tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
παιδες ο infernoman ειμαι δεν μου ερχεται υπενθυμιση κωδικου
ξερετε τπτ για αυτην την αγγελια ?
από ότι γνωρίζω πρόκειται περί γραφείου...
παιδες ο infernoman ειμαι δεν μου ερχεται υπενθυμιση κωδικου
ξερετε τπτ για αυτην την αγγελια ?
ρε μαγγες για αυτο ξερει κανεις κατι???ναι ξέρω εγώ ... γραφείο ... δεν θα έλθει η κοπέλα της φωτογραφίας ακόμα και αν το ζητήσεις... την έχω πάθει στο παρελθόν γι'αυτό στο λέω
Καλησπέρα παιδες, ξερετε αν η MYSTERY ειναι σε γραφειο η ανεξαρτητη? ψαχνω να βρω κανα στοιχειο mail η site αλλα τζιφος... οποιος εχει καμια πληροφορια ασ μου τη στειλει.
Ευχαριστώωωωωωωω
όπου δεν βλέπεις τηλ. να την φοβάσαι τη δουλεία ;)ρε μαγγες για αυτο ξερει κανεις κατι???
γιατί δεν ρωτάς απ' ευθείας τον συναγωνιστή που έγραψε την κριτική? αυτός θα σε κατατοπίσει καλύτερα πιστευω.....
ρε μαγγες για αυτο ξερει κανεις κατι???
Η MYSTERY είναι του του έχει τελειώσει το τουρ της άγνωστο αν και πότε θα επιστρέψει
φιλε λες εεε?? μουφα η δουλεια δηλ..... δεν ξερω πηρα τηλ μου ειπε 50 ως 80 το προγραμμα μια ωριτσα τι να πω δεν ξερω....μαλλον η ωρα ειναι για το 80...Παιχταρά μην τις πληρώνεις αυτές τις γκόμενες... ;)
φιλε λες εεε?? μουφα η δουλεια δηλ..... δεν ξερω πηρα τηλ μου ειπε 50 ως 80 το προγραμμα μια ωριτσα τι να πω δεν ξερω....μαλλον η ωρα ειναι για το 80...
ρε παιδια αυτη η κοπελια μηπως σας θυμιζει τιποτα
[/quote
Καλό δείχνει, για βοήθα λίγο
Εγώ πάντως διαφωνώ και διαφωνούσα πάντα με αυτή τη λογική στο site. Βέβαια δεν ισχύει για όλους αυτό αλλά, θα μιλήσω πχ για μένα που το έχω πει πολλές φορές. Είμαι μέλος εδώ από τότε που το site ήταν .com διέγραψα το λογαριασμό μου από λαλακία δικιά μου και το έκανα πάλι και πλέον είμαι και επίσημα μέλος από Ημερομηνία εγγραφής: Απριλίου 17, 2007, 10:25:05. Άρα λοιπόν κι εγώ θεωρούμαι ΝΕΟΣ. Έχω πει αρκετές φορες όμως ότι επί καθημερινής βάσεως όμως έστω και για λίγα λεπτά παρακολουθώ το site. Κριτικές όμως δεν βάζω ή έχω πολύ λίγες γιατί απέχω από το άθλημα λόγω σχέσης που κοντεύει να φτάσει τα 4 χρόνια!! Ίσως βέβαια να βρεθούν κάποιοι να πουν ότι υπάρχουν κι άλλοι εδώ με σχέση ή και παντρεμένοι που εξασκούν το άθλημα...Εγώ όμως διαφέρω σε αυτό!! Πρέπει να φτάσω στο αμήν....Αυτή είναι η γνώμη μου όσων αφορά το θέμα ΝΕΟΣ στο site κλπ κλπ...Να πω βέβαια ότι υπάρχουν και είναι πολλές οι περιπτώσεις αυτών που απλά μπαίνουν για να ζητάνε τηλέφωνα ή όπως είπε κάποιος εύστοχα να παίρνουν μάτι...Εκεί δεν μπορώ να εκφρασω άποψη!!1 χρονο και εισαι ακομα νεος?
φιλε λες εεε?? μουφα η δουλεια δηλ..... δεν ξερω πηρα τηλ μου ειπε 50 ως 80 το προγραμμα μια ωριτσα τι να πω δεν ξερω....μαλλον η ωρα ειναι για το 80...
στο real dateΠαιδιά ξέρει κανείς που βρίσκουμε την παρακάτω καλλιτέχνιδα.