NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 37.127
call girl με στολή γιατρού ,ο τέλειος συνδιασμός....αισθάνομαι ήδη άρρωστοςσε call girl εννοω.......με παρεξηγησες.... :o :o :o
call girl με στολή γιατρού ,ο τέλειος συνδιασμός....αισθάνομαι ήδη άρρωστοςσε call girl εννοω.......με παρεξηγησες.... :o :o :o
Και γιατρος και CG !!!
ΣΕ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΟΥΡΟ ΜΟΥ !!!!
τα κουτσομπολια λενε,οτι ο νιτρο ειναι πολυ δυνατος στο σεξ!call girl με στολή γιατρού ,ο τέλειος συνδιασμός....αισθάνομαι ήδη άρρωστος
αν λες τα πμ κοιταξα δεν εχω κανενα φιλετου παμε αλλά εκτός από νέος είναι και τυφλοπόντικας δεν κοιτάει τα μηνύματά του....
παντα μια δοκιμη πρεπει να γινει με ολες βεβαια τις συνεπειες θετικες η αρνητικεςΡε συ BABY άμα βαριέσαι χεστο…
Ξέρεις πουν να ψάξεις…εκεί που ψάχνω και εγώ…και πάρε και κανένα τηλέφωνο
Εγώ κάτι βρήκα σήμερα…80 την ώρα…μπορεί να είναι κελεπούρι μπορεί να είναι και μαλακια !!!
Περιοδοντλογο δις !!Eχεις πηδήξει γιατρό;
Ειναι ειναι γιατρε μου !!τα κουτσομπολια λενε,οτι ο νιτρο ειναι πολυ δυνατος στο σεξ!
να ξερες τι τραβάω μέχρι να πάρουν χρήματα....και όχι σε παρακαλώ τι είναι αυτά που κάνεις ,ευχαρίστησή μου ήταν....τα κουτσομπολια λενε,οτι ο νιτρο ειναι πολυ δυνατος στο σεξ!
μα το ξερω.........τα εμαθα!να ξερες τι τραβάω μέχρι να πάρουν χρήματα....και όχι σε παρακαλώ τι είναι αυτά που κάνεις ,ευχαρίστησή μου ήταν....
άστα, στην τσέπη τους τα βάζω και δεν τα παίρνουν!!!!
Ασε που μερικές μου τα φέρνουν πίσω λίγα λίγα για να βγάλουν την υποχρέωση που καλογαμήθηκαν....
Εγω τα ειπα στην Γιατρο αλλα δεν ακουει !!!να ξερες τι τραβάω μέχρι να πάρουν χρήματα....και όχι σε παρακαλώ τι είναι αυτά που κάνεις ,ευχαρίστησή μου ήταν....
Ασε που μερικές μου τα φέρνουν πίσω λίγα λίγα για να βγάλουν την υποχρέωση που καλογαμήθηκαν....
να ξερες τι τραβάω μέχρι να πάρουν χρήματα....και όχι σε παρακαλώ τι είναι αυτά που κάνεις ,ευχαρίστησή μου ήταν....
φιλε η γκομενα δεν απανταει...εχει συγκεκριμενες ωρεσ που δεχεται τηλεφωνηματα?
Mηπως να κανεις και τον γραμματεα αδελφι και την τηλεφωνητρια !!!που να ξέρω ρε αδερφέ ...καπου θα πηδιέται το κορίτσι
26 και γαμιεται αριστα !!!Μmarianne2004 νομίζω ότι τώρα γλύφεις το nitro η κάνω λάθος…
Μωρό μου πόσο είσαι ? να δω αν είσαι μέσα στις προδιαγραφές μου
δεν τον γλειφω ακομη....απλα εκτος απο γιατρος ειμαι και η Λαμπιρη του σαιτ!Μmarianne2004 νομίζω ότι τώρα γλύφεις το nitro η κάνω λάθος…
Μωρό μου πόσο είσαι ? να δω αν είσαι μέσα στις προδιαγραφές μου