dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.301
- Πόντοι
- 3.936
Πανω απο 600 για 24ωρο σε (τοτε) ΓΝΩΣΤΗ ανεξαρτητη δεν εχω δωσει και ουτε θα εδινα.ήταν άλλες εποχές, ήταν ανεξάρτητη (2 διαφορετικές)
Πανω απο 600 για 24ωρο σε (τοτε) ΓΝΩΣΤΗ ανεξαρτητη δεν εχω δωσει και ουτε θα εδινα.ήταν άλλες εποχές, ήταν ανεξάρτητη (2 διαφορετικές)
τιμες πες αν ειναι, για να συγκρινουμε κιολας αφου λες οτι ηταν αλλες εποχες.ήταν άλλες εποχές, ήταν ανεξάρτητη (2 διαφορετικές)
τσέκαρε pmτιμες πες αν ειναι, για να συγκρινουμε κιολας αφου λες οτι ηταν αλλες εποχες.
1700 πανω κατω, νομιζω ειναι μια τιμη που παιζει εκει γυρω σε πολλα γραφεια.
αν κανω λαθος ας πει καποιος πιο γνωστης.
Εγώ χθες βράδυ επικοινώνησα μαζί της με βαιμπερ. Ζήτησα να μου στείλει επιπλέον φώτο ή σελφις. Αρνήθηκε, να στείλει. Μου είπε ότι είναι 24, και ότι 1 φορά χυσιμο 100 ευρώ. Κωλο όχι χυσιμο στο στόμα όχι. Όμως γλωσοφιλα ναι, ακαποτο τσιμπουκι ναιότι δεν είναι μολδαβή , αλλά αλβανή ...
Ποια είναι έχει αγγελία για Βάσια???Είναι η Βάσια από το βέργας..όλοι λένε τσουμποτη εγώ μπορώ να πω ότι έχει κωλαρα σφιχτή και πεντακάθαρη γυναίκαρα ωραίο σεξ
Δε μου πέφτει λόγος, αλλά τόσα λεφτά για να έχεις μερικές ώρες την ψευδαίσθηση ότι έχεις γκόμενα, μου φαίνεται μεγάλη μαλακία, μια ώρα με cg νομίζω είναι αρκετή, θες κι άλλο? πάρε άλλη.Τι τη θες 24 ώρες; Με τόσα λεφτά πηδάς 17 διαφορετικές κοπέλες!
Εμένα πάλι μου είπε όχι γλωσσόφιλα. Ό,τι να ναι.Εγώ χθες βράδυ επικοινώνησα μαζί της με βαιμπερ. Ζήτησα να μου στείλει επιπλέον φώτο ή σελφις. Αρνήθηκε, να στείλει. Μου είπε ότι είναι 24, και ότι 1 φορά χυσιμο 100 ευρώ. Κωλο όχι χυσιμο στο στόμα όχι. Όμως γλωσοφιλα ναι, ακαποτο τσιμπουκι ναι
Μάλλον άλλη θα έρθει άμα την καλέσει καποιος και προφανώς είναι κάποιο γραφειο
Το θέμα ειναι να είναι όντως η εικονιζόμενηότι δεν είναι μολδαβή , αλλά αλβανή ...
Μπαααα αρνήθηκε να στείλει μια σελφι οπότε άλλη είναι κατά πάσα πιθανοτηταΤο θέμα ειναι να είναι όντως η εικονιζόμενη
Και είναι και το πιο τίμιο.Εμένα πολλές πριν κλείσω μου στέλνουν και 1-2 φωτογραφίες όταν ζητήσω, ομως όχι πάντα
Έχει κάποιος τηλ από Μαίρη με ταττουαζ από Αχαρνών 85 ;;
η Μαίρη είναι καβλα την έχω πάρει μια ώρα απλά παιδιά χάθηκε λίγο να ξέρετε η θα έχει κάποιο θέμα.Έχει πμ φίλε μου
Νομίζω έχει αναφερθεί ξανά στο παρελθόν. Αν ενθυμούμαι σωστά, για μια φορά αξίζει.Εδώ γνωρίζει καποιος ; https://kanesex.com/erotikes-ypires...ort-athens-6981043614-mono-sms-viber_i1277613
ειναι η παλια Μελινα 19;
Μπορει να θελει να σου κανει εκπληξη το κοριτσιΜπαααα αρνήθηκε να στείλει μια σελφι οπότε άλλη είναι κατά πάσα πιθανοτητα