ψαχνω για ανεξαρτητη Ελληνιδα η ξενη που να κανει μασαζ + εκτονωση και φουλ
μεχρι 100Ε
αν παιζει τιποτα καλο ( Αθηνα )
στειλτε μου
ευχαριστω πολυ
Τόσα νήματα ανεξάρτητων έχει εδώ μέσα. Όλο και κάποια θα σου κάνει.
ψαχνω για ανεξαρτητη Ελληνιδα η ξενη που να κανει μασαζ + εκτονωση και φουλ
μεχρι 100Ε
αν παιζει τιποτα καλο ( Αθηνα )
στειλτε μου
ευχαριστω πολυ
Συναγωνιστή δεν την έχω δοκιμάσει. Αν κάνω την κασκαντερια θα ενημερωσωΈχει δοκιμάσει κάποιος την κυρία?
Με ενδιαφερει κι εμενα αλλα δεν εχει αναφερει καποιος κατι.
@nikos.82# μηπως δοκιμασες εσυ να μας πεις ?
Εννοείς πως είναι κλεμμένες οι φωτογραφίες; Συγνώμη αλλά δεν το κατέχω για αυτό ρωτάω!
μεγαλη φολα ηταν παντως
Προσοχή παιδιά !! Έχουν ξεφύγει τα πράγματα... Εδώ το κοριτσάκι γαμιεται για 170€ την ώρα και μέχρι πριν 3 μήνες το παίρναμε για ένα 20€ με +10 ελεύθερο στοματικό. !!
Δεν λέω κορμάρα και μουνάρα αλλά όχι τόσο πάνω ξαφνικά !!
και με απλα μαθηματικα 70 η ωρα , 100 μιαμιση και 200 δυωρο χαχαχα τι φαση ?
Η κυρία έχει ωραίο σώμα,αλλά άσχημο πρόσωπο.Χαρακτηριστικά μεταξύ σοβαρού καί αστείου,μοιάζει μέ τόν Ζαμπέτα. Παλιά γαμιόταν τσάμπα,προσδοκώντας νά παίξει σέ ταινίες πορνό,μετά κατάλαβε οτι τήν δούλευαν καί ξεκίνησε νά παιρνει 40 ευρώ.Στά τού αγώνα,η πίπα της δέν είναι καί κάτι το ιδιαίτερο καί στό σέξ δέν πολυσυμμετέχει.Γιά εμένα δέν αξίζει.
εχει κανενα παληκαρι αποψη για αυτην εδω την αγγελια?
Η κυρία έχει ωραίο σώμα,αλλά άσχημο πρόσωπο.Χαρακτηριστικά μεταξύ σοβαρού καί αστείου,μοιάζει μέ τόν Ζαμπέτα. Παλιά γαμιόταν τσάμπα,προσδοκώντας νά παίξει σέ ταινίες πορνό,μετά κατάλαβε οτι τήν δούλευαν καί ξεκίνησε νά παιρνει 40 ευρώ.Στά τού αγώνα,η πίπα της δέν είναι καί κάτι το ιδιαίτερο καί στό σέξ δέν πολυσυμμετέχει.Γιά εμένα δέν αξίζει.
Ρε αυτό με τον Ζαμπέτα!!.. χαχαχα, μόλις το διάβασα παρά το ότι την είχα πάρει δις, ξενέρωσα τόσο πολύ!! ..με τον εαυτό μου περισσότεροΗ κυρία έχει ωραίο σώμα,αλλά άσχημο πρόσωπο.Χαρακτηριστικά μεταξύ σοβαρού καί αστείου,μοιάζει μέ τόν Ζαμπέτα. Παλιά γαμιόταν τσάμπα,προσδοκώντας νά παίξει σέ ταινίες πορνό,μετά κατάλαβε οτι τήν δούλευαν καί ξεκίνησε νά παιρνει 40 ευρώ.Στά τού αγώνα,η πίπα της δέν είναι καί κάτι το ιδιαίτερο καί στό σέξ δέν πολυσυμμετέχει.Γιά εμένα δέν αξίζει.
