Πες μας για εσένα εφόσον ασχολείσαι και με ραντεβού εκτός από το fanz...
Είμαι όλος αυτιά!
Πες μας για εσένα εφόσον ασχολείσαι και με ραντεβού εκτός από το fanz...
Χαχαχ καλό!Γύρισα Αθήνα με καυλες γιατον κωλο της και έμεινα με τις καυλες χθες. Και νόμιζα ότι έλειπε για σκ ρε γμτ
Για λεγε.
Ναι μάλλον συμφωνούμε όλοι στο να μάθουμε για σένα. Diamond... Μπορείς ν στείλεις pmΠες μας για εσένα εφόσον ασχολείσαι και με ραντεβού εκτός από το fanz...
Είμαι όλος αυτιά!
Α δεν ήξερα ότι ήταν σε γραφείο πριν.οκ ναι είναι αρκετά τώρα αυτά που ζητάΈχει κριτικές στο Magic.
Γνώμη μου είναι να περιμένεις να πάει σε γραφείο που θα ζητάει λιγότερα.
Το νούμερο είναι υπερβολικό.
Η «ανεξαρτησία» κοστίζει.
Όταν μαζευτούμε πολλοί θα μας απαντήσειΝαι μάλλον συμφωνούμε όλοι στο να μάθουμε για σένα. Diamond... Μπορείς ν στείλεις pm
Καλησπέρα ! Αν υπάρχει τρόπος επικοινωνίας θα το εκτιμούσα ! Ευχαριστώ !Ναι για αυτην λεω.
δοκίμασα το link αλλά δε λειτουργεί, είναι εύκολο να το κάνεις share και πάλι;
θες να μας πεις παραπανω? ασχολεισαι η ξερεις καποια που να ασχολειται ?
Καλησπέρα δεν εχω καταφερει ουτε εγω να βρω τρόπο επικοινωνίας.Καλησπέρα ! Αν υπάρχει τρόπος επικοινωνίας θα το εκτιμούσα ! Ευχαριστώ !
Δεν υπαρχει ο Χρηστης
Μάλλον για Τρολ πρόκειται, οπότε μην ασχολείστε παιδιά.θες να μας πεις παραπανω? ασχολεισαι η ξερεις καποια που να ασχολειται ?
Η τρολ η κάποιος θα πληρώσει για να δει φωτό τηςΜάλλον για Τρολ πρόκειται, οπότε μην ασχολείστε παιδιά.
pm babe for details
ΣΤΕΙΛΕ μας εσύ. Δεν μπορούμε ν σου στείλουμε εδώ. Η ανέβασε αγγελιαpm babe for details
ΣΤΕΙΛΕ μας εσύ. Δεν μπορούμε ν σου στείλουμε εδώ. Η ανέβασε αγγελια
Στο bou δεν έχει ειπα
Στο bou δεν έχει ειπα
Σε ευχαριστώ. Είχα δει to fanzεπειδή ανέφερες για αγγελία το ανέφερα γιατί έχει σελίδα στο fanz