης την δευτερα δεν μου ζητησαν τιποτα