male123
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2007
- Like
- 48
- Πόντοι
- 1
με τοσες ασχημες αναφορες συναγωνιστων για την υπαρξη της δεν νομιζω οτι αξιζει να ασχοληθεις....βεβαια κανε οτι νομιζεις ;) ;)Καλημέρα σε όλους....
Διάβασα σήμερα την κριτική που ανέβασε το μέλος Laxpix σχετικά με την Αλβανίδα τη Χριστίνα....και δεν ασχολήθηκε κανείς!!!!!!
Είναι δυνατόν?????
Τι συμβαίνει τελικά????
Είναι όπως τα λέει ο φίλος μας????
Σε ποιού την κριτική πρέπει να δίνουμε βαρύτητα????
Εδώ μιλάμε για θέματα υγείας....
Κάνω λάθος?????
καταχώριση στο addos σαν --- τέλεια πόδια σε ψηλοτάκουνα - ξερουμε κατι????
Εγω γουσταρω το διαφορικο της.Ειναι σχεδον ιδιο με της Εβιτας.Αλλα μαλον πρεπει να ειμαι συμπλεγματικο ατομο γιατι,ακου να δεις τωρα,μου εχει καρφωθει οτι αν την παρω θα ειναι σαν να μου κανει χαρη που δεχεται τα λεφτα μου.Τι λες εσυ Εμμανουελα; :-*Αυτή την Εμμανουέλα πρέπει να την καλαφατήσω.... αλλά το σκέφτομαι ρε γαμώτο για το 2οοαρι το 2ωρο που θέλει...
Καλημέρα,κάποιος παρα πολύ καλός μου φίλος με σύστησε στην Vanessa
μετά από πολλά μου απάντησε ότι θέλει να βρεθούμε υπήρχει και καταχώριση στο addos σαν --- τέλεια πόδια σε ψηλοτάκουνα - βανέσσα, 37χρονη--ξερουμε κατι????
Τα αρχιδια να προσεξεις Παιχτη γιατι δεν φαινοντε !!
οντως τρες,αν η εικονα πεσει λιγο πιο κατω...καλως τα!!Τα αρχιδια να προσεξεις Παιχτη γιατι δεν φαινοντε !!
Τα αρχιδια να προσεξεις Παιχτη γιατι δεν φαινοντε !!
μηπως γνωριζει καποιος που μπορω να βρω την κυρια ειναι απο γραφειο ή ανεξαρτητη?
Καλημέρα,κάποιος παρα πολύ καλός μου φίλος με σύστησε στην Vanessa
μετά από πολλά μου απάντησε ότι θέλει να βρεθούμε υπήρχει και καταχώριση στο addos σαν --- τέλεια πόδια σε ψηλοτάκουνα - βανέσσα, 37χρονη--ξερουμε κατι????
Oχι μεγάλε δεν είναι γραφείο μην λες ανακρίβιες πριν πρώτα μάθειςΓραφειο!
απο το γνωστο μασατζιδικο της σαντρας στην θησεως. 50 ευρατι λέει αυτο το μιλφέιγ ? ? ? ξέρει κανείς..ή μούφα ?