Panoutsos_los
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2021
- Like
- 470
- Πόντοι
- 301
Καλησπέρα πως μπορώ να τη δω ;ψαχνω το τηλ της Άννας από Ιωαννίνων για ραντεβου μπορει να με βοηθησει καποιος;
Καλησπέρα πως μπορώ να τη δω ;ψαχνω το τηλ της Άννας από Ιωαννίνων για ραντεβου μπορει να με βοηθησει καποιος;
1on σπαμαρεις σε ασχετο νημακαι 2ον ,μαλλον υποψηφιος για..μπανακι εισαι...ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ
Κάποιοι εδώ μέσα γράφουν ψεύτικα πράγματα ,ονόματα ,σχόλια κτλπ με σκοπό να ψαρέψουν πληροφορίες ονομάτων για να εκβιάσουν και να βγάλουν λεφτά ..
Ένα από τα μέλη είναι αυτό .. κάντε αναφορά
Ένα από τα μηνύματα του που μου ζητάει λεφτά , θα ανεβάζω και άλλα ..
@Gtheodoridhs
Υπαρχει καποιο φορουμ για μαρινα60 παιδια?ειμαι νεος στο φορουμ πως την βρισκω?σιγά μη τις παρακαλάμε κ όλας δν μας έχουν ανάγκη με τόση ζήτηση..μόνο Μαρίνα 60 μάγκες η τοπ τίμια ξηγημενη κ πύραυλος στο κρεβάτι!
Καλό δείχνει.Στα 80 όμως είναι δύο φορές η έχει extra τη δεύτερη;Αν έχει δοκιμαστεί από κάποιον;Στο τηλέφωνο μου είπε για 80€ για μια φορά,οι φωτογραφίες φαίνονται καλές και νομίζω και αληθινές.Δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί στο παρελθόν .Μήπως ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω εάν αξίζει για δοκιμή?
SEXY TRANS VERONIKA!!!!6944594106 - thelosex
Είμαι η VERONIKA!!!!!Μία αληθινή TRANS που ξέρω πως να σε κάνω ευτυχισμένο.Ξέρω τι πραγματικά θέλει ένας άντρας για να περάσει καλάthelosex.eu
Την δοκίμασα στην καραντίνα πριν φύγει για Κρήτη.Δεν παίρνει πολλές έως καθόλου πρωτοβουλίες πολύ καλή δε όλα πεντακάθαρη πραγματικά κ σε ότι πεις λεει ναι
Αν μπορείς και σε μένα φίλε μΔες πμ
Κι εδώ αν δεν σου κάνει κόπο.Δες πμ
Υπαρχει καποιο φορουμ για μαρινα60 παιδια?ειμαι νεος στο φορουμ πως την βρισκω?
Στο τηλέφωνο μου είπε για 80€ για μια φορά,οι φωτογραφίες φαίνονται καλές και νομίζω και αληθινές.Δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί στο παρελθόν .Μήπως ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω εάν αξίζει για δοκιμή?
SEXY TRANS VERONIKA!!!!6944594106 - thelosex
Είμαι η VERONIKA!!!!!Μία αληθινή TRANS που ξέρω πως να σε κάνω ευτυχισμένο.Ξέρω τι πραγματικά θέλει ένας άντρας για να περάσει καλάthelosex.eu
Πρώην στουντιοκόριτσο. Αν θυμάμαι καλά δούλευε στην αλυσίδα Μελαντίας κτλ., αλλά έχει περάσει και από αλλού. Δεν θυμάμαι με τι όνομα δούλευε εκεί. Δείτε και τις φωτός σε άλλες αγγελίες της, είναι ίδιες με κάποιες που είχε στα στούντιο.Καλό δείχνει.Στα 80 όμως είναι δύο φορές η έχει extra τη δεύτερη;Αν έχει δοκιμαστεί από κάποιον;
Εμπειρία μου: Δεν πέρνει πρωτοβουλίες, σου βγάζει την ψυχή να ζεσταθείς για να αρχίσεις (ουσιαστικά ζεστένεσαι μόνος σου ). Στο κρεβάτι τίποτα σπουδαίο, απλά ένα όμορφο κοριτσάκι 24 χρονών. Εγώ δεν ξαναπάω.. αυτά πριν 5μηνου, αν τώρα έχει γίνει φωτιά και λάυρα δεν ξέρω.Θα κατέβω Αθήνα και ψάχνοντας μίλησα με αυτή https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/ermioni-oli-diki-soy_i1248112
Ξέρει κανείς κάτι ;
Μη φάμε καμία πατατα
Κατσε ρε παιδι μου στο χωριο σου. Πατατες δεν εχετε ?Θα κατέβω Αθήνα και ψάχνοντας μίλησα με αυτή https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/ermioni-oli-diki-soy_i1248112
Ξέρει κανείς κάτι ;
Μη φάμε καμία πατατα