anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
bonjours
Εχει παρει κανεις?φαινεται ιππευσιμο
έχει αναφορές στο αντιστοιχο νήμα της θεσσαλονίκης...
bonjours
Δεν τη βρισκω ρε φιλε την καμπιαέχει αναφορές στο αντιστοιχο νήμα της θεσσαλονίκης...
bonjours
Καλααα!!!τυφλωθηκα απο τισ πρωινεςΣαλονικα είναι όχι Αθήνα η αγγελια τυπε.
Για ποιά λές, αν επιτρέπεται;δεν έχει αγγελία αλλά είναι δυναμίτης ....πληροφορίες δίδω με pm...
Ρε παλικάρια, αυτή:
μου φαίνεται, ή τον τρώει ακά;;
Τι φωτογραφίες είναι αυτές; Και ποιός μαλάκας πάει και της τα ακουμπάει έστω και για κλαρίνο ακά μετά;
Για αυτό το υπερκαυλακι ξέρουμε τι παίζει? Εννοώ καθαριότητα,συμμετοχή στον αγώνα κλπ, από τιμές με έχει ενημερώσει κλπ.
Στο όνομα στο προφίλ της, έχει άλλο όνομα.
Και γι'αυτή αν ξέρουμε κάτι, στο τηλ μιλάει βιαστικά και λες και είναι σε ττούνελ, Αλβανίδα μου έχει φανεί δύο φορές που πήρα να μιλήσω. Ξέρετε κάτι περαιτέρω?
Έχει κάποιος εμπειρία; Το τηλέφωνό είναι καθαρό.
Δεν την έχω πάρει απλά βλέπω καθημερινά τις αγγελίες της στο εν λόγω σαητ. Έχω έρθει και σε επικοινωνία μαζί της. Αγενεστατη και συγκεκριμένα προκλητικά αγενεστατη. Την κόβω για τζανκι που έχει κόψει και τάχα λέει πως είναι γυμναστρια.. και όντως στην αγγελία της φαίνεται σε νέες φώτο Ότι τον παίρνει ακα, ωραία φρέσκια υγειονομική βόμβα, καλά αυτή, αλλά καλός και ο μαλακας της φώτο αν είναι πελάτης. Κάπου στο Κουκάκι εδρεύει νομίζω. Αυτά!
ριξε ενα ινφο τι ζηταει και τι προγραμμα κανει μηπως κανουμε κανενα κασκαντεριλικι ,
δυνατο φαινεται ...
Κοίτα, το έψηνα κι εγώ να την πάρω, μη λέω μαλακίες.
Από το 2019 πριν ενάμιση χρόνο την είχα κάνει bookmark και βρήκα το φάκελο εκείνο πρόσφατα.
Με τέτοιες μαλακίες όμως, και ακάπωτα, ας μαδάει μόνο τα νούμερα που της δίνουν 40άρια για πήδημα αυτοκτονίας.
Εφόσον συμπεριφέρεται και ως καριόλα, τον πούλο θα τον έπαιρνε και πριν τις φωτογραφίες, αλλά εντάξει, μακριά τώρα.
Ευχαριστώ πάντως.
Την πήρα και εγώ. Μιλάει κάπως βιαστικά αλλά όχι σαν να είναι σε τούνελ. Viber δεν παίζει να δούμε καμία φώτο. Η τιμή είναι όντως έκπληξη. Ζητήται κασκαντέρ.Στο όνομα στο προφίλ της, έχει άλλο όνομα.
Στο όνομα στο προφίλ της, έχει άλλο όνομα.
Επειδή ακουγόταν βιαστική, δεν ρώτησα καθόλου πρόγραμμα. Πάει Bill πάντως. Η φωνή μου ακούστηκε για όσο δηλώνει και μάλλον Αλβανίδι.Ανεβάζει όμως μόνο από αυτό το προφίλ και μόνο 3 σχεδόν ίδιες αγγελίες, με περίπου διαφορετική περιγραφή. Σαν κορμί ότι βλέπω θα ήθελα πολύ να το βάλω στην συλλογή μου, ειδικά αν είναι Αλβανίδα! Ψοφαω για αυτή την ράτσα στο κρεβάτι, Καλώς ή κακώς!