erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Πρωην χωροφυλαξ ειναι .γιατι εισαι κακος ανθρωπος και κανεις πονηρες σκεψεις
Πρωην χωροφυλαξ ειναι .γιατι εισαι κακος ανθρωπος και κανεις πονηρες σκεψεις
καλα κανεις.και εγω εχω μια υποψια ποια μπορει να ειναι,αλλα βαριεμαι να το ψαξω.αμα παρω τηλεφωνο θα βεβαιωθω,δεν υπαρχει θεμα δηλαδει,για το ποια ειναι.και ναι ειναι πανω απο σαραντα.εγω τωρα,γιατι ειμαι..καχυποπτος?
ενταξει παιχτη καταλαβαμε ;) οποιος ενδιαφερεται θα παρειΔεν πρέπει να είναι πάνω από σαράντα. Όπως έγραψα εκφράζω την προσωπική μου άποψη.
δεν υπάρχει ανεξάρτητη,στα 150.βαρια,να φτάσει κάποια στα 120,και θα είναι για δυωρο,και πάντα φουλ πρόγραμμα.ανεξαρτητη και 150 μην τρελαθουμε ;) 40 εφυγε κιολας αυτα βλεπει η καθε αννα 110 μετα θα ζηταει 200
100 είναι λέει + 50 το anal.. εκτός αυτού υπάρχει κάποια εδώ μέσα στα 150 Ανεξάρτητη!δεν υπάρχει ανεξάρτητη,στα 150.βαρια,να φτάσει κάποια στα 120,και θα είναι για δυωρο,και πάντα φουλ πρόγραμμα.
Δηλαδή κανέναςενταξει παιχτη καταλαβαμε ;) οποιος ενδιαφερεται θα παρει
μιλάς για Ιόλη και αννα110?100 είναι λέει + 50 το anal.. εκτός αυτού υπάρχει κάποια εδώ μέσα στα 150 Ανεξάρτητη!
Ανάλογα αν μιλάμε και με κωλο στο μενού ναι, αν μιλάμε για χωρίς υπάρχει και άλλη κοπέλα στα 150 χωρίς κωλο!μιλάς για Ιόλη και αννα110?
πολύ σωστές οι παρατηρήσεις σου.αν πρόσεξες όμως,το ποστ που έκανα,κάτι αναφέρω για χρόνους...να ξέρεις ότι κάποιος που έχει τις κοπέλες,σε στάνταρ συναντήσεις κάθε μήνα,οι τιμές διαφέρουν.αυτο,στο θέμα των αγγελιών,δεν είναι εφικτό,γιατί μιλάμε για μικρά γραφεία,και για κοπέλες,που αλλαζουν αν εβδομάδα.Ανάλογα αν μιλάμε και με κωλο στο μενού ναι, αν μιλάμε για χωρίς υπάρχει και άλλη κοπέλα στα 150 χωρίς κωλο!
Με 150 ποια;; Εννοείς ότι έμεινε από το ντίβα;;Ανάλογα αν μιλάμε και με κωλο στο μενού ναι, αν μιλάμε για χωρίς υπάρχει και άλλη κοπέλα στα 150 χωρίς κωλο!
Ναι!Με 150 ποια;; Εννοείς ότι έμεινε από το ντίβα;;
εγώ θέλω μια pse/hardcore φαση και είμαι ανάμεσα σε αντριάννα και μυρτώ (από yourangels). αντριάννα έχω ξαναπάρει 1 φορά και ήταν έτσι κ έτσι, έλεγα μήπως δώσω μια 2η ευκαιρία. μυρτώ τρελαίνομαι με το σώμα της αλλά το ότι δεν μπορώ να δω πρόσωπο με τρενάρει.
γνώμη συνάδελφοι;
Η Μυρτω εχει κριτικεςεγώ θέλω μια pse/hardcore φαση και είμαι ανάμεσα σε αντριάννα και μυρτώ (από yourangels). αντριάννα έχω ξαναπάρει 1 φορά και ήταν έτσι κ έτσι, έλεγα μήπως δώσω μια 2η ευκαιρία. μυρτώ τρελαίνομαι με το σώμα της αλλά το ότι δεν μπορώ να δω πρόσωπο με τρενάρει.
γνώμη συνάδελφοι;
Για να δωσω 150 σε ανεξάρτητη πρέπει να είναι καθαρόαιμη Ρωσίδα 1,80, 60-65 κιλά, ξανθιά γαλανομάτα με αψεγάδιαστο σώμα και 4αρια φυσικά βυζια κι αυτό θα το σκεφτώ αρκετά..δεν υπάρχει ανεξάρτητη,στα 150.βαρια,να φτάσει κάποια στα 120,και θα είναι για δυωρο,και πάντα φουλ πρόγραμμα.
Για να δωσω 150 σε ανεξάρτητη πρέπει να είναι καθαρόαιμη Ρωσίδα 1,80, 60-65 κιλά, ξανθιά γαλανομάτα με αψεγάδιαστο σώμα και 4αρια φυσικά βυζια κι αυτό θα το σκεφτώ αρκετά..
Φαίνεται πολύ καλή περίπτωση! Ξέρουμε κάτι?
[/quote μήπως ξέρει κανείς τιποτα