giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.991
- Πόντοι
- 1.706
Φαινόταν οι φωτογραφίες.. μουφαΕχει δανιστει φωτογραφιες απο αλλη κοπελα!Παιδες ξερει κανεις τπτ για αυτην?
Φαινόταν οι φωτογραφίες.. μουφαΕχει δανιστει φωτογραφιες απο αλλη κοπελα!Παιδες ξερει κανεις τπτ για αυτην?
Αν πατήσεις το τηλέφωνο βγάζει πολλές διαφορετικές κοπέλες με αγγελίες εγώ κουφά το κόβωαυτό λέτε να είναι μουφα ?
Καλησπέρα με πρόλαβε ο συνάδελφος..αυτή η Στεφανία έχει βάλει πάντου αγγελίες τις τελευταίες ώρες και έχει και viber...φαινεται αληθινή...αν κάποιος συνάδελφος έχει πληροφοριες...
Καλησπέρα με πρόλαβε ο συνάδελφος..αυτή η Στεφανία έχει βάλει πάντου αγγελίες τις τελευταίες ώρες και έχει και viber...φαινεται αληθινή...αν κάποιος συνάδελφος έχει πληροφοριες...
Επίσης συνάδελφοι...έχουμε εικονα τι παιζει με το Βλεπω πολλές αγγελίες με Ελληνιδες που φαίνονται καθαρές αν τις ψάξεις..και ιδιαιτερα δελεαστικές...για παραδειγμα..
ευχαριστώ..
Και εδώ πληροφορίες για τιμή και υπηρεσίες?
οποια-ος δεν εχει τηλεφωνο στην αγγελια της,στελνεις μηνυμα στο κανεσεξ και τα μαθαινεις
και μετα μας λες εδω τι εμαθες
μην εισαι κακος ρε η κοπελα κατ οικον φροντιδα και ειναι και ψυχολογοςOταν εισαι βουρλο και χρησιμοποιεις το ιδιο τηλεφωνο για προσωπικη χρηση ,αλλα και για βυζιτες...
τοτε το τηλεφωνο βγαζει ονομα και facebook...παρεπιπτοντως μπαζο και χωρις καμια φωτο με σωμα..
δεν περνω τιποτα σε καμμια και σε κανεναν σχολασα έγινα του σεμιναριουεπρεπε να της παρεις ενα πακιστανονουμερο..ξερεις εσυ..
Oταν εισαι βουρλο και χρησιμοποιεις το ιδιο τηλεφωνο για προσωπικη χρηση ,αλλα και για βυζιτες...
τοτε το τηλεφωνο βγαζει ονομα και facebook...παρεπιπτοντως μπαζο και χωρις καμια φωτο με σωμα..
Επειδη δεν ξερω ποτε και αμα μου κανει την τιμη να αφησει το ποστ να περασει καποιος υπευθυνος,
Καμια εφοσον ζητανε πανω απο 80 ,δεν νομιζω πως αξιζουν σεντ παραπανω δεδομενου πως παιζει και το 20ευρο χοτελι στη μεση και δεν ειναι ουτε τοπ μουνια ουτε τοπ υπηρεσιες.
φίλε μου εσύ θέλεις 20αρα κοπελίτσα, όμορφη με καλό κορμί για μια ώρα με 60-80 ευρουδάκια δλδ?
Εμένα γιατί δεν μου βγάζει τίποτα; έπεσε σύρμα και το έκανε κρυφό;Oταν εισαι βουρλο και χρησιμοποιεις το ιδιο τηλεφωνο για προσωπικη χρηση ,αλλα και για βυζιτες...