corab4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2017
- Like
- 1.494
- Πόντοι
- 206
τι καυλα είναι αυτή..
Η Παολα απο κατεχακη ειναι ? το εχει γυρισει ανεξάρτητη ?
δώστε πληροφορίες οι γνωστές που δούλευε κατεχάκη? υπάρχουν άλλες φωτο?
τι καυλα είναι αυτή..
Η Παολα απο κατεχακη ειναι ? το εχει γυρισει ανεξάρτητη ?
συναγωνιστη κατι βρηκα
σατανά....!! Πάλι έγραψεςσυναγωνιστη κατι βρηκα
χοτελ στανλει,στην πλατεια καραισκακη πηγαινε.φτηνο και καλο.για το ζορι με τις βιζιτες δεν ξερω.δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.παρε ενα δυκλινο καλυτερα.Καλημέρα καθώς αύριο έκτακτως έρχομαι Αθήνα για τρεις μέρες θέλω να λιώσω στη βίζιτα γουστάρω προτάσεις για μωρά με καλύτερα να έρθουν σε ξενοδοχείο , με καλή διάθεση πάνω από όλα βαρέθηκα τις ξινές και στη καθημερινότητα και στο κρεβάτι , σίγουρα να βλέπονται και εμφανισιακά , και καθαρες όπως επίσης και αν έχετε να προτείνετε κανένα καλό χοτελι που να μην με ζορίζουν αν κουβαλάω βίζιτες , καθαρό να γουστάρω γιατί έχω σκάσει ειλικρινά δε βλέπω μπροστά μου από την σφιξα και τη γκρίνια !!!
χοτελ στανλει,στην πλατεια καραισκακη πηγαινε.φτηνο και καλο.για το ζορι με τις βιζιτες δεν ξερω.δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.παρε ενα δυκλινο καλυτερα.Καλημέρα καθώς αύριο έκτακτως έρχομαι Αθήνα για τρεις μέρες θέλω να λιώσω στη βίζιτα γουστάρω προτάσεις για μωρά με καλύτερα να έρθουν σε ξενοδοχείο , με καλή διάθεση πάνω από όλα βαρέθηκα τις ξινές και στη καθημερινότητα και στο κρεβάτι , σίγουρα να βλέπονται και εμφανισιακά , και καθαρες όπως επίσης και αν έχετε να προτείνετε κανένα καλό χοτελι που να μην με ζορίζουν αν κουβαλάω βίζιτες , καθαρό να γουστάρω γιατί έχω σκάσει ειλικρινά δε βλέπω μπροστά μου από την σφιξα και τη γκρίνια !!!
Καλησπερα. Υπάρχει κάποιος που να έχει πάρει anna110 και nasia23gr για να μας πει ποια από τις 2 θεωρείτε καλύτερο vfm;
Ρωτάω γιατί στο φουλ πρόγραμμα έχουν και οι 2 ίδια τιμή..
Νασια πρωην Μαριτινα.Καλησπερα. Υπάρχει κάποιος που να έχει πάρει anna110 και nasia23gr για να μας πει ποια από τις 2 θεωρείτε καλύτερο vfm;
για μενα χωρις αμφιβολια η Αννα110 προηγειται ανετα.
μακραν καλυτερο κορμι,καλυτερο προσωπο,καλυτερη διαθεση και σαφως αριστο σερβις σε συγκριση με την Νασια πρωην Μαριτινα.
Νασια πρωην Μαριτινα.Καλησπερα. Υπάρχει κάποιος που να έχει πάρει anna110 και nasia23gr για να μας πει ποια από τις 2 θεωρείτε καλύτερο vfm;
για μενα χωρις αμφιβολια η Αννα110 προηγειται ανετα.
μακραν καλυτερο κορμι,καλυτερο προσωπο,καλυτερη διαθεση και σαφως αριστο σερβις σε συγκριση με την Νασια πρωην Μαριτινα.
Ποια ειναι αυτη??????
Άννα 6940250820, καυτό μιλφ με τεράστια βυζιά και κωλάρα. | Etaires
Γειά σου. με λένε Άννα και είμαι μια πολύ καυτή 37χρονη μιλφάρα με απίστευτα βυζιά και μεγάλο στρόγγυλο κώλο. έχω λεπτό και καλλίγραμμο κορμί και...www.etaires.gr
Σου στελνω PMΚαλησπερα παιδια
Καμια καλη προταση το πολυ μεχρι 100 ευρω ?
pls help εχω βγαλει καλους ...