socratis969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 711
- Πόντοι
- 301
Δεν μου είπε καν το πρόγραμμα της μάλιστα εγώ της το είπα. Και επίσης της είπα το Σάββατο 7 το απόγευμα για ραντεβού και μου κάνει σήμερα είναι Πέμπτη που θες να ξέρω για το Σάββατο και λέω ΟΚ και της στέλνω το Σάββατο και δεν απάντησε καν!Δεν λέω ότι έκανες κάτι κακό εσύ, μπορεί η συγκεκριμένη να είναι όντως στον κόσμο της.. Αυτό που ξέρω εγώ είναι πως όσοι θέλουν να κλείσουν είναι άμεσοι και ξεκάθαροι... Δεν έχεις να πεις και πολλά πράγματα με κάποια τέτοια. Πληροφορίες για το πρόγραμμα διάρκεια κόστος, στα λέει και μετά της λες που και πότε θέλεις. Δεν είναι όλες επαγγελματίες ούτε έχουν όλες τηλεφωνικό κέντρο. Μην ξεχνάτε πόσοι στέλνουν μηνύματα που δεν θέλουν να κλείσουν ποτέ απλά θέλουν να παίξουν το πουλάκι τους.. Τα βλέπουν αυτά και μετά την πληρώνουν και όσοι δεν πρέπει να την πληρώσουν αν τους πάει το μυαλό εκεί.. Η άλλη μου έλεγε έχω μερικούς που απλά πιάνουν κουβέντα από που είσαι που μένεις και τέτοια.. και νομίζουν ότι είμαι γκόμενα τους και ανοίγουν ολόκληρη κουβέντα.. Επίσης αν έχει 100 αδιάβαστα λογικό να μην τα προλαβαίνει όλα και κάποια να μείνουν στον πάτο.. Αν κάποιος απλά ρωταέι ρωτάει και βλέπουν ότι δεν έχει σκοπό να κλείσει απλά δεν απαντάνε και τέλος. Σωστό λάθος δεν ξέρω.. αλλά το ανεξάρτητη αυτό έχει!