ioannisdebu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.561
- Πόντοι
- 456
μίλησες πολύ σωστά αυτή την φοράγιατι υπαρχουν μαλακες που τα δινουν
μίλησες πολύ σωστά αυτή την φοράγιατι υπαρχουν μαλακες που τα δινουν
oτι λεω ειναι σωστα ακομη και αυτα που αφορουν εσεναμίλησες πολύ σωστά αυτή την φορά
Επειδη ειναι πολυ καυλωμενηhttps://kanesex.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/eimai-poly-kaylomeni_i1270311 Τί είναι αυτό συναγωνιστές;Και γιατί ζητάει λεφτά?
Κοντή χοντρή μασατζου 50ρα και πολλά άλλα που δεν αφορούν το φόρουμΠοια είναι αυτή ρε παιδιά? Ενδιαφέρουσα περίπτωση μοιάζει...
την αννα μαρια εγω την εδιωξαΦιλε προσπαθω να βαλω το λινκ και δε
το παιρνει .δε ξερω γιατι.Αυτη ειναι με πρασινα ματια πιπινι.Μπορει να μη με γουσταρε .Και ενας αλλος φιλος περασε καλα.ειχε πολλα μειον.
ηρθε με καθυστερηση μικρη που δε με πειραξε τοσο.ηρθε με αξυριστα ποδια.μη βαζεις δαχτυλα,μη πιανεις δεξι βυζι ,μη πειραζεις κλειτοριδα, δε μπορω να καβαλησω διοτι ειμαι πιασμενη,σκουπιζε τα σαλια μου στο μουνι της με τη πετσετα ,υποκρινοταν οταν ξεκινησα να τη γαμαω με κραυγες ,εφυγε στη μια ωρα με φτηνη δικαιολογια ενω την ειχα κλεισει μιαμιση ,μη πειραζεις καποια ασπρα στιγματα χαμηλα στο κωλο .μηχανικες κινησεις ,ξεπετα και μη μη μη .θετικο οτι ειναι ωραια κοπελα και πιπινι.πιπα καλη αλλα οχι χυσιμο στο στομα .γαματα.ηθελα να τη διωξω στο δεκαλεπτο .τον επαιξα για να χυσω .
Επισης οταν τη γαμουσα πεταξα τη καποτα ,αλλα πιπα δε πηρε γιατι το καβλι μου ειχε γευση απο τη καποτα!Επειδη εχει πολλους πελατες καβαλησε το καλαμι.
ΚΡΙΜΑ τα 120 συν 25 μπιλ συν ταξι....
Αυτό που λες είναι αλήθεια .Και άλλος συναγωνιστής μου είπε τα καλύτερα για την αννα Μαρία ..Και αυτές δεν είναι μηχανές .καποια στιγμή μπορεί να είναι κουρασμένες ,κάτι κακό να τους έκατσε ,να μη γουστάρουν το πελάτη ,να μην υπάρχει χημεία κλπ.Διαβασα κριτική από συνάδελφο για Κατια από λαγουμτζη και έλεγε τα χειρότερα.εγω όποτε τη παίρνω περνάω σούπερ .6 συνάδελφοι το ίδιο μεΚατάλαβα, την Άννα Μαρία που έχει αγγελία στο kanesex, την ίδια λέμε, στα 120.
Τι να πω, κατάλαβα ότι έχει πολλή δουλειά από την πρώτη στιγμή, την πρώτη μας συνάντηση. Την πρώτη φορά, μου ήρθε αρκετά καθυστερημένη, 2-3 ώρες μιλάμε μετά, αλλά ετοίμαζα εναλλακτικές από γραφεία και έκανα υπομονή γιατί ήθελα να την συναντήσω, με έτρωγε η περιέργεια. Είχε καλή δικαιολογία, μου έδειξε τον λόγο(πειστικά, εννοώ) . Μου το ξεπλήρωσε πολλάκις στο κρεβάτι, πέρασα μοναδικά.
Τέλος πάντων, κάποιος με την ίδια περνάει καλά, άλλος όχι. Πρόσφατα είχα κακή εμπειρία με κάποια που δοκίμασα, ενώ συναγωνιστές γράφανε διθυράμβους και δεν την βρίσκουν και ελεύθερη από την δουλειά στο μασατζίδικο(δεν θα ήθελα να πω ποιά, ίσως έτυχε σε εμένα και είμαι άδικος).
Η αννα Μαρία αφύσικα είναι ωραίο πιπίνι. Οι συνάδελφοι δε ξέρω .Εγω δεν είμαι πιτσιρικάς .Η γκομενα μπορεί να γουστάρει πιτσιρικάδες και να τους κάνει τρέλα γαμήλια .Παντως όταν μπήκε μου δήλωσε ότι γουστάρει να στραποναρει άντρες !παντως φατσικα δεν ειναι πολυ ωραια παιδια να λεμε αληθειες
Παλιά στο κουρμπέτι με μέτριες υπηρεσίες!!!Καλησπερα παιδια , να ρωτησω κατι και εγω ...
ξερουμε κατι για αυτο εδω ? https://www.marmeladies.gr/l/christina-6943-256-2362/
Είσαι άρχοντας .εγω ήμουν στο Τσακ να τη διώξω.κλαιω τα 120. Έχει καβαλήσει το καλάμι.την αννα μαρια εγω την εδιωξα
την εκοψα ψευτομαγκακι και με φατσα μετρια στην καλυτερη
μαυρο ρε αυτη σιγα το πιπινι
https://www.etaires.gr/sunodoi/athina/mesa-stin-kayla-kai-se-perimeno-na-to-charoyme-id-n3m3x https://www.etaires.gr/sunodoi/athina/aytarchiko-strapon-kai-antallaghi-rolon-mazi-moy-id-xu8rj η αννα μαρια η Αμάντα η ΒικτωρίαΚαι εγω της ειπα το ιδιο .μου ειπε αφου με γαμανε αυτοι τους γαμαω και εγω.χαμος...εχει παρα πολλους πελατες.εγω παντως δε περασα καλα ,οποτε παμε για αλλα .
Είναι πιπίνι καβλακι για ξέσκισμα .με χάλασε λίγο το piercing στις ρώγες . Είναι καβαλημένο ....η συμπεριφορά της είναι απαράδεκτη .αλλοι για να βγάλουν τα 120 γαμιουνται ώρες και το πιπίνι τα παίρνει σε χρόνο dtπαντως φατσικα δεν ειναι πολυ ωραια παιδια να λεμε αληθειες
Δείχνει δυνατό μουνετο.Εγω πάντως φοβάμαι μη με στραποναρει και μου αρέσει .επισης θέλει ομπρέλα μη με πάρουν τα Φλόκα της !
Εγώ πέρασα πολύ καλά το μικρό γαμιέται τρελά και χύνει συνέχεια για το στραπον το κάνει μόνο σε όσους το θέλουν , αξίζει για μια φορά σίγουραΔείχνει δυνατό μουνετο.Εγω πάντως φοβάμαι μη με στραποναρει και μου αρέσει .επισης θέλει ομπρέλα μη με πάρουν τα Φλόκα της !