pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Αυτή είναι φίλε ντεμ .
ειχε θρεντ εδω?
Αυτή είναι φίλε ντεμ .
. Άστα φίλε εγω πηγα και έκανα τα μπρος πίσω. Δε μπήκα καν και ελεγε και εγου τι θα κανω τωρα. Μακριά 1000 φορες ελβιραφατα σουβλακια καλιτερα φιλε χοντρη πολυλογου και το χειροτερο πανω απο πενηνταπεντε στην ιλικια εγω ουτε για πιπα δε της τον εδιναΚαλησπέρα σε όλους κ Καλή Χρονια.
Γνωρίζουμε αν αξίζει η Σβετλάνα 45 χρονων με χώρο στους Αμπελοκήπους. Μελαχρινή, καλό σώμα με 3αρια βυζια. Έχει πάει κάποιος ?
αξίζει? Από τις τσόντες του sugar babe φαίνεται καλη
ρε παπατζη εσυ εχεις να γαμησεις εδω και 20 χρονια και με τι να γαμησεις κιολαςφατα σουβλακια καλιτερα φιλε χοντρη πολυλογου και το χειροτερο πανω απο πενηνταπεντε στην ιλικια εγω ουτε για πιπα δε της τον εδιναΚαλησπέρα σε όλους κ Καλή Χρονια.
Γνωρίζουμε αν αξίζει η Σβετλάνα 45 χρονων με χώρο στους Αμπελοκήπους. Μελαχρινή, καλό σώμα με 3αρια βυζια. Έχει πάει κάποιος ?
δες και κρινε παιχτη αν ειναι χοντρη που λεει ο αγαμητος οσον αφορα το σεξ για τα λεφτα που ζηταει νομιζω οτι κατι κανει εγω τουλαχιστον περασα καλα απο μετρια και πανωΚαλησπέρα σε όλους κ Καλή Χρονια.
μηπως να γραψεις καποια πραγματα το καλη για μια δοκιμη δεν λεει κατι+20 η δεύτερη εκτόνωση, σε γενικές γραμμές καλή για μια δοκιμήΜανταλένα Ρουμάνα
sexorama.eu
+20 η δεύτερη εκτόνωση, σε γενικές γραμμές καλή για μια δοκιμήΜανταλένα Ρουμάνα
sexorama.eu
χοντρουλα κοτα ελα στο αλλο νιμα να σε γλεντισωρε παπατζη εσυ εχεις να γαμησεις εδω και 20 χρονια και με τι να γαμησεις κιολαςφατα σουβλακια καλιτερα φιλε χοντρη πολυλογου και το χειροτερο πανω απο πενηνταπεντε στην ιλικια εγω ουτε για πιπα δε της τον εδιναΚαλησπέρα σε όλους κ Καλή Χρονια.
ΥΓ. ελα δες να παρεις δουλεια για το σπιτι που καθεσαι ολη την ημερα κοπριτη
χοντρουλα κοτα ελα στο αλλο νιμα να σε γλεντισωρε παπατζη εσυ εχεις να γαμησεις εδω και 20 χρονια και με τι να γαμησεις κιολαςφατα σουβλακια καλιτερα φιλε χοντρη πολυλογου και το χειροτερο πανω απο πενηνταπεντε στην ιλικια εγω ουτε για πιπα δε της τον εδιναΚαλησπέρα σε όλους κ Καλή Χρονια.
