HughHefner
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.082
- Πόντοι
- 5.491
Παιδια ψαχνοντας στο νετ επεσα πανω στο συγκεκριμενο προφιλ. Looks too good to be true πιστευω αλλα μηπως κανεις ξερει κατι παραπανω??
εχω μπερδευτει με τις προηγουμενες σελιδες
τελικα αξιζει? εχουμε εμπειριες?
καμια σχέση με τις φοτό, η κοπέλα που ήρθε ειχε παραπανω κιλα, ξεκινησε να κανει πιπα βαριεστημενη, στο μισαωρο την εστειλα σπιτι με ενα 50αρικο
Εισαι σιγουρος οτι ειναι η ιδια? Σε προηγουμενα ποστ 2 τυποι λενε αλλα....
Άρα η κανεισ λάθος η κάποιος λέει ψέματαεχω μπερδευτει με τις προηγουμενες σελιδες
καμια σχέση με τις φοτό, η κοπέλα που ήρθε ειχε παραπανω κιλα, ξεκινησε να κανει πιπα βαριεστημενη, στο μισαωρο την εστειλα σπιτι με ενα 50αρικο
Ποιοι αλλοι δυο;;
Πού χαθηκες εσυ ρε?Άρα η κανεισ λάθος η κάποιος λέει ψέματαεχω μπερδευτει με τις προηγουμενες σελιδες
Ποιοι αλλοι δυο;;
Καθημερινότητα μαν και ρουτινα. Γενικά Εδώ είμαι απλά δεν μπορώ να παρακολουθήσω έτσι όπως έγινε η σελίδα. Εσύ; Όλα καλα;Πού χαθηκες εσυ ρε?Άρα η κανεισ λάθος η κάποιος λέει ψέματαεχω μπερδευτει με τις προηγουμενες σελιδες
Ποιοι αλλοι δυο;;
Ποιος κανει λαθος τυπε μου μια ερωτηση εκανα γιατι βαριεμαι να ψαχνω εκτος αν αναφερεσαι σε αλλονΆρα η κανεισ λάθος η κάποιος λέει ψέματαεχω μπερδευτει με τις προηγουμενες σελιδες
Ποιοι αλλοι δυο;;
Καλησπέρα συνάδελφε. Νομίζω πως η Σβετλάνα σταμάτησε προς το παρών ή αυτό τουλάχιστον είπε σε μένα την προηγούμενη εβδομάδα που επικοινώνησα μαζί της.
εχει υποψη του καποιος σχετικα?
εχει υποψη του καποιος σχετικα?
Ψεύτικες φωτογραφίες.
η σβετλανα η μελαχρινη δουλευει κανονικοτατα και με πολλες κανει διπλα σε μπιλ και πριαμο αλλα εχει επιλεγμενους πελατες πια και πιο φουλαριστο προγραμα οσοι δοκιμασαμε ξερουμεΚαλησπέρα συνάδελφε. Νομίζω πως η Σβετλάνα σταμάτησε προς το παρών ή αυτό τουλάχιστον είπε σε μένα την προηγούμενη εβδομάδα που επικοινώνησα μαζί της.
η σβετλανα η μελαχρινη δουλευει κανονικοτατα και με πολλες κανει διπλα σε μπιλ και πριαμο αλλα εχει επιλεγμενους πελατες πια και πιο φουλαριστο προγραμα οσοι δοκιμασαμε ξερουμεΚαλησπέρα συνάδελφε. Νομίζω πως η Σβετλάνα σταμάτησε προς το παρών ή αυτό τουλάχιστον είπε σε μένα την προηγούμενη εβδομάδα που επικοινώνησα μαζί της.
Παιδια ψαχνοντας στο νετ επεσα πανω στο συγκεκριμενο προφιλ. Looks too good to be true πιστευω αλλα μηπως κανεις ξερει κατι παραπανω??