geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.000
- Πόντοι
- 6.515
ναι ναι σπιτια τους που ταχουν κανει μπουρδελα. Και με παρκινγκ δωρεαν ετσι ματσουαποπισου ?
λογω κορονοιου τυπε για να εξυπηρετησουν :S
ναι ναι σπιτια τους που ταχουν κανει μπουρδελα. Και με παρκινγκ δωρεαν ετσι ματσουαποπισου ?
Ρε σεις είμαστε κάποιοι στη απ' έξω...ναι ναι σπιτια τους που ταχουν κανει μπουρδελα. Και με παρκινγκ δωρεαν ετσι ματσουαποπισου ?
Βρε θα σας εδινα την διευθυνση . Εκει στον Ν. Κοσμο ειναι . Διαμερισμα με δικο του παρκινγκ. Αλλα πιστεψτε με δεν αξιζει φραγκο η μανταμ. Πατσαβουρα χοντρη 30αρα και ολιγον βρωμικη. Εμαθα ομως απο τον παντααποπισου οτι φερνει και για δυο μικρες ακομη. Προυποθεση να την πηδηξεις πρωτα. ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ. Η Ντακοτα μπροστα της ειναι συλφιδαΚατι ξερεις εσυ παππου και δεν μας το λες
Εαν λεμε την ίδια που μαλλον ναι παιζει σε χωρο δικό της στην κυψελη,με διαθεση ξεπετας με θετικο την καλη πιπα ,μεχρι εκει ομως,και απο εμφανιση κατω του μετριουΠληροφοριες κανεις?ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΛΙΛΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Σέξι ξανθιά καυτή ζω στην Ελλάδα εδώ και χρόνια προσφέρω ερωτικές υπηρεσίες σεξ, μασάζ, αυταρχικά σε άντρες στο χώρο μου στην Κυψέληwww.lilyathens.info
Ευχαριστω αδερφε...Εαν λεμε την ίδια που μαλλον ναι παιζει σε χωρο δικό της στην κυψελη,με διαθεση ξεπετας με θετικο την καλη πιπα ,μεχρι εκει ομως,και απο εμφανιση κατω του μετριου
Τύπε σα τον Εθνικό μας Στάρ είναι!!!
Γλυτωνεις και το 20αρικο για το ξενοδοχειο η της το δινεις για την χρηση του σπιτιου της ? Πες μας μην μας αφηνεις σε αγωνιαναι ναι σπιτια τους που ταχουν κανει μπουρδελα. Και με παρκινγκ δωρεαν ετσι ματσουαποπισου ?
Χαχαχα..βρε τι γίνεται στον κόσμοΒρε θα σας εδινα την διευθυνση . Εκει στον Ν. Κοσμο ειναι . Διαμερισμα με δικο του παρκινγκ. Αλλα πιστεψτε με δεν αξιζει φραγκο η μανταμ. Πατσαβουρα χοντρη 30αρα και ολιγον βρωμικη. Εμαθα ομως απο τον παντααποπισου οτι φερνει και για δυο μικρες ακομη. Προυποθεση να την πηδηξεις πρωτα. ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ. Η Ντακοτα μπροστα της ειναι συλφιδα
ξεπέτα... Ζητάει 100 για μια φορά και αν θες και 2η +50...λιγοτερο από μια ώρα με την Δικαιολογία ότι να μην περιμένει και ο επόμενος.. Πιπα με λάστιχο..Καλησπέρα στους συναγωνιστές.
Είχε κανείς εμπειρία με την κυρία εδώ; Φαίνεται αληθινό το προφίλ.
Χρονια απολλα κατ αρχην σε ολους. Για την Ελλαδα ρε γαμωτο να την πηδήξουμε αν πραγματι εχει προς ενοικιαση μικρες. Όταν λες όμως βρωμικη τι εννοεις ?Βρε θα σας εδινα την διευθυνση . Εκει στον Ν. Κοσμο ειναι . Διαμερισμα με δικο του παρκινγκ. Αλλα πιστεψτε με δεν αξιζει φραγκο η μανταμ. Πατσαβουρα χοντρη 30αρα και ολιγον βρωμικη. Εμαθα ομως απο τον παντααποπισου οτι φερνει και για δυο μικρες ακομη. Προυποθεση να την πηδηξεις πρωτα. ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ. Η Ντακοτα μπροστα της ειναι συλφιδα
ξεπέτα... Ζητάει 100 για μια φορά και αν θες και 2η +50...λιγοτερο από μια ώρα με την Δικαιολογία ότι να μην περιμένει και ο επόμενος.. Πιπα με λάστιχο..
. η τύπισα σε εμένα είπε ότι έχει χώρο πλατεία Βικτωρίας και πέρνει 50€ξεπέτα... Ζητάει 100 για μια φορά και αν θες και 2η +50...λιγοτερο από μια ώρα με την Δικαιολογία ότι να μην περιμένει και ο επόμενος.. Πιπα με λάστιχο..
. η τύπισα σε εμένα είπε ότι έχει χώρο πλατεία Βικτωρίας και πέρνει 50€
καλο είναι για να μην βγουν μετά κ λένε εγώ δεν είπα ποτέ 50 η 100 κλτπ ώστε να προσέχουν κ οι επόμενοι.....φίλε τελευταία βλέπω
ότι κάποιοι δημοσιεύετε διαλόγους και φωτό
Δεν είναι σωστό.
Σας πιστεύουμε και χωρίς αυτά.
Επιβεβαιώνω το συναγωνιστή. Κι εγώ σε διάλογο που είχα μαζί της, στις 2/3 την ίδια τιμή μου είπε. Ο χώρος της είναι επί της Αχαρνών, σε πολυκατοικία, στον Αγιο Παντελεήμονα. Χαρακτηριστικό της, η επιμονή της, να πάω εδώ και τώρα..... η τύπισα σε εμένα είπε ότι έχει χώρο πλατεία Βικτωρίας και πέρνει 50€
Επιβεβαιώνω το συναγωνιστή. Κι εγώ σε διάλογο που είχα μαζί της, στις 2/3 την ίδια τιμή μου είπε. Ο χώρος της είναι επί της Αχαρνών, σε πολυκατοικία, στον Αγιο Παντελεήμονα. Χαρακτηριστικό της, η επιμονή της, να πάω εδώ και τώρα....