petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 55.233
- Πόντοι
- 41.813
Aκριβεστατος στην περιγραφη σου συναδελφε για αλλη μια φορα.Ισχύει γιά το νοσηλεύτρια στο λαικό. Επίσης έχει διετελέσει πρίν από αρκετά χρόνια μέλος των τσιρλίντερς "red drops" της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού.
Η αλήθεια είναι ότι προσπαθεί να βγάλει τα σπασμένα της δύσκολης δουλειάς που έχει επιλέξει να κάνει, αλλά μ΄αυτό το ελλειπέστατο πρόγραμμα, χωρίς φιλιά, χωρίς cim, cif, και anal, δύσκολα θα τα καταφέρει, καθώς και στη διαπραγμάτευση δεν είναι καθόλου συνεργάσιμη. Ψυχρή, και στο ξεκόβει με τη πρώτη, ότι αυτό είναι, κι άμα σ΄αρέσει.
Κι επειδή δε μας αρέσει, την απορρίπτουμε με συνοπτικές διαδικασίες, και πάμε παρακάτω.
εγω απλα να πω οτι ειχα επικοινωνησει μαζι της τον Ιανουαριο.
πολυ τουπε μου φανηκε οτι ειχε.
απαντουσε αποτομα στο viber,για το σερβις ελεγε δεν δινει φιλια,δεν κανει cim για λογους υγειας,για δευτερη εκτονωση στην ωρα που την ρωτησα τρεις φορες δεν απαντησε ποτε,κωλο δεν δινει,οποτε να δωσω 80€ για μια εκτονωση,αποκλειεται.
μου εστειλε και μια φωτογραφια τοτε χωρις προσωπο και δεν εχει καμμια σχεση με τοτε που ηταν τσιρλιντερ. εχει φτιαξει εναν κωλο απαισιο και χοντρο σαν της Μαρινας 28 οσοι ξερουν.
με δυο λογια μου φανηκε αρπακτικο και φυσικα την απερριψα.