σε ευχαριστω πολυ που μπηκες στον κοπο να με διαφωτισεις
εχει ασχημο προσοπο αλλα τα σπαει στο κρεβατι εγω τηνε τεσταρισα πριν τις γιορτες και περασα καλα στο παρτιρουμ του πριαμου εβγαλε πολες καβλες θα τηνε ξαναδω σιντομα και θα ενιμερωσωΡε αυτό με τον Ζαμπέτα!!.. χαχαχα, μόλις το διάβασα παρά το ότι την είχα πάρει δις, ξενέρωσα τόσο πολύ!! ..με τον εαυτό μου περισσότεροΗ κυρία έχει ωραίο σώμα,αλλά άσχημο πρόσωπο.Χαρακτηριστικά μεταξύ σοβαρού καί αστείου,μοιάζει μέ τόν Ζαμπέτα. Παλιά γαμιόταν τσάμπα,προσδοκώντας νά παίξει σέ ταινίες πορνό,μετά κατάλαβε οτι τήν δούλευαν καί ξεκίνησε νά παιρνει 40 ευρώ.Στά τού αγώνα,η πίπα της δέν είναι καί κάτι το ιδιαίτερο καί στό σέξ δέν πολυσυμμετέχει.Γιά εμένα δέν αξίζει.
το μονο τρστ που εκανες ηταν τεστ παπανικολαου και τεστ εγκυμοσυνης αλλα ηταν αρνητικο οποτε δεν περνεις το εκατομμυριοεχει ασχημο σωμα αλλα τα σπαει στο κρεβατι εγω τηνε τεσταρισα πριν τις γιορτες και περασα καλα στο παρτιρουμ του πριαμου εβγαλε πολες καβλες θα τηνε ξαναδω σιντομασιντομα και θα ενιμερωσωΡε αυτό με τον Ζαμπέτα!!.. χαχαχα, μόλις το διάβασα παρά το ότι την είχα πάρει δις, ξενέρωσα τόσο πολύ!! ..με τον εαυτό μου περισσότεροΗ κυρία έχει ωραίο σώμα,αλλά άσχημο πρόσωπο.Χαρακτηριστικά μεταξύ σοβαρού καί αστείου,μοιάζει μέ τόν Ζαμπέτα. Παλιά γαμιόταν τσάμπα,προσδοκώντας νά παίξει σέ ταινίες πορνό,μετά κατάλαβε οτι τήν δούλευαν καί ξεκίνησε νά παιρνει 40 ευρώ.Στά τού αγώνα,η πίπα της δέν είναι καί κάτι το ιδιαίτερο καί στό σέξ δέν πολυσυμμετέχει.Γιά εμένα δέν αξίζει.
Ρε κεφτε ξερεις πια πηδαω και πια οχι; κανε μας τη χαρι και σαλτα πηδηξου αμα θελις να σε κανω ρομπα ελα στο αλλο νιμα μη κριβεσε εδω οι συναγωνιστες θελουνε ενιμεροση
Μηνεκνεβριζεσε και παθεις κανενα εγκεφαλικο ελα στο αλλο νιμα να σου πω για τις αχαριστες πουτανεςπουτανες που βγαζουνε τις βρομιες σου στα φορα και τα παλια πελατακια σου που τις πηδανε χωρις την προμηθιουλα σου καιμενε
Μην μασάς μαν..Ρε αυτό με τον Ζαμπέτα!!.. χαχαχα, μόλις το διάβασα παρά το ότι την είχα πάρει δις, ξενέρωσα τόσο πολύ!! ..με τον εαυτό μου περισσότεροΗ κυρία έχει ωραίο σώμα,αλλά άσχημο πρόσωπο.Χαρακτηριστικά μεταξύ σοβαρού καί αστείου,μοιάζει μέ τόν Ζαμπέτα. Παλιά γαμιόταν τσάμπα,προσδοκώντας νά παίξει σέ ταινίες πορνό,μετά κατάλαβε οτι τήν δούλευαν καί ξεκίνησε νά παιρνει 40 ευρώ.Στά τού αγώνα,η πίπα της δέν είναι καί κάτι το ιδιαίτερο καί στό σέξ δέν πολυσυμμετέχει.Γιά εμένα δέν αξίζει.
Φρανκ εχεις δικιο αλλα δες πιος ξεκινισε την επιθεσηκαλα ρε μαλακες,τι νοημα εχει αυτο καθε μερα?