geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.081
- Πόντοι
- 6.515
ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ. ΤΩΡΑ ΝΗΣΤΕΥΩ
Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο θρεντ αλλά θέλω να διηγηθώ το Σ/Κ καλεσμένος σε φίλο γιατρό σε ένα κοντινό νησί.
Ξεκινήσαμε Παρασκευή απόγευμα με το φερρυ ο γιατρός , εγώ και δυο τελειόφοιτες φοιτήτριες ιατρικής φίλες του γιατρού. Φτάσαμε βραδάκι στο εξοχικό του , με το καλοριφέρ αναμμένο (μέσω τηλεφώνου) , και πήγαμε στο παραλιακό ταβερνάκι για ψαράκια και θαλασσινά. Αφού γυρίσαμε στο σπίτι με παγωτό για φρούτο άρχισε το πάρτι. Τα δυο κορίτσια Μαρίες και οι δυο , έκαναν ντουσακι και άρχισε η παράσταση . Να μην μπω σε λεπτομέρειες αλλά κατέληξα σ ένα μονό κρεβάτι αγκαλιά με την μελαχρινή Μαρία για να ζεσταθούμε . Το κορίτσι αδύνατο με μικρό στηθάκι χαδιάρα και άκρως ερωτική ανέβηκε επάνω μου , μου λέει θέλω να σε βασανίσω , και άρχισε το γλείψιμο και φίλημα σ όλο μου το σώμα. Κατέληξε βέβαια στον σηκωμένο ιστό και τουδωσε και κατάλαβε. Έτσι κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα ακούγοντας τα βογγητά δίπλα σε ρε ματζόρε.
Το πρωί της σέρβιρα το πρωινό στο κρεβάτι και άρχισα εγώ την περιποίηση σ ένα μοσχοβολιστό μουνάκι μέχρι που μας άκουσε όλη η Πάνω Χώρα. Ο καιρός βροχερός με σύννεφα οπότε μείναμε στο κρεβάτι κουβεντιάζοντας και παίζοντας κατά διαστήματα.
Μ αρέσουν -μου λέει- οι μεγάλοι άνδρες . Αργούν να τελειώσουν και ξέρουν πολύ καλά τα παιχνίδια Χαίρεσαι να συζητάς με μια μορφωμένη και έξυπνη κοπέλα ειδικά αν είναι και ερωτική.
Περίπου το ίδιο σκηνικό γινόταν με τον γιατρό και την καστανή Μαρία. Νωρίς το βραδάκι κατεβήκαμε στο λιμάνι πάλι για ψαρόσουπα και μπαρμπουνάκι τηγανιτό. Γυρίζοντας σπίτι της λέω είναι η σειρά μου να σε βασανίσω. Το παγωτό αυτή τη φορά έγινε κρέμα πάνω στις ρόγες της και στα κάτω χειλάκια. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια δεν ήθελα να σταματήσω να πηδάω συνέχεια μια νέα κοπέλα και σε κάποια φάση της έβαλα δαχτυλάκι πίσω ρωτώντας τι κάνουμε . Και εισέπραξα τη θεϊκή ατάκα. « Τώρα νηστεύω. Μετά το Πάσχα».
Κυριακή ξημερώσαμε μ ένα φοβερό ήλιο και ανοίγοντας το παράθυρο έβλεπα τις σηκωμένες ρόγες να δημιουργούν σκιά στο υπόλοιπο σώμα. Είναι αυτό που λέει ένας φίλος ΦΩΤΙΑ. Ένας τελευταίος βασανισμός εκατέρωθεν και μετά ντυθήκαμε , απολαύσαμε το πλούσιο πρωινό με όλα τα καλούδια του νησιού στην βεράντα –μπαλκόνι , κουβεντούλα , ηλιοθεραπεία και νωρίς το απόγευμα επιστροφή.
Οι δυο Μαρίες έδειξαν πως πρέπει να είναι τα callgirls. Ερωτικές, να απολαμβάνουν την δουλειά που κάνουν, και να σου δίνουν την πρόσκαιρη εντύπωση ότι εσύ είσαι και κανένας άλλος. Όχι «μουρό μου» και ψεύτικα αχ βαχ.
Γιατρέ και φίλε μου ευχαριστώ για το δώρο σου στα γενέθλια μου. Κόστος 500 ευρύ και τα δυο κορίτσια μαζί συν βέβαια ναύλα και φαγητό.
Υπολογίζω3-4 ημέρες να συνέλθω σωματικά και σε 3-4 μήνες ψυχολογικά !!!!!!!
Συγγνώμη αν σας κούρασα αλλά ήθελα κάπου να τα πω . ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
Τι σχεση εχει το σεντονι με το θρεντ ?
Αυτο ειναι ερωτικη ιστορια