kwstaskaragian
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ξερει κανεις αν η katy απο τριγγετοαλυσιδα στουντιο δουλευει σαν ανεξαρτητη?
Θα ήθελα κ εγώ το τηλ καλημέραδωσε μου για αφροδιτη και μενα φαραω.
Καλημέρα, για Αφροδιτη97 μιλαμε;Πμ δες και εγώ σε ευχαριστώ .
Αυτή είναι η περίφημη ΑφροδίτηΚαλημέρα για αυτήν εδώ ashootingstar https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/gia-tora_i1282102.
τελικά έχει κάνει αλλγη φίλου όπως λένε ισχύει.. δεν ξέρω πάντως εγώ μια δοκιμή την έκανα πάντως φαίνεται καλό ?https://www.facebook.com/patrisia.lamprou ξερει κανεις τιποτα για αυτην εδω? ανεβάζει ωραία πράγματα
Milf? Μικρή? Έστω χρώμα μαλλί? Είδες για Τζένη λατίνα?Καλησπέρα , ολόφρεσκος εδώ.
Ψάχνω outcall τύπισσα με 2 tatoo φιογκάκια κάτω από τα κωλομέρια, στήθος πλάκα και υπέροχο κώλο την οποία είχα ψωνίσει τυχαία εντός Αθήνας προ 3ετίας.
Μπορεί κανείς να βοηθήσει;;
Ημουν ετοιμος να κλεισω και μου λεει 80 απλο μια ωρα μια εκτονωση και μετα ξεκινανε τα +20Και εδω!
Κάτια Ρωσίδα 30 ετών
sexorama.eu
Πες της τσούκου αλλά χωρίς το κου ;)Ημουν ετοιμος να κλεισω και μου λεει 80 απλο μια ωρα μια εκτονωση και μετα ξεκινανε τα +20
Αν είναι αληθινό πρόκειται για το καινούργιο VFM... ΜΗν το χαλάστε ρεμάλια σύντροφοι!Ηot Ηλέκτρα
Είμαι η Ηλέκτρα Ελληνίδα 25 χρονών και θα περάσουμε όμορφα μια ώρα,η τιμή είναι 70 για φουλ πρόγραμμα με δύο εκτονώσεις. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα και να περάσουμε καλά πάρε με στο 6983455324 από 18.00-23.30.kanesex.com
Είμαι η Ηλέκτρα Ελληνίδα 25 χρονών και θα περάσουμε όμορφα μια ώρα,η τιμή είναι 70 για φουλ πρόγραμμα με δύο εκτονώσεις. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα και να περάσουμε καλά πάρε με στο από 11:00-21:00
Για αυτην ξερετε κατι;
Καλησπέρα , όσες φορές έχω πάρει τηλ απο αυτο το site το 95% που ειναι εκει θέλουν +20 +20+20 .δεν πανε να γαργαληθούν άιντε .Ημουν ετοιμος να κλεισω και μου λεει 80 απλο μια ωρα μια εκτονωση και μετα ξεκινανε τα +20
αν το πάρει κάποιος το κορίτσι ασ στείλει πληροφορίες σε πμ .Αν είναι αληθινό πρόκειται για το καινούργιο VFM... ΜΗν το χαλάστε ρεμάλια σύντροφοι!
Της τηλεφώνησα και δεν μου έκανε καλή εντύπωση, μίλησε άγαρμπα και άγρια θα έλεγα, καθόλου θηλυκότητα. Επίσης, για όποιον ενδιαφέρεται, ΔΕΝ δίνει γλωσσόφιλα. Αυτά.Ηot Ηλέκτρα
Είμαι η Ηλέκτρα Ελληνίδα 25 χρονών και θα περάσουμε όμορφα μια ώρα,η τιμή είναι 70 για φουλ πρόγραμμα με δύο εκτονώσεις. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα και να περάσουμε καλά πάρε με στο 6983455324 από 18.00-23.30.kanesex.com
Είμαι η Ηλέκτρα Ελληνίδα 25 χρονών και θα περάσουμε όμορφα μια ώρα,η τιμή είναι 70 για φουλ πρόγραμμα με δύο εκτονώσεις. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα και να περάσουμε καλά πάρε με στο από 11:00-21:00
Για αυτην ξερετε κατι;
Αυτές οι φωτό είναι για όταν πάει για πωλήτρια πες της.