orgasmikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Like
- 1.708
- Πόντοι
- 216
Τρόπος επικοινωνίας με την κοπέλα;
Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
Τρόπος επικοινωνίας με την κοπέλα;
Αλλο link που να ισχυει εχεις?
Μεγάλε μου φαίνεται αρκετά νταρντανα.. not my cup of tea. Βέβαια είναι οικονομική αλλά...ξέρω εγώ..Κυριοι εχετε ιδεα τι παιζει εδω:
https://www.lovelist.com.gr/aggelies-sex-ads/κάλεσε-με-για-να-έρθω-κοντά-σου/
Πηρα τηλ ειναι στα 70 με 2 εκτονωσεις στην ωρα και ελευθερο στοματικο. Και μπορω να ασχοληθω μαζι της λεει.
Εχει παρει κανεις;
Ειδα τις βυζαρες και επαθα! Το θεμα ειναι να μην ειναι φολα...Μεγάλε μου φαίνεται αρκετά νταρντανα.. not my cup of tea. Βέβαια είναι οικονομική αλλά...ξέρω εγώ..
Οι πιο πολλες αγγελιες στο ιντερνετ ειναι γραφεια που το παιζουν ανεξαρτητες.τα +20 είναι νοοτροπία γραφείου ...Που ακόμα και αυτά πλέον έχουν προσφορές κάποια στην 1,5 ώρα...
Οι περισσότερες σόλο όντως έχουν viber ή what's up που χειρίζονται οι ίδιες. Προσωπική εκτίμηση και εμπειρία πάντα .Οι πιο πολλες αγγελιες στο ιντερνετ ειναι γραφεια που το παιζουν ανεξαρτητες.
τι πιστολι ειναι αυτο ρε φιλε! αν θες στειλε κ σε μενα.ευχαριστωαλλες πληροφορίες ?
Η Σία η Βουλγάρα, από τα πολύ ωραία μιλφ με κορμάρα. Υπηρεσίες δεν τις λες και τις καλύτερες, αλλά είναι νορμάλ. Εγώ πέρασα ωραία μαζί της. Προχώρα χωρίς φόβο και πάθος.https://kanesex.com/user/profile/213574 την εχει παρει κανεις γνωμες? Ελπιζω να το εβαλα στο σωστο νημα νομιζω ειναι ανεξαρητη. Πρωταρης στις call girl μην φαμε καμια φολα απο την πρωτη φορα
Τη ψαχνω κ εγω ρε γαμωτοΑλλο link που να ισχυει εχεις?
Τη ψαχνω κ εγω ρε γαμωτο
Το βαζει και λεει για οσους δεν πιστευουν εχω εγκυρο προφιλ και βαζει το link πας και ειναι διεγραμμενο,αντε βρες ακρη εδω στο προφιλ της δεν μπορεις να τις στειλεις γιατι ειναι νεο μελος,οποτε ας στειλει μονη αν θελειΤη ψαχνω κ εγω ρε γαμωτο
Την συνάντησα πριν 2-3 εβδομάδες. Και οι 2 καλά τα λέτε αν και ως προς τις φωτογραφίες έχω μια αμφιβολία. Ίσως με επηρέασε ότι εγώ την είδα με τατού και ότι όντως είναι κάπως πιο γεμάτη στο πλάι στα μπούτια. Δεν είναι μοντέλο, είναι καθημερινή κοπέλα αλλά μια χαρά. Δεν της λείπει κάτι. Περίπου 1.60, περίπου 25, ξανθιά (βαμμένη) αλλά μάλλον καστανή στην πραγματικότητα, σπαστά μαλλιά, όχι ίσια και κάπως πιο κοντά από τις φωτο, ωραίο δέρμα, στήθος 3άρι, κοινωνική αν και το πρώτο πεντάλεπτο επιφυλακτική και καθαρή. Καλή στο στοματικό, μπουκώνει και μπάλες, γουστάρει γλειφομούνι και 69. Είπε ότι δεν δίνει γλωσσόφιλα αλλά μετά τα άρχισε αυτή. Άνετη και σε δυνατούς ρυθμούς σε όλες τις στάσεις και στο πρωκτικό. Δύο ημίχρονα, ενδιάμεσα σχολαστικό μπάνιο. Εγώ πέρασα ωραία.να συμπληρώσω πως έχει λίγο φαρδος στο πλάι στα μπουτάκια και πως το 1,70 που αναφέρει στην αγγελία το ονειρεύεται... η αλήθεια είναι κοντά στο 1,60 ξυπόλητη... κατά τα άλλα συμφωνώ απολύτως με τα παραπάνω! Πολύ άνετη και επικοινωνιακή επίσης!!!