Καταλαβαίνω από που έρχεσε και καλά κανεις αν τα ρωτάς αυτα. Γνώμη μου είναι όμως πως αν κάποια γκόμενα είναι τόσο μαλακισμένη να βάλει fake φώτος ή ακόμα και πολυ περιπλανιτικές αποκλείτε να έχει την μπέσα να στο παραδεχθεί στο τηλέφωνο. Θα έχεις πληρώσει ξενοδοχειο, θα σου σκάσει κανα πρεζάκι/ φάλαινα , θα την διώξεις, ισως και να της δώσεις και για το ταξί για να μην σου πρίζει τα αρχίδια ή για να έχεις το νου σου καθαρώ αν έκανες την μαλακία και την πήρες απο το δικο σου τηλ…και θα μείνεις με το πουλί στο χέρι με την ελπίδα κανα γραφειο “πιστευτώ” να έχει να σου στείλει τιποτα της προκοπής γρηγορα γρήγορα..
Γιαυτό τις αποφεύγω τις “αγνωστες” στο Μπου κοπέλες. Δεν κάνω τόσα ραντεβού για να πέφτω σε φόλες. Διάβασμα εδώ μεσα και θα βρείς σαιφ επιλογές πιστευώ. Με την παραπάνω κυρία θα το ρισκάρω μόνο και μόνο επειδή η φωτος της είναι ακριβώς τα γούστα μου σε μίλφ και γιατι έχει δικό της χώρο και μπορώ να την κάνω εύκολα και τζαμπα αν χρειαστεί.
Όσο για τους Ήρωες που συναντιούντε με άγνωστες κοπέλες my respect και τα thanks μου για το κοινωνικό έργο που προσφέρετε! ?