giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.975
- Πόντοι
- 1.706
Ναι έβαλα το τηλέφωνο στην αναζήτηση κ μου έβγαλε διαφορετικά κορίτσια
Ναι έβαλα το τηλέφωνο στην αναζήτηση κ μου έβγαλε διαφορετικά κορίτσια
Όταν δεν είμαι σίγουρος αγαπητέ κρατάω πάντα μια επιφύλαξη, δεν θέλω έστω κι άθελά μου να παραπληροφορήσω. Έχετε όμως δίκιο, είναι πολλά τα χρόνια ακόμη και για τέτοια απόστασηΗ μόνη περίπτωση να είναι η ίδια, είναι να ήρθε από τον Βόρειο πόλο έρποντας!
Στα ξένα site λεει ηλικία 20 ετών και στο εδώ 35...
. Παιδιά έχω μπερδευτεί,αυτή η Αφροδίτη είναι αληθινό προφίλ?και αν ναι που τη βρισκουμε?σωστος...το ποστ που εκανα ειναι για την...
. Παιδιά έχω μπερδευτεί,αυτή η Αφροδίτη είναι αληθινό προφίλ?και αν ναι που τη βρισκουμε?
Πολύ δύσκολο δυστυχώς... Ο χώρος έχει γεμίσει με "εργαζόμενες" του 1,65 και κάτω...ρε μάγκες ... καμία ανεξάρτητη πάνω από 1.75 πραγματικό παίζει ;
πραγματικό σημαίνει ξυπόλυτη !
Για τη Σοφία δες εδώ:Αν ξέρεις κάνεις τίποτα για καμία απο αυτές ας πει
πήγα γι αυτό και τη συστήνω. ψηλή, πολύ κοντά στην ηλικία που λέει, βυζάρες. πολύ καλή πίπα, συνέχεια ρωτάει τι θες και τι σου αρέσει. δείχνει να το απολαμβάνει και σηκώνει έντονους ρυθμούς. ευγενική, χαμογελαστή με μέτρια αγγλικά. Στα μείον ότι φούσκωσε τα χείλη της και έχουν περίεργη αίσθηση. φώτο ακριβεστατες αλλά η μύτη ελαφρώς πειραγμενη. το δωματιο απελπιστικά μικρο αλλά σε αξιοπρεπέστατο ξενοδοχείο.
Η αλήθεια είναι ότι μοιάζουν και ταιριάζουν στα χαρακτηριστικά εκτός από μαλλί και μάτια. Και καλά το μαλλί το έβαψε, στα μάτια να έβαλε φακούς;, αυτές οι δυο πρέπει να ειναι η ίδια κοπέλα γιατί έχουν το ίδιο τηλέφωνο .
, αυτές οι δυο πρέπει να ειναι η ίδια κοπέλα γιατί έχουν το ίδιο τηλέφωνο .
Η αλήθεια είναι ότι μοιάζουν και ταιριάζουν στα χαρακτηριστικά εκτός από μαλλί και μάτια. Και καλά το μαλλί το έβαψε, στα μάτια να έβαλε φακούς;
H' εχουν ερθει παρεα οι λατινες κ μοιραζονται το ιδιο τηλεφωνο γιατι αν δειτε λεει μονο sms οποτε δεν υπαρχει περιπτωση μπερδεματος με κλησηΦίλε iuakoya έχουν το ίδιο τηλέφωνο .Για αυτό το λέω αυτό .Τι να σου πω
Κι αυτό παίζει. Να τους πούμε για ντουέτο, αν είναι μία δεν θα μπορείH' εχουν ερθει παρεα οι λατινες κ μοιραζονται το ιδιο τηλεφωνο γιατι αν δειτε λεει μονο sms οποτε δεν υπαρχει περιπτωση μπερδεματος με κληση
ρε μάγκες ... καμία ανεξάρτητη πάνω από 1.75 πραγματικό παίζει ;
πραγματικό σημαίνει ξυπόλυτη !
Πολύ δύσκολο δυστυχώς... Ο χώρος έχει γεμίσει με "εργαζόμενες" του 1,65 και κάτω...
180-183 ξυπολητη αλλα δυστυχως οι εντυπωσεις μου δεν ηταν καλες.
δεν παιρνει πρωτοβουλιες στο σεξ και στο μασαζ δεν το χει καθολου.
εγραψα δυο λογια σε κριτικη.
στο λινκ που εβαλε ο συναδελφος πιο πανω η τελευταια φωτο ειναι η πιο κοντινη πιστευω.
ενα ειναι σιγουρο παντως.
για εσκορτ δεν κανει
εγω παντως εστειλα αλλα δεν μου εχει απαντησει
Καλησπερα,
Τα φωτα σας αυτο ειναι το ιδιο με αυτο?
Πολύ δύσκολο δυστυχώς... Ο χώρος έχει γεμίσει με "εργαζόμενες" του 1,65 και κάτω...