inno60
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 131
- Πόντοι
- 1
Η ίδια είναι. Ασε τι γράφει στο mamba. ;)
Η ίδια είναι. Ασε τι γράφει στο mamba. ;)
Μην απορείς καθόλου.........
Φαίνεται δυνατό
Κ τι είναι 10 χρονακια??.. ξέρεις πως περνάει ο καιρόςδεν πρεπει να ειναι η ιδια, αυτες εχουν 10 χρονια διαφορα
Πηγα εχτες στο χωρο που εχει στην Πλατεια Βικτωριας. Οντως ειναι πολυ καλη για την κατηγορια των μιλφ. Η Σοφια ποια ειναι μια που εχει χωρο στην Καλλιθεα?Η γνωστη Τζενη, ωραιο κορμι, καλες υπηρεσιες, κυκλοφορει και σε ντουο με τη φιλη της Σοφια μια μιλφαρα.
ετσι πες τα να αναπολήσουν καποιοι της στιγμες της μαριτινας
Η Μαριτίνα όμως και τηλέφωνο έδινε και ραντεβού έκανε...
Άλλο που ήθελε 140 όταν από εμφάνιση ήταν για 60...
Ο Clonarius είχε γράψει για ΜΑΡΙΤΙΝΑσε εμενα δεν θα λες ανεκδοτα αλλου να τα πεις αυτα ;) οταν στην αρχη χτυπιοσουν οτι ηταν σουπερ :thubsdown: και μην ξεχνας τα γραπτα μενουν ;)
Στο σέρβις όντως τα σπάει, είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ !!!
αλλά... η εμφάνιση είναι πολύ μακριά από μιά γυναίκα που θα γυρίσεις στο δρόμο να την κυττάξεις... το σέρβις είναι για 140 η εμφάνιση ΟΧΙ
Όσοι περιμένουν καυλιάρικο όμορφο πιπίνι να το ξεχάσουν... όσοι φαντασιώνονται σκληρό παθιάρικο σέξ με έναν χαρακτήρα βγαλμένο από ισπανική ταινία του Αλμοδόβαρ... ας δοκιμάσουν...
το μόνο φάουλ που έχει γίνει στο παρόν νήμα είναι πως όλοι αυτοί που γράφουν κριτικές δε τονίζουν πως η εμφάνιση δεν είναι το ατού της συγκεκριμένης εργαζόμενης... και αρχίζουν κάτι φιλολογικούς επαίνους περί θηλυκής υπόστασης και σαχλαμάρες...
Αρχικά είχαν πέσει συγκρίσεις με Βερόνικα20 και ΛίζαΒιπ... Εμφανισιακά δεν παίζει σε αυτό το επίπεδο οπότε και τα 140 θεωρούνται πολλά αφού η Λϊζα χρέωνε 100 το φούλ... η Λίζα όμως κάνει ακόμα ραντεβού με 10 ετη καριέρα... η Μαριτίνα σε λίγους μήνες θα εξαφανιστεί... (άποψη μου) τώρα όλοι όσοι τρώγεστε με τους προμότορες και τις φέηκ κριτικές και τους safe πελάτες... πολύ κούραση ρε παιδιά...
εγώ με λίγη υπομονή και επιμονή πήρα τηλ. με λίγη αναμονή έκλεισα το ραντεβού και δοκίμασα...
τα σπάει το κορίτσι στο κρεβάτι είναι αλήθεια αλλά για μένα αυτό δεν φτάνει... για να χρεώνεις 140 πρέπει να φυσάς και στην εμφάνιση...
δημιουργική φωτογράφηση...
φτιάχνει ατμόσφαιρα όντως! εξιτάρει τα πλήθη και τα ήθη...!!!
πλην όμως δεν παρέχει καμία πληροφορία για την πραγματικότητα!
σας θαυμάζω αγαπητή για το καταπληκτικό σας πλασάρισμα!
Είπαμε η περιέργεια σκότωσε τη γάτα...
Έτσι είναι το πέος, ονειρεύεται συνεχώς νέες κατακτήσεις και περιπέτειες του πετάνε ένα φούλ σέρβις, μια έξυπνη φωτό και ένα δεν φοράω βρακάκι...
και μετά αναρωτιέσαι καθώς κυττάζεσαι στον καθρέφτη του ασανσέρ...
Γιατί πέταξες 164 ευρώ....;;;;
Μα το θεό θα την κόψω την ψωλή μου σύριζα...
Και η μάχη συνεχίζεται....
το σοβιετικό μιλφομπλόκ εναντίον του σύγχρονου photoshopped μάρκετινγκ... και τα δύο χαμηλότερου επιπέδου από τις φαντασιακές δημιουργημένες προσδοκίες...
Η μελαγχολία του άντρα μετα τη συνουσία είναι αναπόφευκτη... αν δε και ανεπαρκής τότε η εσωτερική οδύνη πολλαπλασιάζεται...
Μπραβο φιλε μου πες τα για αυτον τον χονρδοαγραμματο Tasos karipidis το απολυτο τιποτα της κοινωνιας που ολη η ζωη του ειναι αυτο το σαιτ αφου ζει για αυτο και απο αυτο...αλλα τωρα ετοιμασου και εσυ να δεχθεις την επιθεση των κολλητων τουΟ Clonarius είχε γράψει για ΜΑΡΙΤΙΝΑ
Έχεις δίκιο Τάσσο... ευτυχώς που τα γραπτά μένουν!! Και φαίνεται τελικά ποιοι είναι οι ηλίθιοι που σπαμάρουν ένα νήμα χωρίς ουσία...