ΥΓ. ελα δες να παρεις δουλεια για το σπιτι που καθεσαι ολη την ημερα κοπριτη
Για τη μαδαμ σβετλανα να πω οτι εχει κορη τριαναπενταρα λετε να την εκανε στα δεκα τις; οι φοτογραφιες εινε καργα φοτοσοπαρισμενες εχει τεραστιο στομα και εινε πολυ γεματη οσοι πηγανε στο μπουρδελοσπιτο τις κλαψανε τα λεφτα τους ο μονος που περασε καλα ητανε ο αποτιχημενος παπλοματας νταβατζης βγαλτε συμπερασμα
. Ρε μύστες η καυλα και το μισαγα του καθενα είναι υποκειμενικό θεμα. Μπορεί κάποιος να παει με μια σαπια για τα δικα μου γούστα και να περάσει τέλεια. Συμφωνώ με τις επεξεργασμενες φωτογραφίες. Καμία σχέση με οτι είχε στις αγγελίες της και επίσης άσχημη συμπεριφορά. Αυτα απο εμενα.Για τη μαδαμ σβετλανα να πω οτι εχει κορη τριαναπενταρα λετε να την εκανε στα δεκα τις; οι φοτογραφιες εινε καργα φοτοσοπαρισμενες εχει τεραστιο στομα και εινε πολυ γεματη οσοι πηγανε στο μπουρδελοσπιτο τις κλαψανε τα λεφτα τους ο μονος που περασε καλα ητανε ο αποτιχημενος παπλοματας νταβατζηςνταβατζης βγαλτε συμπερασμα
δεχομαι αυτα που λες απο την στιγμη που βρεθηκες μαζι της.ομως ο σοχχακος -garis κλπ ουτε απο φωτογραφια δεν την ειχε δει οσον αφορα την κορη των 35 χρονων λεει μαλακιες και παπατζες η κυρια δεν εχει κορη. Ρε μύστες η καυλα και το μισαγα του καθενα είναι υποκειμενικό θεμα. Μπορεί κάποιος να παει με μια σαπια για τα δικα μου γούστα και να περάσει τέλεια. Συμφωνώ με τις επεξεργασμενες φωτογραφίες. Καμία σχέση με οτι είχε στις αγγελίες της και επίσης άσχημη συμπεριφορά. Αυτα απο εμενα.Για τη μαδαμ σβετλανα να πω οτι εχει κορη τριαναπενταρα λετε να την εκανε στα δεκα τις; οι φοτογραφιες εινε καργα φοτοσοπαρισμενες εχει τεραστιο στομα και εινε πολυ γεματη οσοι πηγανε στο μπουρδελοσπιτο τις κλαψανε τα λεφτα τους ο μονος που περασε καλα ητανε ο αποτιχημενος παπλοματας νταβατζηςνταβατζης βγαλτε συμπερασμα
παλι παραμυθια λεει η φαλενα η μαδαμ εχει κορη στην ουκρανια στιν κριμεα δεν τα ξερεις καλα αποτιχημενε νταβατζη ασχολησου να στελνεις σμσ στις πουτανες για να περνας την ωρα σου μη βρομιζεις αλλο το νιμαδεχομαι αυτα που λες απο την στιγμη που βρεθηκες μαζι της.ομως ο σοχχακος -garis κλπ ουτε απο φωτογραφια δεν την ειχε δει οσον αφορα την κορη των 35 χρονων λεει μαλακιες και παπατζες η κυρια δεν εχει κορη. Ρε μύστες η καυλα και το μισαγα του καθενα είναι υποκειμενικό θεμα. Μπορεί κάποιος να παει με μια σαπια για τα δικα μου γούστα και να περάσει τέλεια. Συμφωνώ με τις επεξεργασμενες φωτογραφίες. Καμία σχέση με οτι είχε στις αγγελίες της και επίσης άσχημη συμπεριφορά. Αυτα απο εμενα.Για τη μαδαμ σβετλανα να πω οτι εχει κορη τριαναπενταρα λετε να την εκανε στα δεκα τις; οι φοτογραφιες εινε καργα φοτοσοπαρισμενες εχει τεραστιο στομα και εινε πολυ γεματη οσοι πηγανε στο μπουρδελοσπιτο τις κλαψανε τα λεφτα τους ο μονος που περασε καλα ητανε ο αποτιχημενος παπλοματας νταβατζηςνταβατζης βγαλτε συμπερασμα
παλι παραμυθια λεει η φαλενα η μαδαμ εχει κορη στην ουκρανια στιν κριμεα δεν τα ξερεις καλα αποτιχημενε νταβατζη ασχολησου να στελνεις σμσ στις πουτανες για να περνας την ωρα σου μη βρομιζεις αλλο το νιμαδεχομαι αυτα που λες απο την στιγμη που βρεθηκες μαζι της.ομως ο σοχχακος -garis κλπ ουτε απο φωτογραφια δεν την ειχε δει οσον αφορα την κορη των 35 χρονων λεει μαλακιες και παπατζες η κυρια δεν εχει κορη. Ρε μύστες η καυλα και το μισαγα του καθενα είναι υποκειμενικό θεμα. Μπορεί κάποιος να παει με μια σαπια για τα δικα μου γούστα και να περάσει τέλεια. Συμφωνώ με τις επεξεργασμενες φωτογραφίες. Καμία σχέση με οτι είχε στις αγγελίες της και επίσης άσχημη συμπεριφορά. Αυτα απο εμενα.Για τη μαδαμ σβετλανα να πω οτι εχει κορη τριαναπενταρα λετε να την εκανε στα δεκα τις; οι φοτογραφιες εινε καργα φοτοσοπαρισμενες εχει τεραστιο στομα και εινε πολυ γεματη οσοι πηγανε στο μπουρδελοσπιτο τις κλαψανε τα λεφτα τους ο μονος που περασε καλα ητανε ο αποτιχημενος παπλοματας νταβατζηςνταβατζης βγαλτε συμπερασμα