Don Draper(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα, γνωρίζει κανείς κάτι;
H Μελίνα είναι 2-3 κλάσεις πάνω από όλες τις άλλες που ανέφερες...Καλημερα σας ειμαι νεο μελος και ηθελα την γνωμησας για την καλλιτερη απο Αντριαννα, Χριστιναχχχ , Αννα110, και Μελινα ευχαριστω πολυ
πολλες αγγελιες με το ιδιο τελεφωνο
Εχει πάρει κανείς?
πολλες αγγελιες με το ιδιο τελεφωνο
για εμενα αδερφέΚαλημερα σας ειμαι νεο μελος και ηθελα την γνωμησας για την καλλιτερη απο Αντριαννα, Χριστιναχχχ , Αννα110, και Μελινα ευχαριστω πολυ
φίλε για να μην ψαχνεσε θα κάνεις copy paste το τηλέφωνό στο Google εκεί θα σου βγάζει αγγελίες αν βλέπεις ότι υπάρχουν δεκάδες στην καλή περίπτωση αγγελίες διαφορετικές στο ίδιο τηλέφωνο τότε είναι γραφείο
φίλε για να μην ψαχνεσε θα κάνεις copy paste το τηλέφωνό στο Google εκεί θα σου βγάζει αγγελίες αν βλέπεις ότι υπάρχουν δεκάδες στην καλή περίπτωση αγγελίες διαφορετικές στο ίδιο τηλέφωνο τότε είναι γραφείο
Από εκεί κ πέρα πάνω σε μια φωτογραφία η κ σε όλες θα κάνεις δεξί κλικ θα πατάς ιδιότητες κ θα κάνεις copy το url θα ανοίγεις καρτέλα στο Google κ θα το κάνεις επικόλληση στην αναζήτηση εικόνων με url κ πατάς αναζήτηση
Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις το
www.tineye.com/]https://www.tineye.com/[/url]
Η για ποιο δύσκολη φάση το
[URL unfurl="true"]https://yandex.com/[/url]
Και θα βλέπεις αν η φωτογραφία είναι πραγματική η ψεύτικη
μπορει να σου στειλουν την αννιτα ναθαναηλ ;) παιχτη να κανεις αυτο που σου ειπε ο συναγωνιστης μαικ τσεκ της φωτο ;)Σε ευχαριστώ
Απλά έστω ότι είναι γραφείο εγώ που θα ξέρω ποια θα μου στειλει? Γιατί εγώ πήρα για την πρώτη περίπτωση την Αννίτα που όντως υπάρχει κ σε άλλες αγγελίες το τηλ αλλά το σήκωσε μια κοπέλα εγώ νόμιζα ότι είναι η Αννίτα. Μπορεί να μου στείλει καμία άλλη δλδ?
αν είναι γραφειο μεγαλο οργανομενο με σελιδες για τις κοπελες θα δεις αυτή που εχει στην φωτο αν και πολλες φορες θα με φωτο πειραγμενες οσο δεν παιρνειΣε ευχαριστώ
Απλά έστω ότι είναι γραφείο εγώ που θα ξέρω ποια θα μου στειλει? Γιατί εγώ πήρα για την πρώτη περίπτωση την Αννίτα που όντως υπάρχει κ σε άλλες αγγελίες το τηλ αλλά το σήκωσε μια κοπέλα εγώ νόμιζα ότι είναι η Αννίτα. Μπορεί να μου στείλει καμία άλλη δλδ?
τσεκ τις φωτο να αρχισουνε τα οργαναμπορει να σου στειλουν την αννιτα ναθαναηλ ;) παιχτη να κανεις αυτο που σου ειπε ο συναγωνιστης μαικ τσεκ της φωτο ;)
καλά τα λέτε φίλε αλλά δυστυχώς η Μελίνα είναι για τους λίγους εκλεκτούς..... Τυχεροί όσοι προλάβατε.H Μελίνα είναι 2-3 κλάσεις πάνω από όλες τις άλλες που ανέφερες...
Ποια ειναι η Μελίνα/Και μιας και που το έφερε πάλι η κουβέντα...... Αλήθεια ρε μάγκες υπάρχει κάποιος τρόπος να πείσεις την Μελίνα να σου δώσει τηλέφωνο?
Προφανως αυτή τύπεΠοια ειναι η Μελίνα/
ειλικρινα μην το παρεις προσωπικα ασχετα ότι πιανομαι από εσενα ουτε εχω κατι με την κοπελα δεν την ξερω αλλα επειδή το βλεπω συχνα το περνω σαν αφορμή για για να εκφρασω την απορια μουΚαι μιας και που το έφερε πάλι η κουβέντα...... Αλήθεια ρε μάγκες υπάρχει κάποιος τρόπος να πείσεις την Μελίνα να σου δώσει τηλέφωνο?
Και να σου πω εγώ ότι στο δίνει, μετά νομίζεις πως θα βρει χρόνο να την συναντήσεις;Και μιας και που το έφερε πάλι η κουβέντα...... Αλήθεια ρε μάγκες υπάρχει κάποιος τρόπος να πείσεις την Μελίνα να σου δώσει τηλέφωνο?