Kostakiss21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 9
- Like
- 358
- Πόντοι
- 281
Αφου όλο ψευτικες φωτός βάζουν οι ανεξάρτητες... Έλεος...
Aπο φωνή την έκανα πολύ παραπάνω, αν κάποιος κάνει τον κασκαντέρ ας ενημερώσει!
Λοιπόν την είχα επισκεφθεί εγώ τηνAπο φωνή την έκανα πολύ παραπάνω, αν κάποιος κάνει τον κασκαντέρ ας ενημερώσει!
φιλε δηλαδη γαμησες την αφροδιτη απο *****???εισαι σιγουρος οτι ειναι αυτη η καποια που της εμοιαζε???
Ευχαριστούμε. Αρα γενικά έμεινες ικανοποιημένος;Λοιπόν την είχα επισκεφθεί εγώ την
προηγούμενη εβδομάδα. Λέγεται Βικτώρια είναι όντως αυτή στις φωτό γύρω στα 40-45 έχει βάλει και σκουλαρίκι στον αφαλό τώρα κάνει ελεύθερο στοματικό και ο χώρος της βρίσκεται πατησίων στη μέση περίιπου
Σχετικά καλή πίπα δεν τον έβαζε όλο μέσα τον έφτυνε όμως καλά και στο σεξ φάνηκε ότι δεν είχε μεγάλες αντοχές και στο δεκάλεπτο μου είπε ότι την κούρασα μετά από δύο στάσεις. Τελείωμα στο στόμα της τα καταπίνει με ευχαρίστηση. Αφήνει και δυνατό δαχτύλιασμα. Ο χώρος σε παλιά πολυκατοικία κλασικά όμως αρκετά προσεγμένος με ανακαινισμένο μπάνιο. Είχε και σαγιονάρες κολυμβητικές διαθέσιμες Νο.45 και πετσέτα χύμα καθαρή σχετικά. Για μένα ούτε κρύο ούτε ζέστη έχω πάει και με πολύ καλύτερες στην ηλικία της αλλά με περισσότερα λεφτά στο 60άρι κυρίως. Σε γενικές γραμμές μέτρια εντύπωση.Ευχαριστούμε. Αρα γενικά έμεινες ικανοποιημένος;
Για ***** δεν ξέρω αρχηγέ αλλά η κοπέλα στις φωτογραφίες όντως κάνει βίζιτες. (πολύ δύσκολα τη βρίσκεις ούτε κινητό δεν σηκώνει). Μένει Αθήνα αλλά είναι από νησί. Κάνει τα πάντα κωλο, καταπίνει 100 ευρώ. Έχω καιρό να τη βρω. Και είναι όντως η κοπέλα στις φωτογραφίες
Οποιος συναγωνιστης και φιλος, εχει το τηλεφωνο της Αφροδιτης, ας μου στειλει , αν εχει την καλοσυνη, το τηλεφωνο της, σε pm!!
;)
φιλε δηλαδη γαμησες την αφροδιτη απο *****???εισαι σιγουρος οτι ειναι αυτη η καποια που της εμοιαζε???
Ρε Γιαννακη υπαρχει κι αλλος Πειραιος ?σε πειραια αττικης παιζει καμια ανεξαρτητη να εχει δικο της χωρο ?
aμα βγαλεις το ι απο το πει Περαία θεσ/νικηςΡε Γιαννακη υπαρχει κι αλλος Πειραιος ?
κλειτορίδα τεράστια!!!δυνατο αλλα θα τη βρεις δυσκολα δεν απανταει ευκολα
καλο μωρο σχετικα, στις φωτογραφιες ειναι λιγο καλυτερη απο την πραγματικοτητα
τα καταπινει και εχει κωλαρα
λεφτα ζηταει πολλα
αματουρι με ολη την σημασια της λεξεως
τζων,δεχομε να μου πεις και με π.μ ποσες και ποιες ειναι οι καλες,πραγματικα ανεξαρτητες και με οσον το δυνατον καλυτερο πακετο παρουσιασ και υπηρεσιων.να δω ρε αδερφε αν συμπιπτουν οι γνωμες μας και οι εκτιμηση μας γιαυτες.χα χα χα .σε πειραζω ετσι?είσαι υπερβολικός...υπάρχουν και καλές
αρα αν λεμε για την ιδια φιλε εισαι τυχερος που την πηδηξες για αυτο δε σηκωνει τωρα το τηλ..ανηκει στη ***** θα γυρισει ταινια εχω δει και live της στ ινστα με την ινα ειναι οντως απο νησι και την λενε αφροδιτη και φαινεται καβλα..μπραβο σου να τ πηδηξες μακαρι να συνεχισει..Για ***** δεν ξέρω αρχηγέ αλλά η κοπέλα στις φωτογραφίες όντως κάνει βίζιτες. (πολύ δύσκολα τη βρίσκεις ούτε κινητό δεν σηκώνει). Μένει Αθήνα αλλά είναι από νησί. Κάνει τα πάντα κωλο, καταπίνει 100 ευρώ. Έχω καιρό να τη βρω. Και είναι όντως η κοπέλα στις φωτογραφίες