Θέμης88
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 51
- Like
- 5.488
- Πόντοι
- 11.836
Μπορεί.Τι να σου πω...Μπορεί και μετριοκατασταση.Φολα εαν δεν κανω λαθος
Μπορεί.Τι να σου πω...Μπορεί και μετριοκατασταση.Φολα εαν δεν κανω λαθος
εχεις δοκιμάσει ,γνωρίζεις?Φολα εαν δεν κανω λαθος
Ασε φιλε , προσπαθησα και εγω να κανω εγγραφη στο kanesex, και χρεαιζεται οόκληρη διαδικασια, να γραψεις ενα χαρτι με την ημερομηνια εγγραφης κλπ. Αφου τα ξερεις φιλε, μη σε κουραζω! Η επικοινωνια δυστυχως γινεται μονο μεσω του site! To καλο ειναι οτι η κοπελα δουλευει ακομη, οπως ανεφερε συναγωνιστης ποιο πισω! Και σιγουρα αξιζει, ειναι τελειως amateur!
Ταιριάζουν οι απόψεις μας...Προσωπικά για την συγκεκριμένη δεν θα τα έδινα γιατί δεν μου αρέσει ιδιαίτερα σαν γυναίκα + θεωρώ το τατουάζ στα οπίσθια πολύ άσχημο.
Λυσε μας την απορια τουλαχιστον... τελικα κωλο δινει ???
Παιδιά συγγνώμη θα ήθελα κι εγώ τηλέφωνο γι αυτόαυτη εδω απο το μαμπα μου φαινεται καλη.αν υπαρχει τηλεφωνο θα το ηθελα παρακαλω οποιος το εχει.
στειλε με πμ να κανουμε κανα δυο ανταλλαγεςΔεν έχω να σου δώσω κάτι πλην όσων υπάρχουν εδώ μέσα. Μόνο μια που είναι ακριβή όμως. Αν θες στείλε μου
Όταν είναι στην Ελλάδα κάνει αυταρχικό και όταν πάει στην Κύπρο κάνει φυσιολογικό;;;δοκιμασες τελικα?? η κανεις αλλος?
Άννα 590Καλησπέρα συναγωνιστές των Αθηνών έρχομαι τριήμερο και ψάχνω κοπέλα για hard anal υπάρχει κάποια πρόταση ;
Kι άμα πας να κάνεις δεύτερο λογαριασμό για οποιοδήποτε λόγο (επαναλαμβάνω για οποιοδήποτε λόγο) σου κλείνουν αυτόν που είχες και δε σε αφήνουν να ξανακάνεις ποτέ no matter what ούτε καινούριο. Επίσης δε σε αφήνουν να επικοινωνήσεις με την καμία για να εξηγήσεις. Προφανώς και βλέπουν IP κτλ. Τραγικοί εκεί στο kanesex.Η ταυτοποίηση που αναφέρεις δεν χρειάζεται. Μια απλή εγγραφή κάνεις και περιμένεις 24 ώρες μέχρι να εγκριθεί
Πώς την βρίσκω αυτή κάποιο λινκ;Άννα 590
Επιστρέφει από Οκτώβριο όμωςΒρε αλανια καλησπέρα. Μηπως γνωρίζουμε καμία ανεξάρτητη με piercing στις ρωγες ή στη γλώσσα για πιο kinky φάση;
Φιλε σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες... Αν έχεις τηλέφωνο στείλε σε παρακαλώ!Επιστρέφει από Οκτώβριο όμως
Στέλνεις εδώ μέιλ δεν έχει κινητό που χρησιμοποιεί για συναντήσεις. Τώρα είναι διακοπές οπότε μπορεί να μην ασχοληθεί αν στείλεις. Από Οκτώβριο πάλιΦιλε σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες... Αν έχεις τηλέφωνο στείλε σε παρακαλώ!