dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.314
- Πόντοι
- 3.936
Γιατι υπαρχει κ τπτ αξιολογο πλεον εξω?Γιατι βαζετε ολες τις τελειωμενες μιλφ εδω ? Υπαρχει αλλου ολοκληρη βιβλιογραφια.
Γιατι υπαρχει κ τπτ αξιολογο πλεον εξω?Γιατι βαζετε ολες τις τελειωμενες μιλφ εδω ? Υπαρχει αλλου ολοκληρη βιβλιογραφια.
]
την είχα πάρει πριν κάμποσα χρόνια, καμία σχέση με τις φωτογραφίες πρέπει να είναι μια 20ετια παλιές
μου ήρθε μια γεροδεμένη γερασμένη καθαρίστρια με φόρμες
πεταμένα λεφτά
επίσης κάτι φίλες που μου έστειλε τα ίδια χάλια
Καλημέρα παίδες!καποια βοήθεια εμπειρία για την κυρία;;;
Εχει βρεθει κανενας με την συγκεκριμενη?εχουμε καποια εικονα?
Απο φωτο αξιζει! Αλλα επειδη καμια φορα πας για μαλλι και βγαινεις κουρεμενος εχει καποιος δοκιμασει?
Φιλτατε μαλλον πως δεν εχει δοκιμασει κανεις! Εαν κανεις "πυρ και κινηση" στειλε πληροφοριες!!!Εχει βρεθει κανενας με την συγκεκριμενη?εχουμε καποια εικονα?
Απο φωτο αξιζει! Αλλα επειδη καμια φορα πας για μαλλι και βγαινεις κουρεμενος εχει καποιος δοκιμασει?
καμια ελληνιδα με Instagram υπαρχει??
εγώ προσωπικά σε απορίες απαντάω με πμ... Είμαι εδώ από το παλιό παλιό φόρουμ εποχές 2006..στο άθλημα του κολ γκιρλ είμαι 2 χρόνια διότι είμαι μπουρδελα κιας που σιχάθηκε να γαμαει μετά παλιάκαλα οι νεοι,νεοι ειναι αν ειναι ομως και δεν ειναι κατι αλλο καλα κανουν και ρωτανε.
ολοι οι υπολοιποι που ειναι μελη αλλος 1,αλλος 2 και 3 χρονια ακομα ρωτανε? δεν εχουν πηδηξει τιποτα και καμμια?
δεν καταλαβαινουν οτι πρεπει να γραψουν κι αυτοι τις εμπειριες τους πρωτα,καλες ή κακες για να εχουν ανταποδωση και να τους δωσει και σημασια καποιος?
το νημα και οχι μονο αυτο εχει καταντησει κατι σαν τις αναζητησεις του ερυθρου σταυρου.
ολο ρωτανε και πολυ ελαχιστοι γραφουν.
καλα οι νεοι,νεοι ειναι αν ειναι ομως και δεν ειναι κατι αλλο καλα κανουν και ρωτανε.
ολοι οι υπολοιποι που ειναι μελη αλλος 1,αλλος 2 και 3 χρονια ακομα ρωτανε? δεν εχουν πηδηξει τιποτα και καμμια?
δεν καταλαβαινουν οτι πρεπει να γραψουν κι αυτοι τις εμπειριες τους πρωτα,καλες ή κακες για να εχουν ανταποδωση και να τους δωσει και σημασια καποιος?
το νημα και οχι μονο αυτο εχει καταντησει κατι σαν τις αναζητησεις του ερυθρου σταυρου.
ολο ρωτανε και πολυ ελαχιστοι γραφουν.