Υ. Γ.1 Δεν έχω λόγω να υπαρασπιστώ τον Clonarius, απλώς μου αρέσει να γλεντάω κάτι κομπλεξικούς μαλάκες!!
Υ. Γ.2 Άντε σκέψου τώρα με πιο κλώνο θα με βαπτίσεις, ή με πιο προμότορα θα με ταυτίσεις... γιατι μέχρι εκεί φτάνεις!!
Φιλε συναγωνιστή πες λίγες περισσότερες λεπτομέρειες χωρος υπηρεσίες χρόνος παραμονής δωτάκιΠηγα εχτες στο χωρο που εχει στην Πλατεια Βικτωριας. Οντως ειναι πολυ καλη για την κατηγορια των μιλφ. Η Σοφια ποια ειναι μια που εχει χωρο στην Καλλιθεα?
loipon ακου να δεις ποιο κομπλεξικο ατομο απο εσενα δεν υπαρχει αυτο αποδεικνύεται απο τον γραπτο σου λογω ;) να σε χαρακτηρισω με βρισιες που κανεις εσυ δεν θα το κανω ο λογως ειναι απλος με φαντασματα του παρελθοντος δεν ασχολουμαιΟ Clonarius είχε γράψει για ΜΑΡΙΤΙΝΑ
Έχεις δίκιο Τάσσο... ευτυχώς που τα γραπτά μένουν!! Και φαίνεται τελικά ποιοι είναι οι ηλίθιοι που σπαμάρουν ένα νήμα χωρίς ουσία...
Υ. Γ.1 Δεν έχω λόγω να υπαρασπιστώ τον Clonarius, απλώς μου αρέσει να γλεντάω κάτι κομπλεξικούς μαλάκες!!
Υ. Γ.2 Άντε σκέψου τώρα με πιο κλώνο θα με βαπτίσεις, ή με πιο προμότορα θα με ταυτίσεις... γιατι μέχρι εκεί φτάνεις!!
Μπραβο φιλε μου πες τα για αυτον τον χονρδοαγραμματο Tasos karipidis το απολυτο τιποτα της κοινωνιας που ολη η ζωη του ειναι αυτο το σαιτ αφου ζει για αυτο και απο αυτο...αλλα τωρα ετοιμασου και εσυ να δεχθεις την επιθεση των κολλητων του
Επειδη σε ξεσκεπασε ειναι κομπλεξικο ατομο? η εσυ εισαι το απολυτο τιποτα που η ζωη σου ειναι μονο αυτο το σαιτloipon ακου να δεις ποιο κομπλεξικο ατομο απο εσενα δεν υπαρχει αυτο αποδεικνύεται απο τον γραπτο σου λογω ;) να σε χαρακτηρισω με βρισιες που κανεις εσυ δεν θα το κανω ο λογως ειναι απλος με φαντασματα του παρελθοντος δεν ασχολουμαι
ακου να δεις τον μαγκα πισω απο το πληκτρολογιο μπορεις να τον κανεις οσο θες ;) κατα τα αλλα σε ποιον να απαντησω σε εσεναΕπειδη σε ξεσκεπασε ειναι κομπλεξικο ατομο? η εσυ εισαι το απολυτο τιποτα που η ζωη σου ειναι μονο αυτο το σαιτ
Καλημέρα φίλε..εντελώς φιλικά,όταν τύποι σαν τον john,τον εκλεκτικό,το stergiou,κι άλλους που δεν αναφέρω-ας με συγχωρήσουν- λεν τη γνώμη τους,το κάνουν γιατί απλά ''έχουν βρέξει κώλο''..Εχεις επικοινωνησει με την κοπελα ή ετσι πιστευεις?
Ο Clonarius είχε γράψει για ΜΑΡΙΤΙΝΑ
σου επιστρεφω τον χαρακτηρισμο ;) μαλλον και εσυ και ο αλλος δεν διαβαζεται τα παντα παρα μονο οτι θέλετεrespect τυπε.
αυτο κι αν ηταν ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ
αλλα ως συνηθως. ο μαλακας επιμενει να λεει τα δικα του.
ο εξυπνος παραδεχεται το λαθος του και ζηταει συγνωμη.
Ωραία η στάση.. κούτσουρο να προστεθεί στο Κάμα σούτρα χαχαχα
Έχει αναφερθεί στο παρελθόν σαν μετριότητα, παλιότερα δουλευε με άλλα ονόματα όπως Χριστίνα. Είναι κοντουλα με αδιάφορο πρόσωπο, εμφανισιακά αν και οι φωτό τής είναι δικές της λόγο της γυμναστικής έχει χάσει την θηλυκότητα, όποια θηλυκότητα είχε. Για εμένα πρόκειται για την απόλυτη φόλα και εξηγούμαι. Κάνει λόγο για άνεση χρόνου και ενώ η πολυλογία έχει φτάσει στο κόκκινο όταν πέσει το παρασυνθημα δικαιολογείται ότι την περιμένουν από κάτω και να συντομεύουμε. Αν και φιλάει στο στόμα δεν επιτρέπει ούτε αγγίγματα ούτε φιλιά σε ευαίσθητα σημεία του σώματος της, ενώ το ιδανικό sex για αυτήν είναι να στήνεται σαν κουτσουρο.
Μην μαλώνετε οι παλιοί ρε παιδιά.. όλοι έχουμε λίγα νεύρα λόγω της κατάστασηςσου επιστρεφω τον χαρακτηρισμο ;) μαλλον και εσυ και ο αλλος δεν διαβαζεται τα παντα παρα μονο οτι θέλετε
καλημμερα. για αυτην (Αφροδιτη) ξερουμε κατι?