Christos098
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 696
- Πόντοι
- 81
Προσπάθησα ξανά και ξανά εχτές..ούτε καν λειτουργούσε το τηλέφωνο της ενώ μια φορά που έδειχνε ότι λειτουργεί μιλούσε.. τελικά κατέληξα με Άννα Πιππινακι. Μου βγήκε σε καλό όμως. Έχω ήδη δώσει κριτική και περιμένω έγκριση.Τελικά μάθαμε τίποτα για το κορίτσι? Τη συνάντησε κανείς?
Θα δοκιμάσεις ξανά φίλε ή να ψάξουμε για άλλον εθελοντή;Προσπάθησα ξανά και ξανά εχτές..ούτε καν λειτουργούσε το τηλέφωνο της ενώ μια φορά που έδειχνε ότι λειτουργεί μιλούσε.. τελικά κατέληξα με Άννα Πιππινακι. Μου βγήκε σε καλό όμως. Έχω ήδη δώσει κριτική και περιμένω έγκριση.
Προσπάθησα ξανά και ξανά εχτές..ούτε καν λειτουργούσε το τηλέφωνο της ενώ μια φορά που έδειχνε ότι λειτουργεί μιλούσε.. τελικά κατέληξα με Άννα Πιππινακι. Μου βγήκε σε καλό όμως. Έχω ήδη δώσει κριτική και περιμένω έγκριση.
Μην κάνεις spoiler, θα ανέβει κριτική ;)καλη η αννα?
Θα δοκιμάσεις ξανά φίλε ή να ψάξουμε για άλλον εθελοντή;
Ακριβώς..την έχω ήδη γράψει και στείλει. Όποτε περιμένω έγκριση από κάποιον adminΜην κάνεις spoiler, θα ανέβει κριτική ;)
Μην κάνεις spoiler, θα ανέβει κριτική ;)
Γι' αυτό είναι οι φίλοι ;)παλι μου τι λεσ >
Γι' αυτό είναι οι φίλοι ;)
Ενας ειναι ο αντμινης. Οι αλλοι ειναι μοντερατοροιΑκριβώς..την έχω ήδη γράψει και στείλει. Όποτε περιμένω έγκριση από κάποιον admin
Σωστά...περιμένουμε λοιπόν..Ενας ειναι ο αντμινης. Οι αλλοι ειναι μοντερατοροι
Καλούσα σε αυτό τηλ εχτές για αρκετές ώρες και δεν απαντούσε...
Προσπάθησα ξανά και ξανά εχτές..ούτε καν λειτουργούσε το τηλέφωνο της ενώ μια φορά που έδειχνε ότι λειτουργεί μιλούσε..
αυτηυ ρε παιχτη περσι πεθανε φετος βρωμισε που την θυμηθηκεςη καβλοβα η ρωσιδα...60 ειναι αυτη...