Συνάντηση με την Ερμιόνη :
Ειμαι η Ερμιόνη 24χρονη σεξυ ελληνιδα θα κανω τα παντα για να σε κανω να περάσεις τελεια.... Περιμενω το μύνημα σου και δεν θα χασεις!!!
kanesex.com
Κανονικο προς κοντουλι αναστημα, ομορφο προσωπο, μελαχρινη πολύ μακρύ μαλλι, ωραίο κορμακι με ανεπαίσθητες καμπυλες (ποπό, μπούτια) , στήθος 3αρι στητο απο τα δυνατά της σημεία. Ηλικία 24 πραγματικά- ανέπνεε φρεσκάδα.
Πρόγραμμα απ ολα χωρις πίσω πόρτα στα 80 ευρωπουλα για 1 ωρα με 2 πιστολιες. Συνάντηση μονο Πρίαμο Ηλιούπολη.
Εντελώς amateur σε βαθμο που μου προκάλεσε λίγο αμηχανία. Ήταν κάπως νευρική και φαινόταν ότι περίμενε κάθε στιγμή να της πεις τι να κανει. Δεν είχε τόσο καλή συμμετοχή διοτι δεν το ειχε τόσο το επαγγελματικό αφενός, υπήρχε και μια ατμόσφαιρα χαμηλής θερμοκρασίας-αμηχανιας εκατέρωθεν. Ενιωσα σαν πρωτάρης εφηβος κάποια στιγμή.
Παρ όλα αυτα απόλαυσα ενα ωραίο στοματικο με την θεα στους καθρέπτες (χειλη, στηθη) να με αποτελειωνει.
Δεν επεδιωξα β γυρο συνειδητά διότι δεν ημoυν σε mood για τέτοια συνάντηση. Τα είπαμε λίγο και το εληξα.
Συνοπτικά για τους amateur hunters είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή υπό συνθήκες. Χρειάζεται να είστε οπλισμένοι με υπομονη και προετοιμασμενοι για μια 100% ερασιτέχνικη εμπειρία.
Στα θετικά το νεαρό της ηλικίας, η καθαριότητα, η φρεσκάδα, όπως και το ωραίο σωματακι της.
Στα αρνητικά η επικοινωνία (μηνύματα από το site) και η παντελής έλλειψη πρωτοβουλίας σε βαθμό παθητκοτητητας-αλλες φορές αυτό μου αρεσει σήμερα μάλλον είχα αναγκη από κατι διαφορετικό.
Αυτά τα ολίγα καλά να περνάμε.